Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 10:24:38
Onasiss
Dober dan. Midve sva iz sprehoda. Tlele po PST-ju srečaš milion znanih fac in lohk cel dan sam klepetam.
KOLUMBO-ko delavci nardijo pr men jih pošljem še k tebi??? Par dni, pa boš mela vse fertik. Al pa se februarčice naberemo skupaj, vsaki daš lopato in kolektivno nardimo. Men ni problem, znam tud malto narest in zmešat. Sam pir mi daš pa je:
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 10:51:33
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Ej MLEA skos ti pozabm povedat d maš eno dvojnico....to je moja ta boljš sošolka iz faksa....ej iste sta....vizualno, karakterno pa še bl...k si pršla k men in si sam DOBER DAN rekla sm skor okol padla ...........sošolka mi je na žalost spizdila u Švico , ker se je tm poročila.
Ma ona verjetn večjo srečo. Ah, pa sej sem jaz tud ena srečka k mam Onasisa, sam včasih je mal smotan. Mi je pa že neki ljudi-znancev rekl, ampak že pred časom, kva sem fina ker jih nočm pozdravljat
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 11:31:27
Maksi1
Daaan.
Sunny - vse najboljše! Upam, da si lepo praznovala. A je treba un plac pr Ajbi plačat? Če je tako, potem se splača zmenit za srečanje, ko nas bo čimveč in bo tako strošek čim manjši. Rajši porabmo več denarja za hrano in pijačo.
Dvobojevska ekipa - ko boste šle na snemanje, nas sporočite, da bomo držali pesti za vas.
Atriji - prav fajni so, če odštejete visoko travo. Tako bi vsaj moj reku.
Katjuša, Mihajlo - super fotke.
Jagode - jaz jih tudi ne jem, čeprav je želja velika. Dojim pa samo še 3-4 na dan, samo nočem reskirat.
Ajvi - upam, da bo tvoja gripa čimprej zamenjala lastnika.
Shuka - upam, da boste z Majem čimprej doma. Držim pesti zanjga, da bo hmali konec vseh teh zoprnih operacij.
Pri nas je zunej spet obupno vroče, tako da bomo ostale kar notri al pa v senčki. V planu imam sicer še likanje, vendar bo moralo počakat na večer, kos e bo shladilo.
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 12:07:46
claud
Dan!
Sam pofočkam se pa grm likat ....k da ni že dovolj vroče!
Shuka-tako sem vesela da si se javila Držim pesti da bi Maj čimprej okreval ........
Urša- no jst sm že kr neki jagod pojedla....ni nobenih pikic.....sm jedla čokolado z lešniki....ni nobenih pikic.... Najboljši recept je sprobavanje.....enkrat bojo moral tud naši otročki vse jest....
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 12:07:49
brkn83
vidim, da ni nikjer nobene. No js pa zdele kuham kompot iz borovnic, potempa bova mogoče šla mal ven, ampak sa pred hišo tk mal v senčko, ker je res ful vroče.
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 12:43:37
MIHAILO
MLEA-bili smo vceraj,na fotoaparatu je naopacen datum...zraven sta bila se moja sestra in njen fant ,tko ,da sta naju ona dva slikala... SHUKA UPAM,DA KMALU PRIDETE DOMOV IN BOSTE ZDRAVI AJVJ da bose zdrave URSA jaz jem jagode in ni nic hb...poskusi... Suny vse najboljse z zamudo
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 13:31:50
MIHAILO
vesnozaver sem dobila slikice,hvala Kolumbo una deknca iz mulerja je tok dobra,hvala ,ker si sporocila za njo...ti kr sporoc ,ce se kaj fajngea vidis,da grem kupt
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 13:36:56
sunny24
Dan! Hvala vsem za čestitke!
Jst diham na škrge, toplo za pop...32C...UF! Prej smo ble z Gajo zuni ene 2 uri, sm jo šla slikat za osebno in je ratala full lepa slikica. Pol sm pa še dala povečat slikico, tko, da jo bomo meli v okvirju... Vmes smo ble še na 2 pijačkah in smo se lepo hladile v senčki...Ku je pasalo!
maksi, ja un plac je treba plačat, k to je v bistvu strelišče od lovcev in majo tam plac in ga oddajajo! Tam je grilja, hladilnik, mize, kučica z WC, full velik travnik s tako mehko travo, da je prov užitek bos hodit po njej...
Nč, Gaja se malo jokca, grem čekirat!
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 13:50:38
MIHAILO
Mlea full lepe slikice,ste se imeli lepo ane...pa fajn zgledas v kopalkah po porodu Katjusa tudi tvoje slike so cudovite najbolj pa ona k je Florjan sam na njej in tko lepo gleda in se smejka... Rebeka fajn za nakup...mi smo tudi vceraj ,ko smo sli z Bčeda se ustavili v massu,da mi je moj mozek tole kupil...
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 14:04:00
Pupka
No, takole.
Sva šla do zdravnika in je bla nabito polna ambulanta bolančkov, tako da bova šla spet jutri pogledat, ko mam tudi jaz pregled pri G.
Čakala bi sigurno do onemoglosti, ker ma P danes še ultrazvok in mu to takoj odnese kakšno uro cajta sigurno.
Sva šla pa zato podaljšat prometno dovoljenje tak da je moja japanska buba lahko spet v pogonu. Pa v trgovino sva šla in dosestre, da sva se ornk ohladila, ker sva bla premočena oba Noro vroče je danes.
MIHAILO dobre fotke. Super da ste uživali. Čevlji so pa EnaA! Meni so všeč, sam kaj ko jaz ne morem nosit kaj takega. mam nogo kot žirafa
kolumbo- atrij je super... pusti da trava zraste do strehe pa boste meli naravno senčko.