|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
5.9.2009 8:47:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Komaj čakam da ga vidim... če bom prva med RR čvekami na obisku, vam pošljem kako fotko malega Liama!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ti ga boš verjetno res videla med prvimi ,saj boš šla te dni rodit ,že imaš jutriPDPuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.9.2009 8:47:44   
malaMravljica
ma kok ste zlate nooo, zdej bom pa spet jokala! Oh ze vidim, en cmerav dan imam pred sabo. Sam popoldne bom pa vseeno ze imela rinko gor user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.9.2009 8:52:08   
sonček85
MalaMravljica
Krasen je dan, dan poročnih sanj, solze v očeh, pesem, radost, smeh...
Dva prstana vaju vežeta, v novo življenje sedaj stopata.
Poročni valček naj igra, danes le za vaju dva,
naj zven melodije sreče ziblje v plesu oba.
Ko iskra v očeh zažari, duša vzdrhti
in s poljubom povejta si vse kar želi srce.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
5.9.2009 8:54:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Uzivajte! Pa da me ne prehiti se katera, jaz tudi hocem kmalu mojega dojencka spoznat, da ne bom padla kam dol po seznamu.

kmalu po poroki boš cartala od vsega veselja ,sreče ,energije.

teden ali dva če ne že prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.9.2009 8:56:50   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Uzivajte! Pa da me ne prehiti se katera, jaz tudi hocem kmalu mojega dojencka spoznat, da ne bom padla kam dol po seznamu.

kmalu po poroki boš cartala od vsega veselja ,sreče ,energije.

teden ali dva če ne že prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tik, tak, tik, tak... zdaj vas je pa res že precej takih user posted image user posted image user posted image . To bo še pestro!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.9.2009 9:01:22   
a.biba
Kepica83  Ja obljuba je obljuba, in srčno upam, da ostane vse tako kot je zdaj. Saj veste kakšni so začetki. Slabosti bodo kmalu konec, pa vse se splača potrpeti, ne? Jaz sem kar vesela, ko čutim slabost, tako vsaj vem, da nekaj dogaja. Sicer imam bolj rahlo obliko, ampak včeraj me je pa čisto cel dan spremljala. Me je pa kar zjutri stisnilo, ko ni bilo nič.... no, pa ja nazaj pa kar naj ostane (v taki obliki spoloh).
Še malo pa bodo res konec kritični meseci in upam, da se sprostiš in znebiš slabosti. Poročaj!!!!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.9.2009 9:27:40   
soncek_25
Jutro!
Rižko še od mene iskrene čestitke za sinkota!!!!
Žal vam morm sporočit, da se verjetno tudi za nosečnost ne bo dobro končala. Včeraj sem imela UZ, predčasno, ker se mi je zdelo čudno, da so mi vsi znaki izginili in videla se je samo majhna GV, premera komaj 7 mm z nejasnimi obrisi ploda, kar je za 7 teden občutno premalo, izgleda da se je rast ustavila kakšne 10 dni nazajuser posted image user posted image user posted image
V bistvu še nisem pršla k seb, ne dojamem zakaj se mi to dogaja, enkrat bi še razumela 2x pa ne, sploh ne vem če se bom še lahko pobrala in šla spet od začetka. jezi me tudi to, ker vem, da mora biti nekaj narobe, da se ponavlja, pa mi noben ne da odgovora.

Punce žal mi je, da morm pisat o tem, ko pa se je toliko lepih stvari zgodilo v zadnjem času na tem forumu.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.9.2009 9:35:05   
tassika
Sonček ne še obupat, tudi če tokrat spet ne bo ok, poglej našo maško, tudi ona je imela 2x SS enako maxy, pa sta zdaj že obe daleč. Napisala ti bom tako kot sem že mnogim, pač sta se v danem trenutku našla skupaj dva kromosoma, ki se ne marata ali pa imata napakico in potem je pač bolje da je to že v 7t kot pa kasneje. Vem da je slaba tolažba ampak drugega ne znam napisat, meni so tako rekli in pač sem se mogla sprijaznit s tem, saj ne da mi ne bi bilo hudo, ampak rajši tako, kot pa da kasneje izvem slabe novice. Meni je bilo v 10t čist prepozno, ravno sem se navadila na vse, pa bum konec.

Res ne obupat, tukaj bomo vse držale pesti, da bo mogoče še kaj iz tega, če pa ne, pa da bo že drugi mesec nov +, ki se bo obdržal celih 9 mesecev. Če pa misliš, da bi mogla na kakšne dodatne preiskave, če te skrbi kakšna pregrada, pa ti priporočam, da pač reskiraš tistih par EUR in greš nekam samoplačniško, jaz sem zdaj v nosečnosti ugotovila, da ni nič zastonj, karkoli hočeš v svoje zagotovilo, pač plačaš pd NS do UZ kontrole rasti. Ampak jaz sem se sprijaznila in pač dam, da sej jaz in posledično tudi moja biba bolje počutiva. Pač smo prišli v take čase, kjer ni nič več zastonj, mei je pa zdravje vse in če pač moram plačat za to, kljub temu da se mi zdi bedno, pač plačam.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.9.2009 9:44:25   
Nogavica
Draga Rižkoo, čestitke za Liama in veliko cartanja vam želim!

