Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:17:49
|
|
|
|
tanci29
|
jutro kavica diši..njami, jest sem jo že spila jest sem že od petih ouf... zdej me pa zgleda trema daje pa sem pozabla kako se do zbilj pride ...sej sem že mal po netu pobrskala da si osvežim spomin pikica zakaj si pa ti slabo ninkala... jest sem dobro samo premalo...bi še, pa sem mogla mojga pospremt k je šel zjutraj zgodaj na ac/dc u munchen...tko da mamo lahk afterček pr men dones
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:19:26
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro! pikica o ti sment, te pa bota v avtu oba spala aljaz se je ob 6 zbudil, zdaj pa spi, jaz pa se paklam, saj mam ze vse perajt, samo vodo se morm zavret, pa v termovko dat. kdaj prideta?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:19:27
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jaz zanič... Je pa moj otrok ko rožica, gospodič je mel dovolj spanja že ob 6h Ti? za en k. ker je bilo najpre zamali full vroče in sva zluftala sobico,jo moga preoblečt,vodo pit,mleko-to vse je bilo ob 23.00.......no potem je pa zaspala in ker je bila z dekico pokrita ne kovterčkomse je skos obračala na hrbet in tolk telovadla z nogicam da se je odkrivala,pa še duda je skos ven padala lepote ki ti jih prinese ....sam kaj ko te zjutraj pogleda ti podari en nasmešek in si čist stoplen
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:22:30
|
|
|
|
Pikica_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver Dobro jutro! pikica o ti sment, te pa bota v avtu oba spala aljaz se je ob 6 zbudil, zdaj pa spi, jaz pa se paklam, saj mam ze vse perajt, samo vodo se morm zavret, pa v termovko dat. kdaj prideta? Ma midva sva skor perajt, lahk počasi odrineva če ti je. Ma ta nočni Novalac je za en k***, ob 19.30 ga je pojedel 210(!), se zbudil ob 24h, sva rešla z dudo, pa spet ob 1.30, je pojedel 90ml ga spet, pa je bil ob 4h spet pokonci Sem ga dala k meni spat pa je "spal" do 6h.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:23:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jaz zanič... Je pa moj otrok ko rožica, gospodič je mel dovolj spanja že ob 6h Ti? za en k. ker je bilo najpre zamali full vroče in sva zluftala sobico,jo moga preoblečt,vodo pit,mleko-to vse je bilo ob 23.00.......no potem je pa zaspala in ker je bila z dekico pokrita ne kovterčkomse je skos obračala na hrbet in tolk telovadla z nogicam da se je odkrivala,pa še duda je skos ven padala lepote ki ti jih prinese ....sam kaj ko te zjutraj pogleda ti podari en nasmešek in si čist stoplen ja se strinjam......sem vsakič zakl.ela ko sem mogla rit dvignit,ampak ko se bo zdele vsa spočita nasmejala,bom ji vse oprostila.......bom jutri boljše spala-upam s čim imate ponoči pokrite vaše malčke?jaz jo imam oblečeno v pižanico in pokrito s kovterčkom,pa ji je vroče,tko da je danes bila pokrita z dkico
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:25:34
|
|
|
|
Vesnozaver
|
pikica pridita!pa gremo dol na kafe?al prideta gor na kofe?kavico mam, samo mleka ne
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:29:47
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majci jaz ga mam s kovtrckom, pa se tudi skoz odkriva, pa poten je, tud razmisljam, ce bi ga samo z dekico pokrila.....okno odpremo vcasih ponoci na kip, da se malo ohladi.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:29:55
|
|
|
|
Čebel@
|
ŠE 3,5 URE DO SREČANJA(vpijem od navdušenja )
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:31:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci jaz ga mam s kovtrckom, pa se tudi skoz odkriva, pa poten je, tud razmisljam, ce bi ga samo z dekico pokrila.....okno odpremo vcasih ponoci na kip, da se malo ohladi. a imaš celo noč odprto okno?sem brala pri januarčih da imajo večimo celo noč odprte okne
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:31:03
|
|
|
|
