|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
24.6.2009 10:41:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

copka...mama11...vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

se pridružujem čestitki!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
24.6.2009 10:44:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sem glih ustala ves zato ti nisem prej odpisala!in sem ti hitr sam najnujnejse napisala

Ja, hvala hvala!!!

zdej sem pa futrala ...

ja men so tezil kje imam napotnico pa sem se izgovorila da so me ze na vratih odslovil pri mojem g da sem 6 tednov po porodnu se vedno skrb P...mal so tarnal ampak so me vseeno uzeli...tko da...da si prihranis neusecnosti pejd po napotnico...lahko je tud od osebnega dr.

upam da fajn zrihtas....te se vedno boli a?? bolj da se gres pokazat,jaz sem predolgo odlasala...

tija je kar pridna...papa pa spi...edin mamo kr hude krcke tko da ce zamudim uro da ji dam kapljice je hudic...je tok bogica...bruha nic vec tko da to je tud fajn...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
24.6.2009 10:45:19   
lananai
Danes pa sept en butasto deževen dan, a? Se je treba vprašat, kdo je bolj siten - mamice ali dojenčki? user posted image Kdaj bo spet sonček?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
24.6.2009 10:46:33   
lananai
Slavljenkama vse naj naj! user posted image  user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
24.6.2009 10:46:51   
OliveOyl
Jutro

Ja dudica počitnice so šle pa pa..pa jeseni a ne?

Mi smo slabo spali,nič..medeve sva bile v "ta veliki" postelji,očija smo spodile na sedežno,po 1uri je prišla še Laura,potem je končala na sedežni pri očiju.Smo kot cigani,spimo(spijo)vsepovsod sam tam kjer je treba ne.

Ob 5ih smo bile že v kuhinji,pol smo še mal zakinkale do 8,pa še mal...
Se pozna ,ker nič ne vozičkamo,zato slabo spi-po moje...bo danes boljše,se nekaj sonček kaže..

Men se spet nekaj malega izcedka vliva,groza no..

copka in mama 11 vse najboljše vama želim..user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
24.6.2009 10:47:43   
KatMat
http://msp253.photobucket.com/albums/hh51/tinkerbell02158/good-morning.jpg

< Sporočilo je popravil KatMat -- 24.6.2009 10:48:34 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
24.6.2009 10:49:05   
OliveOyl
Sonček se kaže..user posted image user posted image  Je tudi pri vas Kati?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
24.6.2009 10:50:29   
Anonimen
Urban se je že ponoči napenjal in napenjal,... sem mu morala "pomagati" kakati,... pa zjutraj; zdaj pa kokr krčki in bi bil stalno v mojem naročju,... prec zaspi, ko ga pa odložim pa jok.
pa še Oskarja ne smem zanemariti,...
pestro bo danesuser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
24.6.2009 10:52:19   
OliveOyl
Predvčerajšnjim je nekdo-le kdo(moj v.d) pustil malo priprta vratca pri zamrzovalnih predalih,ne vprašte kakšno je noter,sem jih komaj odprla.user posted image

Danes pa hladilnik odprt..user posted image  Dobro ,ta se sam odmrzne,sam je vse zaroseno.
Ključavnico bom gor dala.grr...

Zdaj pa perilo prat,ga ne zmanjka pri treh otročkih.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
24.6.2009 10:55:03   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jutro

Ja dudica počitnice so šle pa pa..pa jeseni a ne?

Mi smo slabo spali,nič..medeve sva bile v "ta veliki" postelji,očija smo spodile na sedežno,po 1uri je prišla še Laura,potem je končala na sedežni pri očiju.Smo kot cigani,spimo(spijo)vsepovsod sam tam kjer je treba ne.

Ob 5ih smo bile že v kuhinji,pol smo še mal zakinkale do 8,pa še mal...
Se pozna ,ker nič ne vozičkamo,zato slabo spi-po moje...bo danes boljše,se nekaj sonček kaže..

