|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
20.6.2009 12:15:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pa še pravjo da načrtovani so fantki...samo če je zmer tko res pa ne vem...pr nas bo držalouser posted image

pr nas je bil orng planing pa je punca!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
20.6.2009 12:15:34   
Blueeyes

pa še pravjo da načrtovani so fantki...samo če je zmer tko res pa ne vem...pr nas bo držalouser posted image

pr nas pol tud to velja.. je bla nepričakovana... zato je punčka user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
20.6.2009 12:17:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

pr nas je bil orng planing pa je punca!user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas ni bla planirana, je blo pa željeno da bi bil fant.. pa mamo "malo" Gajo user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
20.6.2009 12:17:38   
Dudica1
no sej vem različno...to so te stare vraže...sej za vse isto pravjo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
20.6.2009 12:18:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pr nas ni bla planirana, je blo pa željeno da bi bil fant.. pa mamo "malo" Gajo user posted image

a sta si želela fantka?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
20.6.2009 12:19:42   
Dudica1
pr nas v žlahti še ena nosečka...sicer mal starejša ampak sem vesela da se je tako odločla...matr se delajo tej otroc kot mravljinci...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
20.6.2009 12:20:42   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

a sta si želela fantka?

jaaaaaaaaaaaaa, jz še posebi... pa sem bla pol tko razočarana k sem zvedla da je punca... pravjo da je odvisno tud glede tvoje familije - jz mam sestro, on pa tud, tko da nama punce baje ne uidejo... tko da kr ne bi več mela user posted image  če je tko.. bi pa res mela fantka rada

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
20.6.2009 12:25:19   
Dudica1
jaz sm tud ful vesela da mava še enga fantka user posted image ker mi ni treba zdej novih cunj kupvat...user posted image ker pa da bi bla punčka pa ne bi marala da je u fantovskih cunjah!...dobr kej za doma že ampak vse pa niti slučajno...tako da sm kr vesela da je tko kot je nism si pa niti želela punčke če po pravici povem,tud večji se mi zdi da bi drugač sprejel punčko...zdaj k ma pa bratca pa nima nobenih problemov z njim user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
20.6.2009 12:26:31   
KatMat
mi smo tud hotl fantka...zdej je pa ne zamenjam

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
20.6.2009 12:28:32   
KatMat
joj kok naso matrauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
20.6.2009 12:28:51   
Dudica1

mi smo tud hotl fantka...zdej je pa ne zamenjam

ja bognedaj...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
20.6.2009 12:32:02   
Blueeyes

jaz sm tud ful vesela da mava še enga fantka user posted image ker mi ni treba zdej novih cunj kupvat...user posted image ker pa da bi bla punčka pa ne bi marala da je u fantovskih cunjah!...dobr kej za doma že ampak vse pa niti slučajno...tako da sm kr vesela da je tko kot je nism si pa niti želela punčke če po pravici povem,tud večji se mi zdi da bi drugač sprejel punčko...zdaj k ma pa bratca pa nima nobenih problemov z njim user posted image

jz mam pa od sosedovega fantka cunje, pa valda sem jih tud jz kupila nekaj.. me prov nič ne moti

neki jokca moja.. pridem nazaj

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
20.6.2009 12:37:44   
Dudica1
no sej kukr kakšn...pa ne da bi me motilo pač ne bi...

pr nas še kar ščije...user posted image ...ne vem kdaj se bo ustavlo...pa še piha za vse odnest...treskat je pa zdej nehal

