|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
7.5.2009 22:51:47   
katka37
kakšen zasebni "vrtec" pa je to, takoj se pomeni z ostalimi starši, preveri situacijo najprej in nekaj naredi, tvoj otrok je ja lačen zaradi ene ....ni besede za tako osebo, kaj takega ne smeš dovoliti
poišči koga drugega za varstvo, za tak denar boš verjetno dobila koga s srcem

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
8.5.2009 0:01:39   
Olivija
izpiši ga takoj in ne se ozirat na odpovedni rok, ker oni v bistvu ne izpolnjuje svojih dolžnosti in ga boš zaradi tega izpisala. Kot je napisala Mič, če ti bodo kaj hotli, jim pa zagrozi nazaj.
Za skoraj 500 EUR na mesec bi ziher dobila tudi drugje varstvo in to individualno.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
8.5.2009 6:53:19   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: xerox

...je to tko normalno? Namreč, ker v aprilu nisem dobila vrtca, sem dala mojega user posted image  v zasebni vrtec. Že takoj nisem bila ne vem kako navdušena nad tem vrtcem ampak nisem nič komplicirala. Zdaj mam pa počasi že dost. Že par dni ko pridemo iz vrtca, takoj po malici, mali joka kot zmešan in sem ugotovila, da je ful lačen in mu dam takoj doma za jest in poje porcijo za odraslega človeka.

Potem je pa mož v vrtcu vprašal, če kaj poje in je vzgojiteljica rekla, da v bistvu ne, mogoče mal kruha, da naj bi to znal sam pojesti, da kosila pa ne zna, da vse skupaj neki razmaže in pomeče po tleh... Pa je mož rekel, da še ne zna sam jesti, ker ni star niti eno leto, da ga doma hranimo mi. In je rekla, da pa ona nima časa se samo z njim ukvarjat, ker ma še veliko drugih otrok za zrihtat.
Jaz razumem, da ne bo sedela zraven mojega otroka in samo njega hranila, ampak vseeno mislim, da bi ga nekako morala nahraniti? Ko sem ga vpisovala v vrtec mi niso rekli, da je pogoj za vpis, da zna sam jestiuser posted image

Potem sem pa klicala ravnateljico in je rekla da bo ona urgirala in me poklicala in še vedno ni poklicala.

Vrtec pa plačujem 385 eur + prehrano še posebaj okoli 100 eur.

Drugi problem pa je da je v vrtcu nenormalno mrzlo, tudi sedaj ko je zunaj že zelo toplo, so otroci še vedno v žabah in hlačah ter dvojnih dolgih rokavih oz nekateri v puloverjih.

Hvala bogu, da sem dobila javni vrtec za september, ampak se mi zdi ful dolga do tja, kaj bo lačen do septembra?


Ma kakšna izjava, ma haloooo??!!!! Ma jaz bi takoj začela iskat privat varstvo, magari kakšn upokojenko, vsaj lačen ne bi bil revček.

Mi imamo našega v jaslih, v naši vasi. Normativ je 12 otrok, pa tudi ne znajo vsi še sami jest, pa ni nibeden zaradi tega lačen. Jaz štekam, da se morajo navadit jest še vso ostalo hrano, ki je mogoče doma niso jedli, pa da se morajo navadit, da ni vedno kaka zelenjavna mineštra, ma vseeno, ne semjo bit lačni.user posted image

jaz bi definitivno začela iskat novo varstvo, pa še bolj poceni bi šla skozi. Tam bi se pa šla osebno pogovorit, ker to bi mi blo too muh, da mi je lačen.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 6:55:06   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

O zasebnih vrtcih sem pa jaz že tudi slišala ohoho čudne stvari,tako ,da ti kar verjamem.V našem vrtcu v jaslih je 14 otrok in dve vzgojiteljici,pa lahko povem kako 11 in več mesečniki jedo.Vsi sedijo okrog mize,vsak ima svojo žlico in obe vzgojiteljici jih pitata kot putke.Mislim prav posrečeno jih je bilo videt.Noben ni ostal lačen ne žejen jaz imam same pohvale za ta vrtec,pa sem imela tri otroke v jaslih,za sedanjega pa nisem dobila prostega mesta ,tako da še naprej ostajam doma.
Imam pa jaz tudi že sedaj enoletnika ,ki še vedno ni sposoben jesti sam ,(no sej noben od petih otrok ni znal že pri enem letu čisto samostojno jesti.)..še vedno packamo .




