Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kajti moja
ni prišla prsi mi bodo zgorele od pekoče bolečine in danes sem izvedela, da bomo očitni tudi mi dobili dojenčka
saj še vedno ne verjamem ampak prikazali sta se
tako, da ah ja kar mešani občutki nevem zakaj ampak na jok me sili nisem žalosta pa me vseeno pa tudi ne skačem od veselja kar otrpla sem. res sem od sebe pričakovala drugačen odziv. se je katera kdaj tako pučutila? Jaz mogoče nisem nikoli zares verjela, da bo zdaj pa uspelo pa ne razumite narobe sem srečna a v šoku. Sva se s fantom nekaj spričkala preden je odšel na službeno pot in sedaj ste kar ve prve, ki veste, verjetno me to še dodatno mori. Ker pojma nimam, če si sploh sedaj želi slišati to novičko.

Ko boš premlela te prve občutke, pa boš nepopisno srečna in se boš veselila dejstva, da je
Potem je pa vsa nezadovoljna in ves čas joka....prav smilila se mi je, kar na jok mi je šlo
Bila je nedonošenček in ne vem kako to, da mamica ni dobila podaljšane porodniške?!?! Potem jo pa še v vrtcu pušča tako dolgo...mislm, saj me lepo poskrbimo za otročke ane...ne narobe razumet, ampak doma pri mamici je le drugače!! Ob takih primerih me prav srček zaboli, zato se ve nič ne obremenjujte, ker boste SUPER MAMICE oz. ste, da ne bom katere izpustila
...
sm rekla da zdej pa ne bom več testov kupovala...bom počakala do nalsednje m, ali pa vsaj na to, da se pojavijo kakšni znaki nosečnosti...