|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
15.5.2009 7:17:49   
tanci29
jutro

kavica diši..njami, jest sem jo že spila
jest sem že od petih ouf...

zdej me pa zgleda trema daje pa sem pozabla kako se do zbilj prideuser posted image ...sej sem že mal po netu pobrskala da si osvežim spominuser posted image

pikica zakaj si pa ti slabo ninkala...

jest sem dobro samo premalo...bi še, pa sem mogla mojga pospremt k je šel zjutraj zgodaj na ac/dc u munchen...tko da mamo lahk afterček pr men donesuser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.5.2009 7:19:26   
Vesnozaver
Dobro jutro!

pikica o ti sment, te pa bota v avtu oba spalauser posted image
aljaz se je ob 6 zbudil, zdaj pa spi, jaz pa se paklam, saj mam ze vse perajt, samo vodo se morm zavret, pa v termovko dat.
kdaj prideta?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
15.5.2009 7:19:27   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jaz zanič... user posted image  Je pa moj otrok ko rožica, gospodič je mel dovolj spanja že ob 6h user posted image  Ti?
za en k.user posted image  ker je bilo najpre zamali full vroče in sva zluftala sobico,jo moga preoblečt,vodo pit,mleko-to vse je bilo ob 23.00.......no potem je pa zaspala in ker je bila z dekico pokrita ne kovterčkomse je skos obračala na hrbet in tolk telovadla z nogicam da se je odkrivala,pa še duda je skos ven padalauser posted image

lepote ki ti jih prinese user posted image ....sam kaj ko te zjutraj pogleda ti podari en nasmešek in si čist stoplen

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
15.5.2009 7:22:30   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Dobro jutro!

pikica o ti sment, te pa bota v avtu oba spalauser posted image
aljaz se je ob 6 zbudil, zdaj pa spi, jaz pa se paklam, saj mam ze vse perajt, samo vodo se morm zavret, pa v termovko dat.
kdaj prideta?

Ma midva sva skor perajt, lahk počasi odrineva če ti je.
Ma ta nočni Novalac je za en k***, ob 19.30 ga je pojedel 210(!), se zbudil ob 24h, sva rešla z dudo, pa spet ob 1.30, je pojedel 90ml ga spet, pa je bil ob 4h spet pokonci user posted image  Sem ga dala k meni spat pa je "spal" do 6h.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
15.5.2009 7:23:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jaz zanič... user posted image  Je pa moj otrok ko rožica, gospodič je mel dovolj spanja že ob 6h user posted image  Ti?
za en k.user posted image  ker je bilo najpre zamali full vroče in sva zluftala sobico,jo moga preoblečt,vodo pit,mleko-to vse je bilo ob 23.00.......no potem je pa zaspala in ker je bila z dekico pokrita ne kovterčkomse je skos obračala na hrbet in tolk telovadla z nogicam da se je odkrivala,pa še duda je skos ven padalauser posted image

lepote ki ti jih prinese user posted image ....sam kaj ko te zjutraj pogleda ti podari en nasmešek in si čist stoplen
ja se strinjam......sem vsakič zakl.ela ko sem mogla rit dvignit,ampak ko se bo zdele vsa spočita nasmejala,bom ji vse oprostila.......bom jutri boljše spala-upamuser posted image

s čim imate ponoči pokrite vaše malčke?jaz jo imam oblečeno v pižanico in pokrito s kovterčkom,pa ji je vroče,tko da je danes bila pokrita z dkico

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
15.5.2009 7:25:34   
Vesnozaver
pikica pridita!pa gremo dol na kafe?al prideta gor na kofe?kavico mam, samo mleka neuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
15.5.2009 7:29:47   
Vesnozaver
majci jaz ga mam s kovtrckom, pa se tudi skoz odkriva, pa poten je, tud razmisljam, ce bi ga samo z dekico pokrila.....okno odpremo vcasih ponoci na kip, da se malo ohladi.