user posted image user posted image user posted image , ja pri nas je tudi tako.user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 7:51:14   
honey
Noro, kaj vse se dogaja user posted image

Sama sicer nisem imela izkušnje z vrtcem, saj mi otroka čuva mama. Je pa pozimi dala svakinja svoji punčki dvojčici v vrtec (stari sta bili mislim da 14 mes), ki tudi še nista znali povsem samostojno jesti. Ampak sta pač dobili kosilo na mizo, malo sta packali, ostalo so jima pa vzgojiteljice znosile v usta. Kar se mi zdi povsem normalno, če otrok ne zna jesti sam. Ne vem, kateri otrok pri 1 letu je samostojno? Naš še pri 4 letih skoraj ne - oz. je tisto, kar njemu paše, drugače ga pa bolj kot ne pitamo user posted image Na tvojem mestu bi definitivno prekinila pogodbo takoj brez odpovednega roka, saj oni ne izpolnjujejo obveznosti, zapisanih v pogodbi. Pozanimaj se, kako je z enostransko odpovedjo pogodbe. Pa če ne bo šlo drugače, najdi privat varuško za določen čas. Mislim, da obstajajo tudi agencije, ki ti priskrbijo varuško.


_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
8.5.2009 8:08:15   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: blaža


Ma kakšna izjava, ma haloooo??!!!! Ma jaz bi takoj začela iskat privat varstvo, magari kakšn upokojenko, vsaj lačen ne bi bil revček.



ma ziher ne bi bil lače, kvečjemu bi mu hrana šla skozi ušesa ven user posted image user posted image user posted image

tudi jaz pri zahtevala takojšnjo prekinitev pogodbe, če pa bi kaj modrovali, pa bi jim zelo hitro zagrozila z inšpekcijami, mediji, bla,bbla,bla....sicer mi gre tak način blazno na jetro, ampak ko je otrok v vprašanju, ne bi izbirala sredstev.....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
8.5.2009 8:14:30   
Čebel@
me je kar stisnilo,glede na to da gre moja pupa januarja v privat vrtec-samo tega res hvalijo
jaz bi ponorela,sigurno......zato so tam da otroku pomagajo ne pa da jih kar pustijo da se znajdejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
8.5.2009 8:14:49   
ALWAYS LARA
adijo pamet! mojo so pitali 3 leta staro, ne pa manj kot leto?
ukrepaj takoj in to strogo in resno! matr sej se gre za tvojga otroka!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 8:15:36   
oka
Uf tale "gospa" ni pa niti V od vzgojiteljiceuser posted image . Kako si lahko privošči tako izjavo?  Nič ne čakaj, pojdi osebno do ravnateljice in ji razloži situacijo, zahtevaj pojasnila, ker to ni normalno še manj pa zdravo, da otrok od jutra pa do vašega kosila nič ne je (bi ji vzela hrano za cel dan al pa dva, ženski nesposobni). Vidim, da bi se morala naši dragi J. vsak dan prikloniti, ker se je res maximalno potrudila in se še, da so bili naši mulci vedno nahranjeni poleg vsega ostalega kar je za našo mularijo naredila.
Praviš, da je v vrtcu mrzlo. Pa kaj ta vrtec sploh nudi najosnovneše pogoje bivanja otrok pri njih?


< Sporočilo je popravil oka -- 8.5.2009 8:22:53 >

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
8.5.2009 8:22:24   
puncica
pismo sem jezna ko berem take stvari. Pri nas v jaslih ni blo nobenih problemov, tud našadva nista znala jest tavečja celo je imela ko je šla v vrtec SAMO 2 zobka in so pomagal, otroke posadijo v triptrape in vzgojitca in pomočnica imata vsaka nekaj otrok in jih potem hranta eno žličko eden, drug drugo, pa vsak ima svoj krožnik in tud sami probavajo jest ampak pri tako malih ja ni čudno da še ne znajo jest.