Men se spet nekaj malega izcedka vliva,groza no..

copka in mama 11 vse najboljše vama želim..user posted image

ja kje pa ti zivis?????? se prec preselim!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
24.6.2009 10:56:49   
KatMat
zdej si morm pa neki za jest pripravit dokler se pancka nasa lubika

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
24.6.2009 10:58:37   
OliveOyl
[

[/quote]

Če si v Cerknici,sam čez hrib..

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
24.6.2009 11:01:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

[

Če si v Cerknici,sam čez hrib..

sem ze v trzinu...

a cez javornike al slivnico??

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
24.6.2009 11:14:54   
KatMat
no sem pa jaz tuki gor ni pa nobene

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
24.6.2009 11:16:27   
mama11
Hvala za čestitke, punce user posted image . Pri nas se je ravnokar začelo kazati sonce, pa Julija danes celo spi že več kot pol ure v kosu user posted image . Se je odločila dati mamici čas, da ji kaj zlika, ker mi je včeraj 4 komplete oblačil polulala... kot da ne bi imela 19 mesecev prakse v previjanju user posted image

KatMat, samo da je mimo in da si OK.

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Včeraj tut zaspat ni hotel brez dude, ko smo mu pa dudo dal, pa takoj tišina in zaspi user posted image Ne vem, a bi ga kar pustila, da se dere al..ampak se bojim, da bi se potem totalno razbudil, da sploh ne bi hotel zaspat.

Pa zakaj bi mu vzela dudo. Duda je super stvar - jaz se prav trudim, da bi jo Julija vzela, pa jo čisto v bes spravi, če ji jo dam v usta (razen, če so gor sladke kuminove kapljice, ki jih veselo poliže, potem pa dudo vrže ven). Starejša jo je imela rada in smo si z dudo pomagali odvajati nočnega dojenja, pa še pri rasti zob - koliko noči bi mi prebedeli, če ne bi imeli dude... in koliko jih bomo zdaj, ko je mlajša noče user posted image

Mi je pa zdele po jutranjem dojenju spet bruhala, tako da sm klicala eno firmo, k izposojajo tehtnice in mi jo menda dons pripeljejo.Sam najbrž če ne bi pridobivala na teži plenice ne bi bile pokakane?Pa zdej je blato bolj zelenkaste barve, ni več kot senf, kaj to pomeni? Nekje sem zasledila,da to po,meni, da je veliko mleka.je to res?

Dokler so plenice polulane in pokakane, je sita in pridobiva na teži. Zelenkasto blato pa običajno pomeni krče.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
24.6.2009 11:17:15   
Tanja_

sem glih ustala ves zato ti nisem prej odpisala!in sem ti hitr sam najnujnejse napisala

Ja, hvala hvala!!!

zdej sem pa futrala ...

ja men so tezil kje imam napotnico pa sem se izgovorila da so me ze na vratih odslovil pri mojem g da sem 6 tednov po porodnu se vedno skrb P...mal so tarnal ampak so me vseeno uzeli...tko da...da si prihranis neusecnosti pejd po napotnico...lahko je tud od osebnega dr.

upam da fajn zrihtas....te se vedno boli a?? bolj da se gres pokazat,jaz sem predolgo odlasala...

tija je kar pridna...papa pa spi...edin mamo kr hude krcke tko da ce zamudim uro da ji dam kapljice je hudic...je tok bogica...bruha nic vec tko da to je tud fajn...

Glede napotnice-sem predvčerajšnjim klicala G, pa je rekla,da do 6 tednov sem od porodnišnice. Noben ni napotnice omenjal. Bom šla jst tud kr tko.Še me boli ja. Mislim, da se mi delajo une grde brazgotine-kokr divje meso. In to sam 3 pike, to sicer ni nič resnega, ampak nej mi vsaj povejo,če loh s čim namažem, da omilim zadevo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
24.6.2009 11:20:58   
KatMat
tanja kr pojdi se pokazat....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
24.6.2009 11:41:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

copka...mama11...vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

vse najboljše!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
24.6.2009 11:41:50   
pokica_

dudi super, hvala za link!
Zdej vem, kam bom investirala naslednjih 60€user posted image

pokica Hana ma tud tko, mozoljčke, ki jih ima tudi po lasišču,pa bele pike, pa to liso na zatilju. Pa tud jst ne vem, kdaj nej bi to izginilo?Ampak naj bi bilo vse normalno.

