Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: čiščenje ušes pri treh mesecih 4.5.2009 20:15:09
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: pipic
Meseci in čiščenje ušes isto čistiš kot sebi
Ja, čist isto ni - je treba bolj paziti, pri sebi imaš bolj občutek. Mislim, da običajne palčke za dojenčke niso. Sem tudi gledala oddajo z zdravniki in na splošno priporočajo samo vodo, palčk sploh ne. Imamo pa mi tudi te baby palčke.
RE: čiščenje ušes pri treh mesecih 5.5.2009 10:03:48
deja87
z babz palčkami ..ampak res malo... pediater je rekel da majhnim dojenčkom ni treba čistit ušes..ker to kar se nabira, naj bi jim ščitilo ušeska (ta rumena mast )..tako da ni treba preveč pretiravat s čiščenjem ušesk
RE: čiščenje ušes pri treh mesecih 5.5.2009 13:13:06
Katy78
Jaz mu s posvaljkanim robom tetra pleničke očistim zunanji del ušesk, v notranjost sluhovoda grem pa le toliko, kolikor gre notri plenička - zelo malo. Palčke naj tudi odrasli ne bi uporabljali, čeprav jih verjetno skoraj vsi. Ušesno maslo uho oz. sluhovod ščiti in hkrati čisti.