Tele vzgojitce v tem vrcu so pa res čudne in verjemi da bi jaz naredila štalo, šla k ravnatlci, tako kot si ti naredila pa še kej drugega, pa sej če plačuješ tolk vrtca ubogi otrok ne sme bit lačen mater!!!!


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 9:36:42   
lelaval
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Ojoj, tale je malo huda.
Tudi v javnih jaslih vzgojiteljice pomagajo otrokom pri jedi, kolikor se le da. Standradi so pa isti (mislim koliko otrok je lahko na eno vzgojiteljico). Za ta denar bi ga lahko vsaj pošteno nahranili.

Kaj pa če bi otroka dala do jeseni v privatno varstvo?



Ful bi ga rada izpisala in dala v privat varstvo, ampak sploh ne vem kaj naj naredim, ker imamo podpisano pogodbo s sedanjim vrtcem in je odpovedni rok 2 mesecauser posted image . Se pravi če ga takoj dam v privat varstvo bom morala plačevati varuško pa še skor 500 eur vrtca.


2 meseca odpovednega roka? Jaz bi jim rekla, da se dogovorimo in napišemo odpoved takoj ne pa čez 2 meseca -  a bo otrok še toliko časa lačen (če ga do sedaj niso imeli čas hranit, ga še nadaljna 2 meseca ne bojo). Mater, pa še dodatnih 100 EUR na mesec jim plačuješ za hrano ? Za koga, če otrok ne je? Še nujnih življenskih stvari mu ne nudijo, kasirajo pa. Jaz bi se poskusila lepo zmenit, če se ne bi dalo, pa bi jim rekla, da jih bom tožla.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 12:02:44   
KatjaD
Ne vem no. Pri nas jih je 14 v skupini, pa dokler niso znali sami jesti, sta vzgojiteljica in pomočnica pač skakali od enega do drugega in jih futrali.

Jaz bi znorela najprej pri vzgojiteljici, potem pa še pri ravnateljici. Potem bi zahtevala, da mi vso hrano (100 EUR na mesec pa že ne bom plačevala za nič) zapakirajo za domov. Potem pa, če to ne bi pomagalo, bi zahtevala izpis brez odpovednega roka zaradi kršitve pogodbe.

Moj otrok je na 1. mestu zame, njen čas mi je nepomemben dokler jo jaz za ta čas plačujem. Če hoče sedeti na riti in delati nič, pa naj bo brezposelna doma.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 12:10:16   
viv_
Pri nas so tudi vzgojiteljice hranile otroke. In ko sem Zarjo uvajala, sem še jaz pomagala ostale futrat, ko sem svojo porihtala user posted image

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 12:16:21   
Volga
No, kaj pa vem, pri enem letu je otrok že toliko, da če ima hrano ponujeno, ne more umreti od lakote in se lahko naje. Če drugega ne, trdne stvari. Drugače pa, bogve zakaj je otrok res lačen. Veliko jih enostavno ne more jesti prve dni v vrtcu, saj veste same. Od žalosti, nesreče, otroci pač ne jedo. Morda pa je samo to vmes. In še enkrat, pri enem letu, če mu je hrana ponujena, ne bi smel biti lačen.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
8.5.2009 12:17:13   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Banda user posted image .

Ma take bi kar kazensko ovadila zaradi zanemarjanja otroka. Resno. Ker eno leto staremu otroku namerno ne dati jesti, je po moje kaznivo dejanje.


100%!!!!!!!!!!!!! Pa da mi še odpovedni rok omeni....hjoooooj....zmlela bi jo, res.
Grem dalje brat, da vidim če je že kaj rešeno. Mater mi je dvignilo pritisk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 12:21:22   
xerox
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

No, kaj pa vem, pri enem letu je otrok že toliko, da če ima hrano ponujeno, ne more umreti od lakote in se lahko naje. Če drugega ne, trdne stvari. Drugače pa, bogve zakaj je otrok res lačen. Veliko jih enostavno ne more jesti prve dni v vrtcu, saj veste same. Od žalosti, nesreče, otroci pač ne jedo. Morda pa je samo to vmes. In še enkrat, pri enem letu, če mu je hrana ponujena, ne bi smel biti lačen.


