malaMravljica
|
Jupi, mravljica je tu. Rizkoo, jaz pa na tisti povezavi nisem videla tvoje slike cisto na desni mi ni odprlo slikce, levo pa. Kako pa to, da bi ti tudi septembra ze rodila? Kaj bomo kar vse al kaj, jaz sem najvavljena za 28.9. Sem vceraj mal brala o porodu in kdaj delajo carski rez. Ko sem to brala me je kar stiskalo. A ves kako hitro se bliza, te je kaj strah? Se 15 tednov mala moja, cez 10 tednov bo mene ze takoooooo stiskalo. Tassika, lepa kopalnica, mej je tudi tok huda rdeco bela kombinacija. Ej, pa sorry, sam morem se neki vprasat. Kaj pipe in to imas ze kupljeno? Ves, mi smo v tisti novi kopalnici dali tolk dobro pipo, na desni strani stelas temperaturo vode, na levi pa kolicino vode. Mi je tolk fajn. Pa pokrov na skoljki je tak, da se ga sam mal na rahlo porines in se sam zapre dol. Ce se nimas nabavljeno, ves te zadeve sploh niso kaj dosti drazje kot navadne pipe in to. Pa tako lepe objemcke in pozdravcke je nasa Pilotinica dobila. Se mi tako smili, samo je pogumna punca in bo kmalu spet ok. Soncek, pojma nimam kaj je vse v tisti ceni, je bil pa to edini link s temi vozicki ki sem ga nasla. Joj se nekaj, kaj menite punce. Jaz bom rabila lupinico Maxi Cosi cabrioFix in ima tako zasoljeno ceno. Sedaj sem nasla najnizjo ceno 119,90 eur. Kaj jo vzamem? Soncek, ti kaj ves kolk so cene v Slo. Soncek, se nekaj. Enkrat si pisala o blazinicah za dojenje, jih to zagotovo rabim ali se kupijo po porodu in s katerimi si ti najbolj zadovoljna? In tista podlagica z lokoom gor, jo imas na eni sliki ko je Aleks gor. Se to kupi ze sedaj ali pol in kaj morem tam pazit na velikost te podlage ali so vse klasicne velikosti? Jaz bi se par zadev sedaj nabavla, da pol ko bo vozek ne bankrotiramo.
|