Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Anketa - odnos do nakupa&oglaševanja zdravil 1.5.2009 18:22:14
Mayabbi
Živjo!
Upam, da ne boste hude name, ker vam "smetim" forum, ampak nujno potrebujem vašo pomoč. Pišem diplomsko delo o zdravilih brez recepta in njihovemu oglaševanju, katerega del predstavlja tudi raziskava. Vljudno vas povabim k izpolnitvi -->ANKETE. Če gledam dosedanjo statistiko vam ne bi smelo vzeti več kot 5min, meni pa bo vsak rešen vprašalnik olajšal delo. Res najlepša hvala za pomoč in obilo užitkov z vašimi malimi škratki,
Maja
< Sporočilo je popravil Mayabbi -- 1.5.2009 18:23:27 >
RE: Anketa - odnos do nakupa&oglaševanja zdravil 1.5.2009 19:05:58
Mayabbi
O še enkrat hvala! Super tudi, da niste preveč "trpele" ob reševanju in da vam je bila všeč. Tematika je res aktualna. Hvala tudi za komentar glede cene; sedaj mi je žal, da je nisem vključila. Sicer sem se bolj osredotočila na samo oglaševanje, vendar konec koncev tudi cena sama po sebi nekaj komunicira.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?