Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
glede mojih zobkov sploh ne bom komentirala ker mam pri 23 manj zob kot vase babice.. sem imela super otrosko zobarco ki je na zalost bila alkoholik in mi z vrtanjem po dlesnih in zdravih zobeh prisluzila eno fajn okuzbo zaradi katere sem izgubila 75% svojih zobkov...in tako se tolazim z inplantanti in mosticki
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat glede mojih zobkov sploh ne bom komentirala ker mam pri 23 manj zob kot vase babice.. sem imela super otrosko zobarco ki je na zalost bila alkoholik in mi z vrtanjem po dlesnih in zdravih zobeh prisluzila eno fajn okuzbo zaradi katere sem izgubila 75% svojih zobkov...in tako se tolazim z inplantanti in mosticki
Ojoj, KatMat, boga! Potem pa ni čudno, da imaš strah pred ambulantami!
pr men je strah ze velik globje kot samo nervoza v cakalnici...kr zavest izgubljam...
lahko pa recem da sem imela zdaj zlato zobarco ki je bila izredno potrpezljiva z mano.res..7 mesecev sem vsako jutro hodila samo da sem pokukala v zd in ambulanto brez da bi mi karkoli delala oz da sem se usedla na stol-vsak dan!! in prokl**** zdravstvo je blesavo z njihovimi ukrepi in majhnimi placami in prenatrpanimi urniki
Ojej KatMat, si pa res bogica s temi zobki . Jaz sem imela pa kronični strah, oz. lahko rečem že fobijo pred zobarji, že v času OŠ,...tako sem se jih izbogibala kot nevemkaj...je pa moja mami kriva za vse to, še zdaj skos govori, da raje umre, kot da gre k zobarju. Sj zato pa nima skoraj nič več zob, k zobarju pa tud noče it. Kot pravim....raje umre nevem kaka logika,..ampak naj bo. No, in pol ko so se mi pred 7-8 leti začeli močni zoboli in grozote življenja, sem se opogumila in najdla super super dobro zobarco,...ki mi še zdaj zmeraj da injekcijo, če ve da bo vrtanje bolelo. Tako sem se po tolkih letih fobije rešila iz tega pekla in grem vsake 3 mes na kontrolo. Zdaj imam zobke res poštimane, resda z kar nekaj plombami in odstranjenimi živci...ampak so vsaj zdravi in ne bubajo nič! HB!