mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lake: ja, mleko se zna kar skisati. kakšen okus pa ima naše mleko? jaz si ga nikoli nisem upala probati Naše - a to misliš človeško? Sladkasto. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mama11 ali katera druga...kdaj pa boš naročala tiste copatke na ebayu ...jaz bi jih namreč tudi imela pa nimam kreditne kartice,če bi mogoče tudi zame ene dvoje naročila zraven ko boš naročala? Bi ti z veseljem naredila uslugo, ampak jaz zdaj kar nekaj časa še ne bom naročala - velikost od 0-6 mesecev in imam še super ohranjene od starejše (ja jasno, če je pa samo ležala v njih ). Verjetno bom naročala enkrat septembra - ko bo starejša rabila kakšne nove, pa bom prej javila, če ti bo takrat ustrezalo. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sem pa izvedela eno slabo novico od moža, mi je res hudo... Ful ga ni večjega blagoslova od zdravega otroka. To si vedno rečem, kadar me starejša psihira, mlajša pa tuli v spremljavo... Držim pesti za ubogo družinico. IZVIRNO SPOROČILO: Kasija dudica1 ali katera druga, ki bo naročala - splača se pozanimat, koliko je meja za plačat carino na uvoz. nekako se mi zdi, da lahko naročiš 3 pare in ne plačaš carine. tako da se ne splača naročat več skupaj, razen če vas je res veliko, pa pri poštnini prišparaš? pa prednost teh copatkov je v ceni, so samo 9$ , v sloveniji so copatki od drugih firm sicer 20-30evrov. A je katera našla bolj ugodne? Jaz sem imela najprej za sina tu kupljene, potem pa te iz kanade in so isto dobri. Saj pri nas so kakšne stvari zelo drage Jaz sem nazadnje v maju naročila 4 pare, pa so jih poslali v dveh ločenih paketih in na paket napisali nižjo ceno in da je darilo - mislim, da to naredijo avtomatično. Ni bilo nobene carine, vsi štirje pari s poštnino so prišli 41 evrov (pa to so bili copatki za 18 mesecev stare, ki so dražji kot za naše pedenjpede). Naročam jih pa pri tej firmi, ki si jo ti obesila Kasija, pa pri Carozoo in Shoezoo - vse na ebayu. Pri nas so v BC od Robeeza en par po 30 evrov IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Je danes dobila prvo dozo za rota virus. Si se odločila za Rotarix ali Rotateq. Meni je med.sestra razložila, da prvo cepivo pride v dveh dozah po 75 evrov, drugo pa v treh po 66 evrov. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 A MA KERA ABANET Zanima me če lahko tud nakazujem na tekoči račun prek abaneta Nimam, pri nlb kliku lahko.
|