|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 12:42:41
|
|
|
|
Netta
|
hojla, spet je vroče kot pri norcih...ampak da je le sonce pa sem happy kak ste kaj? se vidi, da bodo trije meseci kmalu mimo, ker se precej bolje počutim in posledično šibamo z ano okrog in uživamo sto na uro. včeraj sva bili vse popoldne pri prijateljih na vrtu, kjer se je plazila po travi, lovila male mucke, se igrala z njihovo hčerkico in zvečer....padla dol joj kako pogrešam vrt... 3jeMI - super za oblekco...katero si potem izbrala...je na netu?? sem bila tudi jaz v soboto tam, ampak žal se zame ni nič dobilo, so bile vse preveč stisnjene, pa že kar mama malo bušija...ampak sem dala trgovino v memory, ker zna priti še kdaj prav, še posebej ker ni preveč drago vrtec - joj, se mi kar smilite, res. še posebej vse iz LJ...pri nas HB ne bo s tem težav...itak vzamejo vse, sicer pa ane sploh ne bom dala v vrtec letos slikce - super vse, še posebej pa mi je bila všeč rutka od Tiana (glugluglu)...kje si jo dobila? neboglasnica - aha, si na tv torej...že gledam žrelnica - tudi mojemu bratu so jo operirali in je bil čisto navdušen, ker je dobil sladoled in to v bolnici...nima pa sedaj nobenih težav zimska - zelo lepo darilo spanje - tudi pri nas spi v bodiju in vreči...pa mislim da bo kmalu tudi to preveč populis - super za tvojo kolegico kdaj torej pričakuje?? jo bom našla med decembrkami? čevljci - sem naročila za ano čeveljce na malamasa.si in so super...mehki, noga se ji nič ne poti v njih, pa še lepi za pogledat...si ji pa seveda skoz sezuva in bolj ko ji dopoveduješ, da naj jih ima gor, bolj jih dol vleče dude - sicer ne vem o čem točno govorite, imam pa glede tega eno drugo vprašanje...nekje sem slišala, da je bolje za otrokove zobke in razvoj čeljusti, da ima manjši cucej (npr. tisti od 0-6m), pa me zanima če je katera to ve?
|
|
|