SURF
|
Aha..je ratalo Js bi bila tako Salt nazaj,se zdi da to sedaj kar nisem js.Sem šla gledat v profil pa se ne da kej spremenit? Da bi bila mogoče SALTT?Sem mogoče kej spregledala? Katjuša- Kolaž je dober,tako si se potrudila Upam,da bo naslednji mesec tudi Patricija med svojimi ptički in čebelcami Tančy-Pojma nevem zakaj sem zgleda blokirana z sistema,začelo pa se je tako ,da sem izgubila kodo(tisto njihovo "japonsko")sem poslala za novo pa je nisem dobila sem se hotela na novo registrirati pa ni šlo ..neveljven mail je bil odgovor...nevem Ampak sedaj sem z vami Barbara-Sama naredim podobno kot Sunny,ko je čas za spanje,čez dan ponavadi k kaže znake,da zeha,si mane očke jo malo pocartam,dam v posteljco in ponujam dudo tolikokrat da zaspi,sem zraven,da ve da če me rabi sem takoj tu,včasih zaspi med dojenjem,kadar se dojiva(podnevi)na postelji in zaspi jo včasih pustim spančakti kar tam,ponoči jo vedno dam nazaj v posteljico,včasih se še zaveda ne da je jedla in spi k top,včasih pa je treba zraven stati in vstrajati pri dudi. Zvečer pa imava ritual,se umijeva ali skopava,oblečema v pižamico,je prej in ponavadi bi še potem,malo pocartamo,večino je že tako čist paf,sitna,včasih tako zasapana da joka in naredi zopet tako da ji ponujam dudo,sem zraven in zaspi...se mi zdi da vedno hitreje zaspi...sedaj že spi. Barbara,kaj pa če ji v cerkvi paše ker je bolj hladno tam notri?
|