|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
25.6.2009 17:50:21   
Anonimen
helu,

se malo javim - smo bili na dopustu in se imeli super duper fajn. Otroci so prespali cele dneve in noči, o kakšnih krčih ni bilo ne duha ne sluha ( mogoče so k temu pripomogle tudi bio gaia kapljice ), še vreme je veliko bolj znosno kot tale dež na gorenjskem.

je kaj novega ali moram prebrat vseh 21 strani ? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
25.6.2009 17:55:19   
Dudica1
Ooo lina dobrodošla nazaj...user posted image
Kako je bilo?
Novega kaj posebnega nič no vsaj jaz se zdej ne spomnim...user posted image ,samo da so bili otroci pridni pa je že veliko a ne...user posted image
No pri nas lije dež smo pa že prej maximalno izkoristli sonček in bili zunaj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
25.6.2009 17:57:22   
Leela
Lina super za dopust. Potem ste bikli zdravi?user posted image

Meduzica ful lepa fotka in fantiček user posted image

Spet dežuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
25.6.2009 18:30:45   
Anonimen
Lina. potem nam vsem priporočaš dopust?user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
25.6.2009 18:32:12   
Anonimen
Zaradi vremena smo prej opravili kopanje,...
Urban se je ponovno drl kot da bi ga rezala in dajala v ogenj in ne v vodo,...user posted image  čisto drugačen kot Oskar glede tega = ta bi bil ves dan v vodi!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
25.6.2009 19:28:28   
Tanja_
Mi smo bili pa cel dan pri mojih. Je mami skuhala kosilo, spekla pecivo-skratka, crklala nas je maksimalno.Zdej pa izbiram apartmaje za dopust, pa čakam, da bo ura osem, da grem okopat našo lubico. So jo pa popoldan dajali krči, pa sem ji prvič skuhala čaj iz koprovih semen-upam, da bo pomagal. Naj bi pomagal tudi proti bruhanju, kolcanju, skratka prebavnim težavam.Držim pesti, da bo res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
25.6.2009 19:30:06   
Andrejka9386
evo nas doma user posted image smo cel dan bili na potepu. in potem smo prišli domov, skočli še na en sprehod do sladoledarja in spet nazaj domov. potem se šla pa še na kolo za dobre pol urce. je prav pasalo, čeprav sem šla sama in je bil dolgčas user posted image
jutri sem pa rekla da bo šel še moj zraven in malega v voz, mi2 pa na rolarje user posted image upam da nam podvig uspe. ravno zadnjič sem videla par k se je tak rolal...zakaj pa ne. dve muhi na en mah. bom potem jutri poročala, če nam je uspelo user posted image
danes je bil prav lep dan. sonček, sicer je malo pihalo ampak vsaj ven smo šli po ne vem kolkem času. HB. zdaj pa spet dež napovedan..grrrrr
danes se bomo pa kopali. se nismo že 3 dni...groza. zmer je isti čas k bi se morali kopat, malček zaspal...se še javiim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
25.6.2009 19:32:10   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: copka

tanja- kje sem napisala, da je buden 5 ur? No, to je res, ponavadi ko drekca od 8h zjutraj do 12-13h. Ampak greva vmes na sprehod, pa tam malo dremucka. moj sploh noce pretirano veliko spat, zvecer ga pa zmanjka. Ko podnevi noce spat, ga dam v lezalnicek in zraven pospravljam, kuham...sedaj npr. sedi v lezalnicku in je mir. Vceraj se je drl samo ce ga je kdo vzel ven iz njega, cim so ga dali nazaj, je bil spet mir.user posted image user posted image

Grem, dobim obiskeuser posted image

Sem se zatipkala.3 ure od 17ih do 20ih.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
25.6.2009 20:09:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Lina. potem nam vsem priporočaš dopust?user posted image

definitivno !!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
25.6.2009 20:10:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Lina super za dopust. Potem ste bikli zdravi?user posted image

ja, HB smo bili vsi zdravi in nam je morski zrak fajn koristil !

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
25.6.2009 20:11:06   
Anonimen
Ste bili kje blizu?
Kakšno ste imeli vreme?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
25.6.2009 21:00:56   
Anonimen

Ste bili kje blizu?
Kakšno ste imeli vreme?

bili smo ob slovenski obali, vreme pa je še kar nekam bilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
25.6.2009 21:13:28   
Anonimen
morski zrak!!! me kar mika, da bi spakirala otročka in ju peljala gledat valove,...
ampak imam danes dopust doma,...

že spita!
Oskar zaspal ob 18.40 pred tvjem.
Urban zaspal ob 19.00 v mojem naročju... in še kar spi in spi,... čakam, da se zbudi, da ga previjem za noč. premišljujem, da bi ga začela kopati vsak dan kljub stresu, ki ga doživlja v vodi (zlobna mamicauser posted image )... ker tako lepo spi.

kaj naj naredim, da bo Urbanu prijetneje v vodi??
s tem pa res nisem mislila, da se bom morala soočati,...user posted image
sem poskusila s prijetnim glasom in gledanjem v oči, s položajem, ko je gledal v vodo (ta mu sicer bolj ustreza... se manj dere), temperatura je ravno pravšnja,... obstaja še kaj???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
25.6.2009 21:14:46   
Anonimen
naj se kopam z njim??
je katera že poskusila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
25.6.2009 21:23:33   
lananai
Joj, k.tja, upam, da vam rata prepričat Urbana, da bo vzljubil vodo. Pomagat ti ne morem, ker Tisa v vodi zelo uživa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
25.6.2009 21:29:10   
Anonimen
ja, očitno mu ni bilo tako prijetno v plodovnici, kot sem predvidevalauser posted image .
ali pa je povezano kaj s prejšnjim življenjem = kakšna grozna izkušnja z vodouser posted image .