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.9.2009 10:35:03   
sonček85
biba:ii ti pa že v 7t ,jupiuser posted image user posted image
sonček:ne obupaj prehitro,a boš imela pregled še 1x a ne.Počakaj kaj bo pokazal,me pa ti bomo stale ob strani v dobrem in slabem .Smo s tabo in pikico ti pa nam le poročaj kakšno je stanje.Alesk pošilja veliko poljubčkov,jaz pa pošiljam objemčke in pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače bi ti pa tudi jaz predlagala da greš še nekam samoplačniško in ti dajo še drugo mnenje,kar se pa tiče tega da ti nihče ne da odg.kaj bi lahko bilo,pa vstrajaj pri svoji G naj te da na vse preiskave ,nekaj mora biti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.9.2009 11:39:51   
pilotina
draga RIŽKOO
vajina sreča Liam je končno v vajinem objemu...ljubčka vsem trem :*

draga malaMravljica
vama pa želim nepozaben in sanjski dan...uživajta

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
5.9.2009 14:48:41   
mariee
mM tudi jaz vama želim en poseben in nepozaben dan, pa pazi na pikico v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
5.9.2009 14:54:57   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Jutro!
Žal vam morm sporočit, da se verjetno tudi za nosečnost ne bo dobro končala. Včeraj sem imela UZ, predčasno, ker se mi je zdelo čudno, da so mi vsi znaki izginili in videla se je samo majhna GV, premera komaj 7 mm z nejasnimi obrisi ploda, kar je za 7 teden občutno premalo, izgleda da se je rast ustavila kakšne 10 dni nazajuser posted image user posted image user posted image
V bistvu še nisem pršla k seb, ne dojamem zakaj se mi to dogaja, enkrat bi še razumela 2x pa ne, sploh ne vem če se bom še lahko pobrala in šla spet od začetka. jezi me tudi to, ker vem, da mora biti nekaj narobe, da se ponavlja, pa mi noben ne da odgovora.

Punce žal mi je, da morm pisat o tem, ko pa se je toliko lepih stvari zgodilo v zadnjem času na tem forumu.

Sonček, ne obupaj prehitro. Tudi moj plodek je bil v 7. tednu na UZ videt veliki šele 4 mm. Pa em poglej zdaj, guram menda že 17. teden počasi. Tako da si daj še kak teden čas in pojdi še na en UZ.

Držim pesti, da bo vse dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 3588
5.9.2009 15:01:58   
Nogavica
mM, želim ti en lep, nepozaben dan! user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
5.9.2009 15:03:17   
Nogavica
soncek_25, user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
5.9.2009 20:40:24   
pilotina
komaj sedaj sem videla

soncek_25...sem s tabo  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3591
5.9.2009 20:44:00   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Jutro!

user posted image user posted image user posted image  Vsi vemo, da upanje umre zadnje, tako da me vse upamo s tabo, da je samo lažen preplah in je prišlo do kasnejše oploditve. Ni še vse izgubljeno, poskušaj ostati mirna!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3592
5.9.2009 20:49:40   
a.biba
Evo še en glasek preden omagam. Danes smo imeli vaški piknik in je bilo prav fino, druženje, hrana, pijača, igranje, glasba... sicer je postajalo precej hladno, pa na to sem se že doma bojno pripravila, tako da ni krize. Sem pa čisto povožena in še samo na posteljo čakam.
Ja zakorakam v 7. teden (hvala, Sonček za opozorilo) in upam, da bom lahko vsak teden številko zamenjala in strmo nadaljevala. Takšen čas sem pri prejšnji nosečnosti začela krvaveti, tako da mi ni bilo te dni nič prijetno, pa verjetno bo še ta občutek trajal. Pa vseeno optimistično naprej!

MM upam, da je bil to zdaj dan tvojega življenja in je potekalo vse po planih. Naslednji dan življenja se pa že tudi približuje... tako, da uživajta do takrat v dvoje brez preprek.

Rižkoo misilim nate in na vajinega korenjaka!

Zdaj pa pod tuš in spat, moja baterija je čisto proti koncu user posted image .

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
6.9.2009 8:57:18   
tassika
Saj pomoje ne bo nič narobe če napišem še tukaj. Ravno sem prejela sms od rižko, pravi da ni bila nič šivana, da popadki so pa druga zgodba, ampak da je mali ful faca, da veliko je, ima super obrazno mimiko , skratka ne more se ga nagledat. KG so šli bolj malo dol, ampak pravi, da je to zaradi joškuser posted image in da pogreša bušija.
No imata se super, mislim, da ima veliko možnost da gresta jutri domov, vsaj upam, da je tudi pri njej tako, ker je mali in ona ok.