Pikica_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver pikica pridita!pa gremo dol na kafe?al prideta gor na kofe?kavico mam, samo mleka ne Kavice itak ne pijem, tak da ni panike tud za mleko Ne vem, kaj je tebi boljše, doli al pri tebi? Men je vseeno.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:35:16
|
|
|
|
Vesnozaver
|
pridita gor!prvo nadstropje, na koncu hodnika desna vrata, rajnis.spodaj so vrata odprta! majci nimam celo noc, ne upam , sem smesna, ker mu je vroce, se pa vseeno bojim, ce bo predolgo odprto, da ga ne bi zeblo, ker se odkriva...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:37:34
|
|
|
|
Pikica_82
|
Ok!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:43:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci nimam celo noc, ne upam , sem smesna, ker mu je vroce, se pa vseeno bojim, ce bo predolgo odprto, da ga ne bi zeblo, ker se odkriva... evo jaz isto.......bojim se da se bo prehladila ko je čisto premočena,pa da bi bilo odprto okno-sem čudna ni kej
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:43:41
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro bejbe! Vreme bo lepo , razen če bomo me dež naklepetale Majchy - jest jo mam v pižamci pa jo pokrivam s kovterčkom, samo naša že z rokami tako krili da je samo na pol pokrita ko jo dvignem za jest. Kovterček je pa poleten, tud pozimi sem mela istga samo eno dekca je bla še čez. Komej čakam da bomo tam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:45:21
|
|
|
|
Vesnozaver
|
odoh ja kavico spit pa enga skadit, se vidimo kmaluuuuuuuuuuu! JUUHUHUHUHU
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:46:42
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro! Jaz pijem kavico da se zbudim zraven pa zbiram pogum za vožnjo v neznano . tanci a prideš ti kej prej na igrišče (tako kot piskot), pa potem pešake do kolumbo?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:51:34
|
|
|
|
simonakr
|
Letim jest stvari pripravit zdele ko mala drema. Majchy ti se kar priprav bom že kakšno minuto prej pri teb - če nama bo ratalo pojest tja do 9.30
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:53:00
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana se oglaša.......bova zgleda zdele jedle,potem naslednjo rundo pa ob 11.30....madoniš glih tja omopršli ,pa bo že treba jest hvala za odgovore glede pokrivanja simona.......bova res najprej probale tavelik voziček spravit v avto,v skrajnem primeru pa samo podvozje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:54:22
|
|
|
|
Urša08
|
majchy23 sej ne boš edina k bo svojga sončka tam nahranla. Moj v povprečju je na dve uri, včasih 3
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:58:30
|
|
|
|
tanci29
|
urša-nimam pojma pomoje ne bom prej prišla, ker če grem najprej na igrišče bom pol tud tam ostala ...mislm da ga ne bom po pol ure spravla stran za noben dnar...mam kr mal treme kako bo ko bo treba zizat...no sej nas bo veliko pa bo kera mal erika pogledala da mi kam ne spiči čeprav zadnje cajte je nekam sumljiv do tujcev, rabi nekaj cajta da se opogumi...upam da se ne bo dru, pol me boste usde postran gledale
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 7:59:53
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-mojadva oba še šlafata, ampak bo tud treba kar kmal ko bomo ke pršli zizo na plano dat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 8:01:22
|
|
|
|
Urša08
|
tanci29 veš kaj me k mamo enga že doma te sigurn ne bomo po stran gledale k smo vsega navajene. Sej pr nam bo pomoje tud panika k bom hotla da gremo Ne vem kako bo to z dvema , ampak če ne probaš ne veš. V najslabšem vremenu se spokamo v avto pa gremo dam.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 8:01:25
|
|
|
|
Čebel@
|
ah se bomo že porihtele ni kej
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 8:02:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ...upam da se ne bo dru, pol me boste usde postran gledale ah dej nehi ga biksat no
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 8:02:22
|
|
|
|
Urša08
|
Punce kaj delate pokonc če vam otroc spijo??? Jaz bi toook spala sam mi ne pustita
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?