Eeee, zdaj pa vem kaj je to Tanja_! Nam je danes pediat. rekla da ne rabimo nič skrbet, vsi ti mozoljčki beli-rdeči so normalni in se koža čisti, nas je celo pohvalila da ima Anej super lepo kožo, tisto odzadaj na zatilju-lasišču je pa od poroda in od njegove lege v trebuhu, ker je z glavico pritiskal na stene maternice, to je zgolj to in to ima ogromno novorojenčkov, to pa izzveni tja do 1 leta ali pa že prej, tak da ne rabimo čisto nič skrbet, ne jaz ne ti, pa nobena druga.
Drugače je pa naš Anej že pravi velik korenjak, tehta že 4420g in meri 55cm, ob odpustu iz bolnišnice 11dni po porodu je tehtal pa 3620g, tj. se je v pičlih 3 tednih zredil za kar 800g, kar je super dosti še za zdravega otroka, kaj šele za otroka z razcepljeno ustnico in nebom!!!user posted image  Bi kar vriskala od veselja. So ga pa v P napačno zmerili, so namerili takrat 57cm, ampak to ni možno, ker je zdaj meril 55cm, so menda še prstke na nogi zraven djali. user posted image  Je P rekla, da se to pri njih večkrat dogaja. user posted image Obseg glavice je pa ostal enak 37cm. Drugače je pa vse čisto ok, je zrav kot ribica. Sem res vesela!

Spali smo danes spet super, se samo 2x hranili ponoči, pa še to je 1x ati vstal, pa čeprav ima vsak dan šiht. Je res pridkan atek! user posted image  Pa ko pride iz šihta, ga kar on prevzame in meni da dihat. Danes pa itak grem malo po nakupih sama v H&M za malega kupit nekaj bodijev z kratkimi rokavčki, pa sebi neke cotike, ko sem s kilami na predporodni HB, pa si bom kaj kupila. Pa ati bo tud kako majčko dobil seveda. Ta cajt bo pa ati čuval Aneja, mogoče bota celo prespala moj nakup. Mami bo pa zadihala malo. user posted image

Drugače je pa pr nas deževno, že skos in celo noč je deževalo, ampak sma prej vseeno šla na kratek sprehod, ko je samo rosilo malček, pa po kosilo hodima v OŠ oz. vrtec, da mi ni treba kuhat. Ati naš na vse gleda, da nam bo čim lepše. Mi vsaj tuhtat ni treba kaj kupit in kaj kuhat. Itak sem že preveč prekuhala, pa še bom, ko bo Anej mall večji. user posted image

Zdaj grem pa brat za nazaj, kaj ste načvekale in naklofaleuser posted image !

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
24.6.2009 12:02:29   
lake
Sm se zjutri hvalila da mi je dolgcajt ker je spala, no zdej pa mam user posted image user posted image . Je zaspala šele zdele nazaj.

Dudica: Vredu slikico si zbrala za seznamček, bi ti jst tud rekla da dej to.