No pa da jaz malo pojambram. Včeraj mi je ful otrdeval trebuh in nisem nič pisala, ker sem se cel dan obremenjevala s tem, da ne govorim, da je mala cel dan muvala gor in dol in je bil čisto asimetričen, ampak to me je vsaj malo nasmejalo. In potem grem jaz panik brat zadeve in piše, da je čisto normalno, da so to lažni popadki ampak niso nevarni dokler ne povzročajo odpiranja in jaz naj to sigurno opazim sama doma, potem sem spila dva magnezija, vzela en buscopan in šla spat, danes je pa bolje. Ah ja, malo me panika daje, ker zadnje čase vse prej rojevajo.

Imamo pa danes celo sonček, ampak mrazek, jaz že hodim okoli v kavbojkah, puloverju in supergah, samo obut jih je pa druga stvar, se moram vsedt na tla, ker sklonit tako nizko se ne morem večuser posted image

Zdaj pa šibava k tašči na kavico, pa eno kelo iskat, da bova lahko do konca zakitala sobico, da se potem pobarva.

MM a se še stiskaš v posteljici, daj javi se kaj, pa kakšno slikico prosim, da bom imela malo solzne oči

ps. Jaz imam pa še 2m2t2d user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
6.9.2009 9:59:23   
MAŠKA
Včeraj sem na hitro preletela novičke, pisat pa nisem imela časa....

Rižkoo še od mene čestitke, veliko radosti z malim Liamom ti želim! Da se čimprej vrneta domovuser posted image

Gospa Mravljica, tudi vama čestitke in srečen, srečen zakon, veliko ljubezni, ki naj traja do konca in naprej!user posted image

Sonček25 ne obupaj prehitro, 7 tednov še ni veliko, jaz imam upanje za tebe, da bo na naslednjem pregledu srček in da si bila zdaj še prehitro na pregledu. Držim pestke, ostani močna!user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz sem preživela 2 ss in zdaj v tretje pravijo, da je vse OK, menda je res lahko naklučje, da se zadeva ponovi. Vem, da to ni dobra tolažba, ampak jaz kot pravim, imam zate še vedno upanje. Meni je g rekla, da pred 8 tednom je brez smisla hodit na preglede, ker se še premalo vidi.

Tassika sam da si OK, ti pa le še počakaj nekaj tednov!user posted image

Sonček 85, krasen avatar in tickerček maš!user posted image

Pilotinca, kakšno vreme imate na morju? Se mi zdi, da smo imeli srečo, da smo šli prejšnji teden, zdaj bi se bolj klavrno imeli..

Pozdravček tudi vsem ostalim!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
6.9.2009 12:45:01   
tassika
Brez skrbi, ne grem še nikamor, sem bibi to povedala, sam opažam pa da mi bolj otrdeva, če sem recimo v kavbojkah ali pa če sem skonjena. Tako da poskušam čimbolj počivat, amapk glede na dela v stanovanju je to bolj težko, potem pa nekaj naredim pa počivam, pa spet,...

Danes je pa tudi tukaj sonček, ampak še vedno je sveže, prav paše, ko grem vn na sončka in me greje, zraven pa lahko normalno diham, obožujem lepo jesen.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
6.9.2009 14:12:26   
sonček85
hejlaa!!!!
Tassi:HVala k si napisla za rižkoo ,drugače bi pa jaz ,sem se včeraj 2x pogovarjala z njo,mali je super,bo kakih 6 dni v inkobatorčku in še pol kak dan,babi in dedi so že bili na obisku,ati ves presrečen ,mali pa pravi njun princ.Tko je vesela in prav po glasu se ji pozna.Komaj čakam da grem na obiskuser posted image user posted image user posted image
MAŠKA.hvalauser posted image
tassi:;da ne boš tudi ti prehitevala po desni.Jaz sem imela lažne popadke v 6-7m

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.9.2009 9:15:58   
tassika
Jutro punce, kje ste vse?

Sonček in kako si se ubadala z lažnimi popadki, jaz sem včeraj pol spila magnezij, pa en buscopan in se malo ulegla in je bilo po dobri urci bolje, danes se je pa spet pojavilo špikanje, sam to pa vem da je od raztezanja ali pa če mi mala brcne na kakšno bolj občutljivo mesto.

Evo malo vitaminčkov za vse, da bodo bacili šli stran, čeprav danes je spet eno tako lepo jutrouser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.9.2009 9:47:15   
MAŠKA
Ojla!

Tassika hvala za vitaminčke! Se tudi jaz sprašujem kje so vse, včeraj od 14. ure nobene več ni blo gor! Upam, da ni še katera v porodnišniciuser posted image . Tassika ti pa pridno počivaj, mogoče pa vseeno ne bi bilo slabo, da se greš malo pokazat, sicer si že daleč, ampak s porodom pa le še malo počakaj!

Jaz imam pa danes popoldan morfologijo in... za spol pravi moj, da ne bomo vprašaluser posted image . In potem bo težava, ker bo treba za oba spola imena izbirat, ker niti približno še ne vemo kaj bi sploh imeli.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.9.2009 10:25:59   
mariee
Tassika kako pa je, če ti zatrdeva? A je kot da bi bil krč, si sploh ne znam predstavljat. Ker trd trebuh imam tudi jaz, samo nič ne čutim.

Jaz sem pa danes tako težko v službi, sem full zaspana.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?