Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:46:07
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Nema ništa... Ne dam in konec!!! Kaj nisi mislila ti dobit sedmice- zaj bi pa nam revnim še jemala Ti revna? Ej, kako bajto tvoj dela Aja, sem nazadnje pogledala tvoje slike, maš fejst dečkota Mal heca, ampak res pa dobr zgleda tace vstran Še dobro da maš svojega!! Drgač je pa moj tanajboljši (zame). zdej grem pa še jst slike pogledat ravno rabim neki lepega za pogledat mojga pa ne vidim drgam k v hrbet trenutno kako v hrbet? No, saj veste vsake oči majo svojega malarja. ampak moram pa priznat, da meni tko na oko ni bil ne vem kaj... sem se zaljubila v njegovo dušo Zdaj je pa najlepši!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:46:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Nema ništa... Ne dam in konec!!! Kaj nisi mislila ti dobit sedmice- zaj bi pa nam revnim še jemala Kaj pa če sem jo, pa tega ne povem????
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:46:49
|
|
|
|
Pupka
|
juuuuuhejjj.... Načela sem 100-to stran
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:46:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst grem zdele delat kartice za: pikica piskot tanci majchy kolumbo mlea urša vesnozaver brkn pupka birdy boma claud simonakr petrap sunny rebeka še katera? katjuša mene, daj v rezervo sem danes testirala sem šla s sinčkom ven pa je bil pol čist pikast.. :( nisem 100 % kaj ti na kartico napišem rezerva no upam, da boste OK in da boste lahko prišli
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:47:38
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Nema ništa... Ne dam in konec!!! Kaj nisi mislila ti dobit sedmice- zaj bi pa nam revnim še jemala Kaj pa če sem jo, pa tega ne povem???? Joj, jaz na tvojem mestu nebi izivala usode Ker tukaj so hude babnce...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:47:47
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Deja aja... za jutri.... varno vozite, mejte se maximalno fajn, lepo se načvekajte, velik torte pojejte, fajn se poslikajte in slikice nam, ki ne moremo priti, pokažite.... Lepo se imejte!!! dober večer mamice.... Deja je tako dobr napisala, da se prec podpišem pod to.. :) kaj te ne bo? boš dobla položnico katjuša.. nič ne obljubim upam, da vas najdem če mi rata pridet, da bo z Žigcem vse ok...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:47:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Nema ništa... Ne dam in konec!!! Kaj nisi mislila ti dobit sedmice- zaj bi pa nam revnim še jemala Ti revna? Ej, kako bajto tvoj dela Aja, sem nazadnje pogledala tvoje slike, maš fejst dečkota Mal heca, ampak res pa dobr zgleda tace vstran Še dobro da maš svojega!! Drgač je pa moj tanajboljši (zame). zdej grem pa še jst slike pogledat ravno rabim neki lepega za pogledat mojga pa ne vidim drgam k v hrbet trenutno kako v hrbet? No, saj veste vsake oči majo svojega malarja. ampak moram pa priznat, da meni tko na oko ni bil ne vem kaj... sem se zaljubila v njegovo dušo Zdaj je pa najlepši! tako sedi da ga sam od zadi vidim jst pa ne najdem tvojga na slikah v katerem albumu je
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:49:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Deja aja... za jutri.... varno vozite, mejte se maximalno fajn, lepo se načvekajte, velik torte pojejte, fajn se poslikajte in slikice nam, ki ne moremo priti, pokažite.... Lepo se imejte!!! dober večer mamice.... Deja je tako dobr napisala, da se prec podpišem pod to.. :) kaj te ne bo? boš dobla položnico katjuša.. nič ne obljubim upam, da vas najdem če mi rata pridet, da bo z Žigcem vse ok... maš od katere telefonsko?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:49:28
|
|
|
|
Onasiss
|
[/quote]Joj, jaz na tvojem mestu nebi izivala usode Ker tukaj so hude babnce... [/quote] Saj vem, zato pa sem med njimi! Ampak dec je pa res
< Sporočilo je popravil mlea -- 14.5.2009 22:51:19 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:50:56
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci29 na vidiku, pazi ne tok hitr, da ne boš spet zadihana.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:51:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci29 na vidiku, pazi ne tok hitr, da ne boš spet zadihana.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:52:06