Sej trde stvari kot so kruh, sadje ipd poje, problem je kosilo, ko je juha, kakšne enolončnice, za malico jogurti, pudingi ipd. Jaz bi razumela, če bi se to dogajalo prve dni, ko je začel hodit v vrtec, ampak zdaj je že mesec in pol mimo.

No, saj danes naj bi imel mož pogovor z ravnateljico, da ga hočemo izpisati takoj in ne čez dva meseca.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 12:26:35   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: xerox

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

No, kaj pa vem, pri enem letu je otrok že toliko, da če ima hrano ponujeno, ne more umreti od lakote in se lahko naje. Če drugega ne, trdne stvari. Drugače pa, bogve zakaj je otrok res lačen. Veliko jih enostavno ne more jesti prve dni v vrtcu, saj veste same. Od žalosti, nesreče, otroci pač ne jedo. Morda pa je samo to vmes. In še enkrat, pri enem letu, če mu je hrana ponujena, ne bi smel biti lačen.


Sej trde stvari kot so kruh, sadje ipd poje, problem je kosilo, ko je juha, kakšne enolončnice, za malico jogurti, pudingi ipd. Jaz bi razumela, če bi se to dogajalo prve dni, ko je začel hodit v vrtec, ampak zdaj je že mesec in pol mimo.

No, saj danes naj bi imel mož pogovor z ravnateljico, da ga hočemo izpisati takoj in ne čez dva meseca.


Takoj izpišite, brez debate. Če ravnateljica ni bila toliko, da bi te poklicala nazaj in bi pokazala malo dobre volje rešit težavo, nima smisla. Ne pozabi pa jih prijavit, da jih vsaj malo pretresejo.Res. Boš s tem pomagala kakšnemu drugemu otroku, da ga bodo blagovolile nahranit. Tale vzgojiteljica se najbrž zanaša na to, da otroci še ne znajo povedat, da jih v vrtcu ne hranijo.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
8.5.2009 18:21:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: xerox

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

No, kaj pa vem, pri enem letu je otrok že toliko, da če ima hrano ponujeno, ne more umreti od lakote in se lahko naje. Če drugega ne, trdne stvari. Drugače pa, bogve zakaj je otrok res lačen. Veliko jih enostavno ne more jesti prve dni v vrtcu, saj veste same. Od žalosti, nesreče, otroci pač ne jedo. Morda pa je samo to vmes. In še enkrat, pri enem letu, če mu je hrana ponujena, ne bi smel biti lačen.


Sej trde stvari kot so kruh, sadje ipd poje, problem je kosilo, ko je juha, kakšne enolončnice, za malico jogurti, pudingi ipd. Jaz bi razumela, če bi se to dogajalo prve dni, ko je začel hodit v vrtec, ampak zdaj je že mesec in pol mimo.

No, saj danes naj bi imel mož pogovor z ravnateljico, da ga hočemo izpisati takoj in ne čez dva meseca.

In za kateri vrtec pravzaprav gre?

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
10.5.2009 12:10:44   
xerox
Izpisali smo gauser posted image user posted image . Brez odpovednega roka, brez vsega, ravnateljica je celo rekla, da naj zadnjo položnico ne plačamo, da nam bo poslala novo, kjer bo odštela vse, tiste dni ko ni bil v vrtcu in ni jedu...

Samo kimala je in celo rekla, da bi ona tudi na našem mestu isto ravnala, da nas popolnoma razumeuser posted image . Mož je pa prišel tja pripravljen, da jo zmelje, če bo kaj težila, pa nič, čisto prijazna, se opravičevala, kimala, se strinjala z vsem...

Tako da mi je s te strani odleglo, zdaj pa spet problem, ko nimam varstva. Upam, da bom hitro najdla kakšno gospo, ki čuva otroke, če poznate kakšno, mi javite na zs tel številko, sem pa iz Ljubljane, bližina most, fužin..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
10.5.2009 12:13:31   
špelin@
No, vsaj brez kompliciranja si ga lahko izpisala. Jih je pa lahko res sram, katastrofa. Mojo veliko piko so še pri dobrih dveh letih vzgojiteljice pitale, ker je sama samo "mrlizgala" in pacala...

