pokica_
|
Tk, malo smo počivali, zdaj pa moram da pogledam kaj dogaja na RRu, če so novi zmajčki, al nč novega. Leela dobrodošli vsi doma, še posebej mali Filip, nov član družine. maja1488, a to se še dogaja, da ženska nima pojma da je noseča? Saj pa nismo več v 18.st. Ma kaj češ....se najdejo tudi take čudakinje,...ki so presenečene, ko zagledajo svoje dete,...da ni kriva prebava. christiana21 dobrodošla doma! Držimo pesti za malo palčico, naj čimprej zraste, si opomore od poroda in se vama pridruži v toplem domeku in toplem objemčku. HM84, mene je zadnjič tud babica na ctg-ju vprašala, kdaj imam rok,..sem pa rekla da 23., je pa vprašala, a junija? Ne ne,...kar maja bo! Nevem, če si je predstavljala še večji trebuh kot ga mam,...ker skoraj večjega itak ne morm met...sem itak kot nasedli kitek. Pr nas se je pa nevihta naredla, grmi...bliska mislim da še ne. Pa deževat je začelo. Jutri imam pa CTG, ampak mal pozneje,...k menda moja G ne dela jutri. Dajmo še kakega zmajčka na seznam! Še slabih 5h do konca tega dne!