Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja a si pol dobila kopalke take kot si želela? Nisem dobila Liscinih-je vse prodano. Sem kupila potem Nancy-ful lepe. Pa sem jih mela ene 5 za probat,pa sm taprve vzela, k sm jih probala, pa me je mož prepričeval, da mi še kake kupi, ampak se mi ni več dalo probavat. Je rkeu, da ne znam prilike izkoristit Pa drugič...Nisem pa nikjer dobila kake lepe jeans kikle. Kake ideje, kam naj grem? IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, mi smo pa Hano danes slikali pa potni list naročili. bravo mi smo se enkrat že lotili tega projekta, pa je v tistem šusu, ko sem mu držala glavo in ko bi moral na polno gledati v objektiv zaspal ..... in to konkretno za 4 štiri ure....jah, next time Tega sm se jst najbl bala, pa se je glih prou zbudila. Sej pol jo je ene 6x slikal, ker je zehala, pa prste v usta tlačila, pa ni v objektiv gledala, ampak je ratalo.Sem bla pa čist živčna tam, k je poln enga čudnga folka, pa vsi so neki kašljal, kihal, sem ji kar plenico čez lupinco vrgla, da ni šlo vse po njej. quote]IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, mi smo pa Hano danes slikali pa potni list naročili. Bi nam pokazala slikico? Te pa ne znam gor dat. Bi jo mogla najbrž fotografirat pa pol gor prlepit . Bom kako drugo poiskala. Jutri pa gremo na morje. Juhuhuu
|