Napiši, za kateri vrtec gre, da se še katera druga mama ne zaje.be.



< Sporočilo je popravil Eja RR -- 10.5.2009 17:55:42 >

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Ali jaz kompliciram ali...
11.5.2009 15:24:36   
ninocka
Pri nasem ta drugem je pri kosilu se kuharica jih pomagala hranit user posted image user posted image user posted image
Vsi so sedeli za mizico, meli pred sabo hrano in v rokah zlico in probali jest. Enim je slo ze ful dobro (malce starejsi, dalj casa v vrtcu), enim pa se ni slo in so najprej nahranile tiste, ki niso znali, ostalim so pa na koncu pomagale. Se je pa nas v 1 mesecu naucil sam jest in potem sploh ni vec dovolil, da ga hranijo.

Tole je bilo pa res bolano...super, da ste uredili user posted image user posted image   in upam, da ze imas varstvo zrihtano.


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
11.5.2009 23:16:31   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: xerox

...je to tko normalno? Namreč, ker v aprilu nisem dobila vrtca, sem dala mojega user posted image  v zasebni vrtec.


Kot da bi brala svoj post user posted image

Moja pikica je pa v javnem vrtcu , ni pa v privat in se nam je to na začetku dogajal , takoj ko je stopila (takrat) 11-12 mesečna deklica v bajto , je šibala do kuhinjskega predala in se začelauser posted image in zapestje stiskat , neki je govorila dej,dej user posted image in kazala z rokico  na predalo , mož ji da kruh za jest, ona pa po ure, kr naprej išče kruh in tlači v ustauser posted image
Sem govorila možu da pove vzgojiteljici da pač si vzame mal časa in da mi otroku da jest , ker je pač takšen kot JE (bilo mu je nerodno) in seveda ni nič omenil .
Sem lepo vzela dopust in sem šla v vrtec , ampak takrat ko  je bilo kosilo in sem jih opazovala čez šipo ....
Sem bila zelo presenečena user posted image user posted image user posted image   V tej skupini so samo dve user posted image  ki so 1 leto stare , drugi so pa starejši in kokr tolk se matrejo z žličko in kr vse pojejo nekaterim pa je treba res pomagat .
Vzgojiteljica pa je vzela žličko iz skledice in s tako hitrostjo noter otroku vrgla v usta hrano , pa na hiter je žličko pustla in nadeljevala  pri drugi p'unčki , našo so pa dlesni matrale in jo je kr z uno žličko v dlesni  po nesreč udarila ta pa je seveda se začela dret  .Slučajno se je obrnila proti vratom in me zagledala , je mojo punčko vzela v naročje in ven prišla , ona  revica se je pa tko jokala ......
Pa se jih razumem da je pač velik otrok in da nemore z vsakim otrokom se vsedet za mizo in počakat da se otrok naje ,ampak jaz tudi imam zahtevno službo in si moram za vsako pizd**** vzet čas ...
Rekla mi je da je punčka tko počasna , da rabi več časa da se naje in pač da je slabe volje in da se raje začne jokat kot da je , in da še nezna sama jest ......HALLOOOOOOOO, pa kaj si mislite sem ji reklauser posted image da je že rojena s spričevalom od šole , pa sej je ona še dojenček , se mora naučit ,11 mesecov in 8 dni je bila takrat stara , sem ji pač rekla da jaz vrtec plačujem in bi rada da mi otrok pride domov sit ne pa lačen ,če pa ji kaj ne paše od hrane naj ji da kos kruha  ker vem da tega zmeram imajo v vrci in si vzame čas pa naj otroka nahrani ne pa iz lufta tko kot ste zdej , pa ste jo v dlesni udarili , morate pač biti pozorni na take majhne ko jim še zobki ven rinejo ....Ona me je pogledala pa reče a mislite da se zato joka user posted image user posted image user posted image , jojjjjjj mogoče pa res user posted image , na to sploh nisem pomislila .....
Potem sem pa še enkrat jo poklicala in opozorila da še kr otrok domov prihaja lačen in sem rekla da bom poklicala na upravo in se pritožila ,in je rekla da bo poskrbela da se to več ne zgodi .

