pokica_
|
COPKA, MAMA11 HAPPY BIRTHDAY!!! Danes smo dobli še kaplice AD3, upam da nebomo imeli zarad tega krčke, ker jih zdaj nima več. Pa kolke nam je P pregledala in ne rabimo več širokega povijanja, HB, manj dela in manj pranja plenic v pralnem stroju. Čaja in vode pa tudi naš ne mara, ampak mu vseeno dam malček vode da spije, pa čeprav se kreži in vn pljuva. Cuclja pa tud ne mara met, sam moj prst bi cuzal, to pa ja. Sma se pri P odločila za cepljenje proti rotavirusu, bomo prvič cepljeni pri 2. mes, pa pol še enkrat. Je pa to res drago kot žafran, upam da bo pomagalo bolj kot škodvalo. Naslednjo posvet. imamo pa pr 3mes in spet cepljenje. Vozila se sama še z avtom nisma, se boma pa kmalu, imam spredaj airbag za izklopit, tako da bo kar spredaj sedel. FLASK_A, meni se zdi da sploh ni dela s temi flaškami, na začetku je edino bolj tko, ampak se hitro navadiš. Jaz imam grelec vode in skos imam prekuhano vodo pripravljeno, sproti kuham. Pa se fino ohladi in kar sproti nalijem kolk ml rabim. Pa imam tako posodico za AM, sipam not za 3x obrok in pol samo džups v flaško in je to to. Segrevam pa vodo, ko je enkrat že ohlajena v mikrovalovki, pa pol samo sipam not AM. Vse to nardim v 1min, in Anej že papca. Ampak meni se zdi škoda, da nebi več polno dojila in dodajala, vem da je čisto normalno da dojeni otroci je jo tudi vsako uro, tu ni pravila. Flaške pa jaz prekuham vsake par dni, drugače jih perem pa z deterg. in vročo vodo, pa tud v pomivalca dam kdaj pa kdaj. k.tja, ne spi prečno, ravno ga devam v posteljo, samo je Anej taki kobacajček, da ga najdem na drugem koncu postelje. Full je živahen otrok, še malo pa si bom mogla omislit stransko oblogo za celo posteljo. ledenka, pol pa praviš da hormon. injekcije niso ok, ja kaj pa nam pol ostane? Nič sexa, ali pa metoda umika? Ajej, to bo še zanimivo. Olivica, jaz bom tudi Aneja morala kmalu ostričt, ker ima že kar čupico. Bo pol lepši dec, bolj šiki-miki. No, zdaj sem spet načvekala,...se vidi, da naš sinko predolgo spi, že 2.5h mi spi, pa sem ga vmes previla med spanjem, preložila iz posteljke v voziček, šla na sprehod in po kosilo, pa spet nazaj domov, pa še kar drnjoha. Sj se ne nič ne bunim, HB!
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 24.6.2009 12:11:06 >
|