Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ja po mojih izračunih bi mogla bit 7. 7. ...in zmeraj sem si prav zračunala...no saj ni težko...ko vem da je moja o vedno kot urica točna in to na 12 dan cikla...in to je 7. 7. v tem mojem 16. krogu....
ojla punce! sem že nazaj z dopusta! sploh ne upam za nazaj pogledati, kolk ste se razpisale ampak pofirbcat pa moram vseeno kaj je kaj novega. kako ste kaj pupe moje?
ja, to sem pa prebrala, ja . upam in navijam zate da bo mene še vedno niste v modro pobarvale? no, sej me lahk. hvala bogu mi ni preveč zamujala, sem jo dobila na prvi dan dopusta. groza.
no še urco in pol pa bo julij! Js pa škr čakam , zamuja že 2 dni! Da bi blo pa , je pa bol malo verjtno er smo ta mesec sam ene 2x al 3x in še to ne glih na taprave dneve se mi zdi... Sej vem d mi bo glih ta viked pokvarla ku bi se lhk z lubitam crklala! Kaj ve mislite o stvari? Nočko!
jaz bi tud test naredila in potem skakala od veselja....
dini seveda si noseča , še malo pa boš vedela....komaj čakam, da sporočiš, da si zagledala
isa* sedaj ti bo uspelo, in boš tudi ti zagledala
mene pa prsa spet bolijo, noge malo zatekajo, v ustih spet samo železje, pa še zaspana sem ....po eni strani mislim, da mi je že uspelo, po drugi pa ne...upam, da ne bom razočarana, sedaj nismo dva dni nič , pa upam, da nismo o zamudili...
ma dini tud jaz se ne veselim preveč, se bojim, da bom tud sedaj ....jaz sem imela včeraj napad lakote in sem si zaželela mleko in piškotke, potem pa me je zvijalo kot zmešano, se mi je dvigovalo kot noro - kot zgaga ko peče...bljak...
pa sem poskusila krof, pa mi nekako ni šel, drugače bi celega pa pol snedla ...
so nekaki znaki, ki jih prej nisem imela...madonca po treh nosečnostih bi pa že morala vedet, kako gre to ne