Zdej pa res moram povedat da je otrok skoz sit ko pride domov iz vrtca , in jo moram pohvalit da je kr dobra vzgojiteljca , ker vidim na svoji user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 12.5.2009 21:38:46 >


_____________________________

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
12.5.2009 15:23:59   
Inigo
sam da ste zrihtal...! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
21.5.2009 22:59:30   
* Mateja *
ma mislim kašne??!!
me prav zanima kje je tak vrtec! To je kriminal!!

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Lačen otrok v vrtcu, ker ne zna sam jest
22.5.2009 21:38:53   
PiaM
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: xerox

...je to tko normalno? Namreč, ker v aprilu nisem dobila vrtca, sem dala mojega user posted image  v zasebni vrtec.


Kot da bi brala svoj post user posted image

Moja pikica je pa v javnem vrtcu , ni pa v privat in se nam je to na začetku dogajal , takoj ko je stopila (takrat) 11-12 mesečna deklica v bajto , je šibala do kuhinjskega predala in se začelauser posted image in zapestje stiskat , neki je govorila dej,dej user posted image in kazala z rokico  na predalo , mož ji da kruh za jest, ona pa po ure, kr naprej išče kruh in tlači v ustauser posted image
Sem govorila možu da pove vzgojiteljici da pač si vzame mal časa in da mi otroku da jest , ker je pač takšen kot JE (bilo mu je nerodno) in seveda ni nič omenil .
Sem lepo vzela dopust in sem šla v vrtec , ampak takrat ko  je bilo kosilo in sem jih opazovala čez šipo ....
Sem bila zelo presenečena user posted image user posted image user posted image   V tej skupini so samo dve user posted image  ki so 1 leto stare , drugi so pa starejši in kokr tolk se matrejo z žličko in kr vse pojejo nekaterim pa je treba res pomagat .
Vzgojiteljica pa je vzela žličko iz skledice in s tako hitrostjo noter otroku vrgla v usta hrano , pa na hiter je žličko pustla in nadeljevala  pri drugi p'unčki , našo so pa dlesni matrale in jo je kr z uno žličko v dlesni  po nesreč udarila ta pa je seveda se začela dret  .Slučajno se je obrnila proti vratom in me zagledala , je mojo punčko vzela v naročje in ven prišla , ona  revica se je pa tko jokala ......
Pa se jih razumem da je pač velik otrok in da nemore z vsakim otrokom se vsedet za mizo in počakat da se otrok naje ,ampak jaz tudi imam zahtevno službo in si moram za vsako pizd**** vzet čas ...
Rekla mi je da je punčka tko počasna , da rabi več časa da se naje in pač da je slabe volje in da se raje začne jokat kot da je , in da še nezna sama jest ......HALLOOOOOOOO, pa kaj si mislite sem ji reklauser posted image da je že rojena s spričevalom od šole , pa sej je ona še dojenček , se mora naučit ,11 mesecov in 8 dni je bila takrat stara , sem ji pač rekla da jaz vrtec plačujem in bi rada da mi otrok pride domov sit ne pa lačen ,če pa ji kaj ne paše od hrane naj ji da kos kruha  ker vem da tega zmeram imajo v vrci in si vzame čas pa naj otroka nahrani ne pa iz lufta tko kot ste zdej , pa ste jo v dlesni udarili , morate pač biti pozorni na take majhne ko jim še zobki ven rinejo ....Ona me je pogledala pa reče a mislite da se zato joka user posted image user posted image user posted image , jojjjjjj mogoče pa res user posted image , na to sploh nisem pomislila .....
Potem sem pa še enkrat jo poklicala in opozorila da še kr otrok domov prihaja lačen in sem rekla da bom poklicala na upravo in se pritožila ,in je rekla da bo poskrbela da se to več ne zgodi .

Zdej pa res moram povedat da je otrok skoz sit ko pride domov iz vrtca , in jo moram pohvalit da je kr dobra vzgojiteljca , ker vidim na svoji user posted image



user posted image  Ubogica mala.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?