|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko za darilo, ce si porocna prica...
8.5.2009 14:58:10   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Toliko..


Čestitke.

Ob poroki in za pametuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: koliko za darilo, ce si porocna prica...
8.5.2009 15:02:58   
Anonimen
user posted image  HVALA rija..., jst tud pravim da sm pametna.. user posted image  No..oba sva bla... Hvala bogu, da so se njegovi začel vmešavat koga povabit in koga še in koliko in...... user posted image , midva pa tega ne trpiva..
Hvala še enkrat...
Priporočam mojo pamet.. user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: koliko za darilo, ce si porocna prica...
8.5.2009 15:36:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Za vse ki me poznate:


DA SI ME NE DRZNE NOBEDEN VABITI NA POROKO!!!!!

Ne pridem, me ni!!!!










ma kaj ste normalni?user posted image


Maš srečo, da smo že dali skozi user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: koliko za darilo, ce si porocna prica...
8.5.2009 19:03:03   
josephine27
Meni je bil priča brat in je plačal fotografa in album ( cca 600 eurov). Me je ful presenetil ker je bil takrat še študent in res nisem čakala, se je pa sam ponudil. Zdaj čakam kdaj se on poroči da mu lahko vrnemuser posted image

Prijateljica je od prič dobila poročne prstane.

Mislim, da je to pač po dogovoru. Odvisno tud od tega koliko financ imaš. Za ene je 500 eurov drobiž za druge pač cela plača.


_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: koliko za darilo, ce si porocna prica...
9.5.2009 17:51:18   
Martinčka
 
Hellow nevestice, bodoče nevestice in žene:)

midva se tudi letos ženiva... res sva si privoščila malo večjo poroko ker imava ogromne družine in sva zraven vključila tudi NAJBLIŽJE prijatelje... ne vem če je ravno prav da se gleda, da moreš dat toliko kot svat kolikor ženin in nevesta zapravita zate... ker recimo midva bova dala samo za hrano in pijačo po osebi na tisti dan cca 110 eur.. potem je tukaj še darilček za vsakega, pa avtobus za "ta mlade", nočitve v hotelih za starejše in pač ožje sorodnike ipd.. in če bi se tako gledalo potem bi mogla od vsakega para pričakovat ogromen znesek! in to je absurd!!! ženin in nevesta se sama odločita kakšno poroko bosta imela! če si je ne morta privoščit ne morta potem od svatov pričakovat da bi se jima poroka izplačala z darili! to je precej nesramno! vsaj zame! vsak da toliko kolikor je zmožen... nekateri ti pa prinesejo samo čestitko in ti njihovi otroci za darilo kaj zapojejo in zaplešejo in si presrečen ker so te obdarili s tako izvirnim in lepim darilom ki ti zagotovo ostane v spominu!

tako da drage moje, nikar ne tako računat koliko bi vam kdo moral dat... naredite si takšne poroke ki so vam všeč in ki si jih lahko brez slabe vesti privoščite, da ne boste pol leta potem šparale da boste spet na zeleni veji!

tudi od prič ne pričakujem kaj dosti... jaz vem da bi svojemu bratecu podarila kaj kar bi si res želel ali mu pripravila kakšno presenečenje.. da bi bilo skupaj v vrednosti okoli 700-1000 eur (odvisno kako bom zmožna takrat - ampak tudi za to bom začela šparat pol leta prej! )... vem pa da si on ne more privoščit kaj takšnega in od njega tega tudi ne pričakujem! veliko je da bo on tam kot moja priča in bo stal ob meni ko bom rekla DA. in če bom imela kakšne težave kdaj v zakonu da se bom lahko zanesla nanjga... mislim da je to njegovo največje darilo - da je tam ko ga potrebuješ -vedno!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?