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Sam tolk, da se javim... Smo doma - nismo nikamor šli - jaz z zlomljeno roko... To je na kratko... Se javim, ko bo mal več časa!!! Drgač pa jutri uživajte na Zbiljah... dej drž se... :) Samo zate... :) Kako boš pa rihtala?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:53:55
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka No, saj veste vsake oči majo svojega malarja. ampak moram pa priznat, da meni tko na oko ni bil ne vem kaj... sem se zaljubila v njegovo dušo Zdaj je pa najlepši! Isto jz z mojim, mi je bil bl k karkol druzga. Njegova duša pa karizma sta me pa prepričale. Zdej je pa tud men najlepši. Kar pa seveda ne pomen da kdaj kkšnga fajnga ne pogledam Sej tud on kdaj kkšno. Dokler se sam gleda, je ok.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:55:43
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Vas sam na hitro pozdravim...Danes je malo dan NE...Bemva nam je crknla-šu zaganjač, Gaja je pa cela zabasana, kašla, nos puhn...Jo filam s fiziološko in vlečem vn šmrklček, ampak to se kar nabira in nabira. Revčka sploh ne more lepo dihat...Jo je malo prej kar zbudilo in je začela jokat. Pol pa kričanje ko sm se spravla nad noska... Kaj še pomaga razn fiziološke in pumpanja šmrkla???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:56:44
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci29 na vidiku, pazi ne tok hitr, da ne boš spet zadihana. sem mogla it hitr iskat slike od pupkinga tastarga...fajn dec...pa ne vem ki pupka sanja neke kg..jest nč ne vidm...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:58:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer! Vas sam na hitro pozdravim...Danes je malo dan NE...Bemva nam je crknla-šu zaganjač, Gaja je pa cela zabasana, kašla, nos puhn...Jo filam s fiziološko in vlečem vn šmrklček, ampak to se kar nabira in nabira. Revčka sploh ne more lepo dihat...Jo je malo prej kar zbudilo in je začela jokat. Pol pa kričanje ko sm se spravla nad noska... Kaj še pomaga razn fiziološke in pumpanja šmrkla??? jst vem sam za fiziološko in pumbo držim pesti, da se hitro poštimate mi smo se v nekje 2-3 dneh je bil tud tak bogi.... prideš ju3
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:59:01
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst grem zdele delat kartice za: pikica piskot tanci majchy kolumbo mlea urša vesnozaver brkn pupka birdy boma claud simonakr petrap sunny rebeka še katera? katjuša mene, daj v rezervo sem danes testirala sem šla s sinčkom ven pa je bil pol čist pikast.. :( nisem 100 % kaj ti na kartico napišem rezerva no upam, da boste OK in da boste lahko prišli ja jaz bi rada prišla ampak ne za vsako ceno.. :) ja bom pa rezerva hvala... :) za okrevanje
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:59:02
|
|
|
|
Katjusa
|
evo en intimni filmček samo za vas
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 22:59:24
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa ne, ne pridem... avto nam je crknu!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 23:00:06
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Deja aja... za jutri.... varno vozite, mejte se maximalno fajn, lepo se načvekajte, velik torte pojejte, fajn se poslikajte in slikice nam, ki ne moremo priti, pokažite.... Lepo se imejte!!! dober večer mamice.... Deja je tako dobr napisala, da se prec podpišem pod to.. :) kaj te ne bo? boš dobla položnico katjuša.. nič ne obljubim upam, da vas najdem če mi rata pridet, da bo z Žigcem vse ok... maš od katere telefonsko? imam ampak samo od sunny, pa balonchy.. :) pa nobenih ne bo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 23:00:11
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea tanci29 na vidiku, pazi ne tok hitr, da ne boš spet zadihana. sem mogla it hitr iskat slike od pupkinga tastarga...fajn dec...pa ne vem ki pupka sanja neke kg..jest nč ne vidm... Ne, ker me ne vidiš zdaj... Joj meni...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 23:01:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa ne, ne pridem... avto nam je crknu! pa sem upala, da te končno spoznam pa ti avti smotani
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 14.5.2009 23:02:30
|
|
|
|
Katjusa
|
BOMA imaš zs s mojo telefonsko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiV življenju mi je najbolj žal za toZaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?