Slavljenkama, vse najboljše, pa čim več prespanih noči

Kaj bomo kuhal dons? Smo včeri vse pojedel kar je blo v hladilnikuuser posted image , je tak beden vreme,da še do trgovine ne morem. Čeprov se pr nas tud neki sonček kaže, samo je pa mrzlo k user posted image . Sm ji mogla prov eno jopco najdt.
Evo se že zbuja, celih 5 minut je spala. 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
24.6.2009 12:04:40   
Dudica1
poki user posted image user posted image user posted image za pregled 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
24.6.2009 12:06:21   
pokica_
COPKA, MAMA11 HAPPY BIRTHDAY!!!user posted image user posted image user posted image

Danes smo dobli še kaplice AD3, upam da nebomo imeli zarad tega krčke, ker jih zdaj nima več. Pa kolke nam je P pregledala in ne rabimo več širokega povijanja, HB, manj dela in manj pranja plenic v pralnem stroju. user posted image  Čaja in vode pa tudi naš ne mara, ampak mu vseeno dam malček vode da spije, pa čeprav se kreži in vn pljuva. Cuclja pa tud ne mara met, sam moj prst bi cuzal, to pa ja.
Sma se pri P odločila za cepljenje proti rotavirusu, bomo prvič cepljeni pri 2. mes, pa pol še enkrat. Je pa to res drago kot žafran, upam da bo pomagalo bolj kot škodvalo.
Naslednjo posvet. imamo pa pr 3mes in spet cepljenje.

Vozila se sama še z avtom nisma, se boma pa kmalu, imam spredaj airbag za izklopit, tako da bo kar spredaj sedel.
FLASK_A, meni se zdi da sploh ni dela s temi flaškami, na začetku je edino bolj tko, ampak se hitro navadiš. Jaz imam grelec vode in skos imam prekuhano vodo pripravljeno, sproti kuham. Pa se fino ohladi in kar sproti nalijem kolk ml rabim. Pa imam tako posodico za AM, sipam not za 3x obrok in pol samo džups v flaško in je to to. Segrevam pa vodo, ko je enkrat že ohlajena v mikrovalovki, pa pol samo sipam not AM. Vse to nardim v 1min, in Anej že papca. Ampak meni se zdi škoda, da nebi več polno dojila in dodajala, vem da je čisto normalno da dojeni otroci je jo tudi vsako uro, tu ni pravila.
Flaške pa jaz prekuham vsake par dni, drugače jih perem pa z deterg. in vročo vodo, pa tud v pomivalca dam kdaj pa kdaj.
k.tja, ne spi prečno, ravno ga devam v posteljo, samo je Anej taki kobacajček, da ga najdem na drugem koncu postelje. Full je živahen otrok, še malo pa si bom mogla omislit stransko oblogo za celo posteljo. user posted image
ledenka, pol pa praviš da hormon. injekcije niso ok, ja kaj pa nam pol ostane?user posted image  Nič sexa, ali pa metoda umika? user posted image  Ajej, to bo še zanimivo. user posted image
Olivica, jaz bom tudi Aneja morala kmalu ostričt, ker ima že kar čupico. Bo pol lepši dec, bolj šiki-miki. user posted image

No, zdaj sem spet načvekala,...se vidi, da naš sinko predolgo spi, že 2.5h mi spi, pa sem ga vmes previla med spanjem, preložila iz posteljke v voziček, šla na sprehod in po kosilo, pa spet nazaj domov, pa še kar drnjoha. user posted image  Sj se ne nič ne bunim, HB! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 24.6.2009 12:11:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
24.6.2009 12:07:36   
FLASK_A
Tanja, res se pojdi raje pokazat...

Čestitke slavljenkamuser posted image user posted image user posted image

Pokica, ful dobro! Pridni ste, da takole Anej na teži dobivauser posted image user posted image user posted image Še malo, pa bo magična 6, aneuser posted image

Nič, grem zdaj, se moram pripravit. Grem na fax user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
24.6.2009 12:10:21   
KatMat
user posted image

user posted image

mami pa oci sta me prvic sama kopala!!!

user posted image

mami me je uzela seboj po nakupih,jaz pa sem malo dremuckala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
24.6.2009 12:13:16   
KatMat
sve papale zdele...prvo dojenje od nedelje....zdej pa spet pancka....

naslednje hranjenje pa obvezno na flasko z kapljicami drugace bo spet jokcala celo popoldne

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: