Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:39:51
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO
Ursa tudi jaz imam hranjenje na 2h ze par dni...in tudi tako je manj casa kot prej in zacne jokat ,kot bi se krcil...in pol ne vem kaj naj mu se dam al ne...ponavadi ga dvignem za kupcka in ga podremo in mu dam se drugo,vmes dokler mu jo pa ne dam se pa zelo dere...zdj je v enem mesecu dobil 730g a ni to malo????p je rekla da je super...prejsnji mesec pa je dobil za en mesec 1130g
da ti povem,da ne pridobivajo na teži skos enako......važno je da pridobiva tako da se ne sikeraj za tistih nekaj dekagramov drugače pa res šment da ga nogica toliko boli.......sej danes bo verjetno že boljše .....dobro opravita na UZ
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:40:08
MIHAILO
URSA nisem dobila svecke ...upam,da ga ne bo bolelo ,ce ga ze zjutraj ni upam,da ga tudi potem ne bo...zdaj panca pa ga bom nahranila ob 9h ,ker tam mamo uro ob 10h upam,da ne bomo cakali,ker pol bo zelakota ... Boga Tanci ...kaj pa je narobe z Erikom?
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:42:09
Urša08
mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju.
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:43:24
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr
Jest sm se pa odločla omaro - moj del - pospravit in bom mela pralni dan. Groza!
Tamala je dobra: okrog 6.30 se je zbudila, najedla, previla sm jo pol pa se je mal igrala in zaspala in še zdej spi - ponavad takle čas že jeva in greva pol ven.
Larisa in za mami ker je tako pridna......no zdej pa -hecam se
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:49:11
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju.
tudi midve nisva dobili recepta za svečke sem pa zamenjala pediatra ,ker tale ata je res kar neki
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:53:08
simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
tudi midve nisva dobili recepta za svečke sem pa zamenjala pediatra ,ker tale ata je res kar neki
MIdve nisva dobile recepta za svečke ampak za sirup - no pa sej je prbližn ista fora.
Letim mamo alarm!
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:33:13
timy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
MIdve nisva dobile recepta za svečke ampak za sirup - no pa sej je prbližn ista fora.
Letim mamo alarm!
Eva je imela v ponedeljek cepljenje. Nisem dobila nobenega recepta, ne za svečke in ne za sirup. Sem pa vseeno šla preventivno v lekarno, kjer so mi priporočili Panadol baby - je za zbijanje vročine, blaži pa tudi različne bolečine, npr. rast zobkov itd. Baje ga imajo dojenčki radi, ima okus po jagodah Vendar mi ga ni bilo potrebno dati, Evi je vročina narasla do 37,3, potem pa padla, pa tudi je ni nič matralo še sreča.