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
20.6.2009 12:45:40   
Blueeyes
pr nas še kar ščije...user posted image ...ne vem kdaj se bo ustavlo...pa še piha za vse odnest...treskat je pa zdej nehal

pr nas tud.,. vedno bolj in bolj.. sploh ne misli nehat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
20.6.2009 12:58:04   
Dudica1
pa pojma nimam kaj bi dons počel...a bi kam šli al ne ... premišljujem user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
20.6.2009 13:01:45   
Blueeyes

pa pojma nimam kaj bi dons počel...a bi kam šli al ne ... premišljujem user posted image

samo v pojstlo in spat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
20.6.2009 13:07:53   
Dudica1
ma ne dolgčas...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
20.6.2009 13:14:09   
Tanja_
Uf, kakšne zanimive debate.
Jaz sem si pa ful želela punco. Zdej, če bomo pa še kšnega mel, mi je pa vseen. Čeprou še ene punčke se ne bi branilauser posted image
Drgač pa od teh vraž, jst verjamem samo tej razlagi, da so moški spremiji hitrejši plavalci, pa manj časa preživijo, tko da če user posted image na dan ovulacije, je več možnosti, da bo fant. Ženske so pa počasnejše plavalke pa dalj preživijo in če pred ovulacijo, je več verjetnosti, da bo punca. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
20.6.2009 13:17:10   
Dudica1
uf men nikol ni šlo tole računat kdaj mam ovulacijo in te stvari sta bla pa obadva zlo  načrtovanapa tud dolg časa ni uspel tako da če bo še kakšn ne bomo nč računal pa na to gledal kaj bo...bo kar bo...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
20.6.2009 13:28:55   
pokica_
Hej-hej!

Par dni mi net ni delal...grruser posted image . Pr nas je obred spanja, ati in mali spančkata, mami se je že prej malček naspala, zdaj sem pa raje izkoristila cajt in se priklopila na rač.
O otrocih imate debato, heheuser posted image . Se bom kar strinjala s Tanjo_, ker smo prav po metodi ovulacije šli in je ratalo takoj v 2. poskusem, s tem, da se v prvo nismo držali ovulacije, tako da drži. In tudi tako je ratalo, fantek v času O. user posted image  Pr nas je blo pa tako, da si je ate želel punčko, jst pa fanta. Sem dobro zračunala O dni. user posted image  Pa glede na vso zadevo pr nas je tako tudi boljše. Deci lahko imajo fiks in bo še bolj sexy maneken. user posted image
Za vnaprej je pa tako,...jst sem do poroda rekla da bomo imeli 2-3 otroke. Ampak mislim, da bomo ostali kr pri enem in edinem Aneju, čeprav ati nekaj menca. Ženska je itak glavna, če bo al nebo, kajne. user posted image

Mi se pa odpravljamo k mojim na obisk, bo dedi spekel na žaru, jedli bomo pa v bajti, k itak dežuje in je kr hladno. Tako da hvala bogu, da smo včeraj šli na sprehod, danes itak odpade.

Moram iti nazaj brat, nisem nič na tekočem kaj se dogaja na RRu in Zmajčkih.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
20.6.2009 13:32:41   
Dudica1
Ooo POKI...kako ste,je Anejček priden?
Aja pa zelo mi je všeč ime...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
20.6.2009 13:41:52   
pokica_
Helow Dudi moja!

Ja priden priden, tako kot mami! Zdaj spi že 2h, ponoči je pa spal celo od 21.30 pa vse do 3.00!!!user posted image  Do 6h zjutraj smo samo 1x vstali, mogoče bo celo kmalu prespal 6h skupaj! Kako bi bilo lepo! user posted image
Hvala na komplimentu za ime. user posted image  Sj smo kolebali med Maj in Anej. Pa je atijova zmagala. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
20.6.2009 13:46:17   
Dudica1
hehe a tudi Maj je bil v izboru...user posted image
Anej ali Enej je bilo pa pri nas še v izboru ...res lep ime...user posted image

o tudi priden fantek da pusti spati ponoči...pri nas se do 2-krat na noč zbudi ampak zaspi takoj koma nazaj...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
20.6.2009 13:49:15   
pokica_
Pol imamo pa isti okus za imena. user posted image

Zdaj pa moram it malega zbudit, bomo šli zdoma počasi. Pa zrihtat se je treba, mami je še zmeraj v pižami. user posted image  Lepo, kaj?

Nič, fajn bodte, kljub dežju, pa dost se cartajte, vsi zmajčki, mamice in atiji! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
20.6.2009 13:50:22   
Dudica1
uživaj POKI...še zame mal k še ne vem kaj bomo počeli danes...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.