tassika
|
Saj pomoje ne bo nič narobe če napišem še tukaj. Ravno sem prejela sms od rižko, pravi da ni bila nič šivana, da popadki so pa druga zgodba, ampak da je mali ful faca, da veliko je, ima super obrazno mimiko , skratka ne more se ga nagledat. KG so šli bolj malo dol, ampak pravi, da je to zaradi jošk in da pogreša bušija. No imata se super, mislim, da ima veliko možnost da gresta jutri domov, vsaj upam, da je tudi pri njej tako, ker je mali in ona ok. No pa da jaz malo pojambram. Včeraj mi je ful otrdeval trebuh in nisem nič pisala, ker sem se cel dan obremenjevala s tem, da ne govorim, da je mala cel dan muvala gor in dol in je bil čisto asimetričen, ampak to me je vsaj malo nasmejalo. In potem grem jaz panik brat zadeve in piše, da je čisto normalno, da so to lažni popadki ampak niso nevarni dokler ne povzročajo odpiranja in jaz naj to sigurno opazim sama doma, potem sem spila dva magnezija, vzela en buscopan in šla spat, danes je pa bolje. Ah ja, malo me panika daje, ker zadnje čase vse prej rojevajo. Imamo pa danes celo sonček, ampak mrazek, jaz že hodim okoli v kavbojkah, puloverju in supergah, samo obut jih je pa druga stvar, se moram vsedt na tla, ker sklonit tako nizko se ne morem več Zdaj pa šibava k tašči na kavico, pa eno kelo iskat, da bova lahko do konca zakitala sobico, da se potem pobarva. MM a se še stiskaš v posteljici, daj javi se kaj, pa kakšno slikico prosim, da bom imela malo solzne oči ps. Jaz imam pa še 2m2t2d