Neposredna povezava do sporočila: 2557
15.5.2009 7:29:55   
Čebel@
ŠE 3,5 URE DO SREČANJA(vpijem od navdušenjauser posted image )user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.5.2009 7:31:03   
Čebel@

majci jaz ga mam s kovtrckom, pa se tudi skoz odkriva, pa poten je, tud razmisljam, ce bi ga samo z dekico pokrila.....okno odpremo vcasih ponoci na kip, da se malo ohladi.
a imaš celo noč odprto okno?sem brala pri januarčih da imajo večimo celo noč odprte okne

Neposredna povezava do sporočila: 2559
15.5.2009 7:31:03   
Pikica_82

pikica pridita!pa gremo dol na kafe?al prideta gor na kofe?kavico mam, samo mleka neuser posted image

Kavice itak ne pijem, tak da ni panike tud za mleko user posted image  Ne vem, kaj je tebi boljše, doli al pri tebi? Men je vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 2560
15.5.2009 7:35:16   
Vesnozaver
pridita gor!prvo nadstropje, na koncu hodnika desna vrata, rajnis.spodaj so vrata odprta!

majci nimam celo noc, ne upamuser posted image , sem smesna, ker mu je vroce, se pa vseeno bojim, ce bo predolgo odprto, da ga ne bi zeblo, ker se odkriva...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.5.2009 7:37:34   
Pikica_82
Ok!

Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.5.2009 7:43:11   
Čebel@

majci nimam celo noc, ne upamuser posted image , sem smesna, ker mu je vroce, se pa vseeno bojim, ce bo predolgo odprto, da ga ne bi zeblo, ker se odkriva...

evo jaz isto.......bojim se da se bo prehladila ko je čisto premočena,pa da bi bilo odprto okno-sem čudna ni kejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.5.2009 7:43:41   
simonakr
Jutro bejbe!

Vreme bo lepo user posted image , razen če bomo me dež naklepetale user posted image user posted image user posted image

Majchy - jest jo mam v pižamci pa jo pokrivam s kovterčkom, samo naša že z rokami tako krili da je samo na pol pokrita ko jo dvignem za jest. Kovterček je pa poleten, tud pozimi sem mela istga samo eno dekca je bla še čez.

Komej čakam da bomo tam user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.5.2009 7:45:21   
Vesnozaver
odoh ja kavico spit pa enga skadit, se vidimo kmaluuuuuuuuuuu!
JUUHUHUHUHUuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.5.2009 7:46:42   
Urša08
Jutro!

Jaz pijem kavico da se zbudimuser posted image user posted image user posted image zraven pa zbiram pogum za vožnjo v neznano user posted image .

tanci a prideš ti kej prej na igrišče (tako kot piskot), pa potem pešake do kolumbo?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
15.5.2009 7:51:34   
simonakr
Letim jest stvari pripravit zdele ko mala drema. Majchy ti se kar priprav bom že kakšno minuto prej pri teb - če nama bo ratalo pojest tja do 9.30 user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
15.5.2009 7:53:00   
Čebel@
Hana se oglaša.......bova zgleda zdele jedle,potem naslednjo rundo  pa ob 11.30....madoniš glih tja omopršli ,pa bo že treba jestuser posted image user posted image user posted image

hvala za odgovore glede pokrivanjauser posted image user posted image user posted image

simona.......bova res najprej probale tavelik voziček spravit v avto,v skrajnem primeru pa samo podvozjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.5.2009 7:54:22   
Urša08
majchy23 sej ne boš edina k bo svojga sončka tam nahranla. user posted image Moj v povprečju je na dve uri, včasih 3user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.5.2009 7:58:30   
tanci29
urša-nimam pojma pomoje ne bom prej prišla, ker če grem najprej na igrišče bom pol tud tam ostalauser posted image ...mislm da ga ne bom po pol ure spravla stran za noben dnar...mam kr mal treme kako bo ko bo treba zizat...no sej nas bo veliko pa bo kera mal erika pogledala da mi kam ne spiči

čeprav zadnje cajte je nekam sumljiv do tujcev, rabi nekaj cajta da se opogumi...upam da se ne bo dru, pol me boste usde postran gledale

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
15.5.2009 7:59:53   
tanci29
majchy-mojadva oba še šlafata, ampak bo tud treba kar kmal ko bomo ke pršli zizo na plano dat

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.5.2009 8:01:22   
Urša08
tanci29 veš kaj me k mamo enga že doma te sigurn ne bomo po stran gledale k smo vsega navajene. Sej pr nam bo pomoje tud panika k bom hotla da gremo user posted image user posted image user posted image Ne vem kako bo to z dvema , ampak če ne probaš ne veš. V najslabšem vremenu se spokamo v avto pa gremo dam.user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.5.2009 8:01:25   
Čebel@
ah se bomo že porihtele ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.5.2009 8:02:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
...upam da se ne bo dru, pol me boste usde postran gledale
ah dej nehi ga biksat no

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.5.2009 8:02:22   
Urša08
Punce kaj delate pokonc če vam otroc spijo??? Jaz bi toook spala sam mi ne pustitauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?