Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
še vedno sedi. Upam sicer, da se bo še obrnil, a možnosti je vse manj. Ker sem enkrat že rodila in ker otrok naj ne bi bil pretirano velik, naj bi poskušali z naravnim porodom. Mene zanima, če je katera rodila z ritko naprej. A je katera imela epiduralno? Kako je porod izgledal? Kaj pa sam iztis? V bistvu si sploh ne predstavljam, kako to gre, ko gre z ritko ven, kako gredo potem noge,...

.Ampak kot pravim, potrudila sem se kolker je šlo in dobila zdravo punčko.Res je pa da sem takrat poklicala mamo, ji povedala kako sem rodila, je rekla, kaj so sploh razmišljali, da mi niso naredili cr.Takrat sem potem tudi sama začela razmišljati, kaj vse bi lahko šlo narobe in bi se danes najbrž odločila za cr. Ampak najbrž zdravniki že vejo kaj delajo, da so se odličili tako.Jim zaenkrat še kar zaupam.