Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
hvale punce, zdej grem pa počivat ker sem čist fuč, sem bla od 9 dol pa še sama sem si mogla za jest zrihtat, tak da sem lačna k volk tud če sem si dol kupila za jest pa na unih trdih stolih smo sedele ker je blo v dnevni ambulanti 9 punc in je blo vse zasedeno na oddelkih je taka gužva da je za crknt vse hodjo rojevat
hvale punce, zdej grem pa počivat ker sem čist fuč, sem bla od 9 dol pa še sama sem si mogla za jest zrihtat, tak da sem lačna k volk tud če sem si dol kupila za jest pa na unih trdih stolih smo sedele ker je blo v dnevni ambulanti 9 punc in je blo vse zasedeno na oddelkih je taka gužva da je za crknt vse hodjo rojevat
Tako punce! Sem nazaj z razgovora. Je menda že vse zmenjeno, tako da nimam šans. Ampak sem pa vsaj vidla kako izgleda.Za naslednjič.
maja 1488 brez mene izlet v Postojno odpade- tok da veš, da ne bi račune brez krčmarja delala slučajn A pol v Postojni je kak kiosk s hrano? Če rodim ponoč, bo moj mel kam it za jest iskat? A petra a je pa v porodni, pa sej men je tud šel čep, to ni fer. Ampak se pa čudn počutim. Ful me jajčniki bolijo, tko me še niso od zadnje menstruacije. Sam to niso popadki a ne? Nej se ne hodim kazat, al kaj mislte? Itak morm it zdele kupit še modrc za dojenje pa copate, sam mojga počakam, da naum res kje na poti rodila. Pa še v Mrlačnika morm na kosilo pokica očitno men une maline pomagajo. Kaj pa ti, si kej odprta? Nisem vse za nazaj brala. cveka bravo za CR!!!!Super, da veš kdaj bo!
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?