Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kaj imajo otroci obuto v teh dneh? 5.5.2009 13:56:29
Splišni
Posebno malo večji, ko se že zmišljujejo, kaj bodo obuli ...
Moj mulc noče imeti drugega kot superge. Dokler se ne bo obulo japonk, bo on imel superge. Noga pa švica v njih seveda. Bognedaj kakšne sandale obut! Ali vsaj platnene superge! Tako da moram ganau po Geox, ker ima že izpuščaj.
Kaj pa vaši nosijo, posebej v dnevj, ko je bolj vroče?
RE: Kaj imajo otroci obuto v teh dneh? 5.5.2009 14:36:12
anajmad
Posebno malo večji, ko se že zmišljujejo, kaj bodo obuli ...
Moj mulc noče imeti drugega kot superge. Dokler se ne bo obulo japonk, bo on imel superge. Noga pa švica v njih seveda. Bognedaj kakšne sandale obut! Ali vsaj platnene superge!Kaj pa vaši nosijo, posebej v dnevj, ko je bolj vroče?
Moja je stara 15 let in nosi skaterke. Bohnedej kakšne balerinke al pa kej drucga. Pol pa takoj v japonke.
RE: Kaj imajo otroci obuto v teh dneh? 5.5.2009 15:40:02
Nika v službi
Superge, pol odprte čevlje, balerinke, crocse + nogavice ... kar ji pade na pamet in kar mamica dovoli glede na priložnost in vremenske razmere.
RE: Kaj imajo otroci obuto v teh dneh? 6.5.2009 0:49:26
sanja nk.
moja mulca nosita, razne teniske, za poletje jima kupim take bolj lahke....., poleti pa poleg tenisk , še tevo in seveda natikače... Geox so v redu ja , sam kaj ko jim mojadva ne nosita...samo določene znamke in modele drugače pa odvisno pomoje od otroka, moja masta srečo, da ne švicata v noge, no tudi na sploh, kaj preveč.
RE: Kaj imajo otroci obuto v teh dneh? 11.5.2009 11:13:16
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. drugače pa odvisno pomoje od otroka, moja masta srečo, da ne švicata v noge, no tudi na sploh, kaj preveč.
Saj moj tudi ne, samo če 2 uri nabija fuzbal pri čez 30 stopnjah na soncu ... pa potem ni vrag, da nima prepotenih nog. In izpuščajev od tega. Zato sem zdaj nabavila 2 Geox, ene bolj "težke" (z luškam, itak) in ene take bolj lahke, malo mrežaste superge. Tako da upam, da bo to zdaj O.K.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?