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
25.6.2009 21:30:36   
lananai
Ti tudi verjameš v prejšnja življenja? Jst tudi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
25.6.2009 21:31:14   
Anonimen
To se mi zdi najbolj logično.
Sicer sem Kristjanka, a očitno ne 100%user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
25.6.2009 21:44:28   
zmajama

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: zmajama
user posted image user posted image user posted image za vse slikice, ful so luškani tile naši zmajčki. Evo še eno od našega zmajćkauser posted image sem ga mogla slikat s tem slinčkom, pa še tak se drži kot da je na motoru user posted image
user posted image

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud slinček od KTM-a.. kje ste ga dobili/kupili?? tale vaš Tai je pravi frajer... full pozer na vseh slikah.. jz morm našo Gajo prov ujet da pozira..

Ta slinček je dobil od enga kolega, ko je nor na te motorje, ima kar 3 doma, ne vem pa kje ga je kupil. Vem pa da imajo v MB trgovino, se verjetno da tam tudi dobit.

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Je jutranje dretje pomagalo, je spala dve uri, jst sm pa tacajt fajn kuhinjo zglancala, samo kaj ko jo je zdej moj spet umazal user posted image . Sej lepo da mi vsake tok cajta kej skuha, samo kuhinja je pa pol čist v razsulu. Tri posode namest ene, čebula po celem pultu.

Evo, pri nas je isto. Zato pa rajši sama kuham, mam manj dela s kuho pa pol s pospravljanjem, kot pa da za njim glancam, ker tak moram pol stvari še na roke oprat, ker ne grejo več v pomivalca.

Mi smo pa bli danes mal na izletu v MB, me je moj pelal v Pohorsko kavarno na tortico user posted image pa pol smo še šli malo pod Pohorje pogledat, je še lih bil malo sonček za en kratek sprehod.

Zdej pa spat, lahko noč punce

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
25.6.2009 21:44:49   
Anonimen
joj, še vedno spi... me bo ponoči tudi toliko časa pustil "pri miru"???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
25.6.2009 21:46:04   
Anonimen
lahko noč, zmajama!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
25.6.2009 21:52:46   
Anonimen
jaz ga grem kar zbudit pa previt, ali?user posted image
mi je že prav tečno, ko vam toliko težim,...

no, ja... vam bom kar lahko noč zaželela!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
25.6.2009 21:57:40   
lananai
Jst tudi Tiso čakam, da se zbudi... Pa tko sladko spi, da bom najbrž še čakala. Grem začet kak film gledat, pa se bo najbrž 5 minut po začetku zbudila. user posted image Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
26.6.2009 6:48:27   
Dudica1
dobro jutro

naj se kopam z njim??
je katera že poskusila?

ko bo prevelik za malo banjico se eden od naju potem kopa z njim v veliki kadi ,tako sva prakticirala pri večjemu in bova tudi zdaj...tud lažje je vse skupi...morata bit pa dva da ti user posted image nekdo da iz vode pa da se še ti zrihtaš...user posted image ...men je boljš tako kot pa tista mala banjica.

No pri nas že lep sonček tako da še malo počakava pa greva ven na kavico pa na en sprehod...popoldne bo spet dež...tako da izkoristimo ga...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
26.6.2009 8:07:53   
Blueeyes
*Lina* kakšne slikice z dopusta pričakujemo

kaj naj naredim, da bo Urbanu prijetneje v vodi??
s tem pa res nisem mislila, da se bom morala soočati,...user posted image
sem poskusila s prijetnim glasom in gledanjem v oči, s položajem, ko je gledal v vodo (ta mu sicer bolj ustreza... se manj dere), temperatura je ravno pravšnja,... obstaja še kaj???

moja je tud kakor vreme glede kopanja.. enkrat jo mam notr po 10 minut in full uživa, pa brca, se smeji... začne rjoveti ko jo vn vzamem; spet drugič roijeve že pol minute po tem ko jo dam notr v vodo.. pa ma voda vedno isto stopinj... to je samo od nje odvisno... ji ne paše sae skoz kopat, enkrat ja, enkrat ne... tko pač je... takrat niti masaže, petje in božane ne pomagajo, tko da ponavad jo takrat samo na hitro zdrgnem in dam vn... nočem je met predolgo notr, da se ji  ne bo pol zaradi tega zamerila voda

naj se kopam z njim??
je katera že poskusila?

jz še nisem.. pa tud bom bolj težko k nimam banje, mam samo tuš..

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ti tudi verjameš v prejšnja življenja? Jst tudi. user posted image

jz tud

a ste slišale da je Michael Jackson umrl
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/michael-jackson-je-mrtev.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: