Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 21:42:27
Katjusa
Mlea moje sožalje..... Da se Vito hitro pozdravi Pa lepo, da smo ti zrastle pod kožo in da si nas pogrešala drži se in bodi močna ko ti bo težko se pa spomni, da smo me ob tebi
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 21:59:23
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Claud - VSE NAJBOLJŠE!!! Se podpišem
_____________________________ Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo... Laura 26.07.1999 Lia 06.02.2009
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 21:59:51
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 mlea , sožalje! Pa za Vita, da se čimprej pozdravi! Se podpišem
_____________________________ Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo... Laura 26.07.1999 Lia 06.02.2009
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:00:30
Sunny lepe lepe slikce...
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:13:22
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy , s temi poplavami je blo kar pestro, ja... kako pa si se me predstavljala? ja, danes smo se res meli super! joj...čist drgač....res....blond...pa dolge lase ( no to sem uganla)....... čist drgačen obraz....to ti pa ne znam razložit....
_____________________________ Beauty Comes With Dark Thoughts
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:14:44
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:15:28
sunny24
no, vsaj neki si uganla glede las... blond sm bla pa sam enkrat 1 mesec, k sm bla še v puberteti, pa me je metalo...prvič in nikol več blond!
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:34:53
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ ja res ja nimam energije sva se z mojim spičla
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:38:58
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ se šverca
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:39:59
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ ja res ja nimam energije sva se z mojim spičla joj sorry za prejšno šalo nisem niže pogledala..... upam, da se hitro zmenita in da bo spet tako kot mora bit
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:43:58
Katjusa
punce jst sem tok nervozna, da ne vem kam se nej dam..... M še kr ni po eni strani si želim, da je nebi blo pšod rugi strani se pa zavedam, da je to ful prehitro.... vsekakor jo pričakujem vsak čas zjutraj sem mela malo rozastega izcedla, pol belega, pol rahlo rjavkastega in spet nič..... sem taka k da bi imela tremo niti ne vem kaj si želim.... v sebi vem, da je nemogoče... niti pa še ne vem kaki bodo ciklusi zdej po porodu, pred zansitvijo sem imela ful bolečine že kaka 2-3 dni prej zdej pa nič.... no sej upam da bom imela zdej neboleče M.... se opravičujem za zmeden post sam taka sem dons
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:57:17
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 no, vsaj neki si uganla glede las... blond sm bla pa sam enkrat 1 mesec, k sm bla še v puberteti, pa me je metalo...prvič in nikol več blond! jst sem se pa pobrila na 1 cm, pa na rdeč pobarvala...me je metalo ja....super je bilo
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 22:57:43
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita Sunny lepe lepe slikce... ti se pa dones samo podpisuješ ja res ja nimam energije sva se z mojim spičla je bil hec...... upam ,da se čimprej pobotata
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 22:59:48
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:00:04
Katjusa
punce a je katera govorila s kolumbo.... mene že mal skrbi zanjo, ker nisem navajena da je več dni ni, al je jst ne opazim
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:00:06
Ajvy
Katjuša. ...upam, da se ti uspe odzmest...... vsem eno lepo nočko..... MIhailo.. .kje si???Kje se skrivaš??? Cati? ??Kaj dogaja???? Balonchy. ..kako tvoj ptiček??? Kolumbo. ...kje si speedy??? vse vas lahko še naštevam, sam vas ne bom , k se vam po fajn zdel
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:00:32
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce a je katera govorila s kolumbo.... mene že mal skrbi zanjo, ker nisem navajena da je več dni ni, al je jst ne opazim en post pred tabo
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:00:37
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mi smo v nizkem štartu za krst.....pucanje bajte in okolice 2 dni k da pride papež Grem samo še pod tuš in spanje Se slišmo u pondelk no ja jst o volku volk iz gozda, očitno sme istočasno pisale post
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:01:01
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mi smo v nizkem štartu za krst.....pucanje bajte in okolice 2 dni k da pride papež nkol se ne ve
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:01:57
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša. ...upam, da se ti uspe odzmest...... vsem eno lepo nočko..... MIhailo.. .kje si???Kje se skrivaš??? Cati? ??Kaj dogaja???? Balonchy. ..kako tvoj ptiček??? Kolumbo. ...kje si speedy??? vse vas lahko še naštevam, sam vas ne bom , k se vam po fajn zdel
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 23:03:44
Brisani uporabnik
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:05:37
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm vedla da me opravlate ...sm se mogla takoj javit.....lepo lepo da me pogrešate Tuš je zaseden, me je tastar prehitel opravljamo prej glavna čveka pol se pa ne javiš več dni..... nebi rekla da je ful lepo vreme sam da ste OK
[Brisano sporočilo] 2.5.2009 23:06:20
Brisani uporabnik
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:06:39
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm vedla da me opravlate ...sm se mogla takoj javit.....lepo lepo da me pogrešate Tuš je zaseden, me je tastar prehitel ah ja.....opravljanje.....maš radar zanj, al kuko???
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 23:07:10
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm vedla da me opravlate ...sm se mogla takoj javit.....lepo lepo da me pogrešate Tuš je zaseden, me je tastar prehitel pa se mu pridruži
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko zaključiš z rojstvi otrok Ko brskaš po svoji omari, je povsem v redu, da nosečniške kavbojke znova zložiš na polico. Vsem nam občasno prija malce ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
jutranja tabletka nimavezee ali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg. ni problema (
76% )
je problem (
24% )
Število vseh glasov: 128 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !