Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz si pa po tiho želim punčko, moj dragi pa fantka ... Ko pa sem na FB reševala nek kviz, mi je prišlo, da bom imela dva fantka in je dragi kar do stropa skočil ... sam sem mu rekla, da se bo mogu še potrudit in dobro izbrat seme ...
Jaz kar začnem navijat že za ta mesec ... čimveč lepih trenutkov
Pozdravljene, Zame maj ni bil nič kaj vesel mesec, zato se moram preseliti v junij. ne pričakujem 11.6 in upam, da bom za svoj rojstni dan dobila +, to bo zame najlepše darilo ! Navijam za vse, in pridno !!
drage moje borke, jaz bi se vam pridružila pri navijačicah, ker bi rada navijala za vse vas da vam ta mesec uspe, in pridete za menoj. hmmmmm, sej men že tale junuj kar duha po samih srečkah
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
Jutro punce. A vi veste, da je danes PETEK!!! Pri meni se vse pripravlja na , tako da mislim da se bo do večera ornk ulilo. Sem jo že nestrpno pričakovala, saj to pomeni, da bo drug teden pri nas spet akcija . Ubogi moj mož !
Barvar: pri nas je pa že danes akcija, pa cel mesec bo trajala, da bo ja potem Sem mu včeri naznanila, da danes začnema, in bo najbrž v službi mal manj delau, da bo meu tapravo moč
S*- ojla, lubica moja, pa kako si ti meni no, morem te malo potracat, ker vem da boš v juniju uspešno vse opravila, full navijam zate , pa Aqua bo tudi, če slučajno že ni , pa ja vse boste v juniju, to bo vse
< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.5.2009 10:17:49 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
Miklarom hvala za lepe želje, se prav prileže malo cartanja . Se pa počasi psihično pripravljam na Reša in na dejstvo, da nam po naravni poti pač ni usojeno. No ja, včeraj sem pojedla še zadnji klomifen, tako da upanje za juni še vedno ostaja. Ja ni kaj , sem pač večni optimist.
mene pa nekaj zanima.......kje hudiča se skriva naša AQUA
aja, a luuuulaaaa, pol kar naj v miru luuuulaaa, in naluuulaaa
Ekola. sm se prišla prfočkat. Junija sem se pa odločila, da bom pa tudi jaz zagledala na testerju. Tako bo. Sem prepričana. Kar dodajte me na seznam.
Mam pa še eno vprašanje. Tam na seznamu me mal moti, ker skoraj povsod v besedi juniJ manjka črka J na koncu. Smo junijka in ne junike. A se da to popravt?
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 kaj pa to pomeni potem uradno in neuradno ?
Hehe To pomeni, da sva brez zaščite že več kot eno leto, da pa sva imela ako veliko dela, da se ravno pretegnila nisva pri delanju bejbija. Da zdej dva meseca sva pa bolj pridna. :)