Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: II pričakujemo julija 2009 26.5.2009 11:12:39
anci banci
jaz bom pa kr vaša navijačica, in držim močno peti da vam uspe in da vas bosta osrečili, tako kot bo mene sinko ki pride na svet julija
RE: II pričakujemo julija 2009 26.5.2009 12:43:49
Rakica_80
ALI PRIČAKUJEMO JULIJA 2009
XX.07. - Inana
XX.07. - S* XX.07. - Chi_Pita
JULIJK 2009 nas je: 3 Modrih : 0 Roza : 0
Skupaj : 0
NAVIJAČICE
*toba* *Kliki* *julieb* *aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*BEBIII*
*Tiki55*
HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČK APRIL......................................................22.73% SREČK NOSEČK MAJ.............................................................35,71% SREČK NOSEČK JUNIJ......................................................................SREČK NOSEČK JULIJ.................................................SREČK NOSEČK
_____________________________ Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!
RE: II pričakujemo julija 2009 1.6.2009 16:35:35
LUNA83
Pozdravljene punce, po petih dneh zamude je danes prišla v vsem svojem sijaju moja tako da se slim k vam v julij. Ne pričakujem je 7.7.2009, 7.krog
_____________________________ Čakamo +
RE: II pričakujemo julija 2009 1.6.2009 16:57:25
pilotina
ojla punčke jaz se tudi selim iz junija k vam v julij, saj je tečka pritekla malo prej ne vem kdaj je ne pričakujem...naj bo kar xx.07., 10. krog po ss, skupno 19. krogov
RE: II pričakujemo julija 2009 1.6.2009 18:31:24
S*
XX.07. - Inana
XX.07. - S* XX.07. - Chi_Pita XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS ) 07.07. - LUNA83 ( 7.krog )
JULIJK 2009 nas je: 5 Modrih : 0 Roza : 0
NAVIJAČICE
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*BEBIII*
*Tiki55*
HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
JANUAR...................................................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR.............................................................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...........................................................................28,81% SREČK NOSEČK APRIL...........................................................................22.73% SREČK NOSEČK MAJ........................................................................35,71% SREČK NOSEČK JUNIJ....................................................................26,0SREČK NOSEČK JULIJ.....................................................................SREČK NOSEČK
[/quote]
RE: II pričakujemo julija 2009 1.6.2009 19:05:27
lambada
No tako, pa sem tudi jaz med julijkami . Spet v nove boje in upe. Jaz pričakujem oz 1.7. Želim in upam, da bo ta mesec uspešen za vse nas!
RE: II pričakujemo julija 2009 1.6.2009 19:07:44
lambada
pozabila napisat, to je 13 krog
RE: II pričakujemo julija 2009 2.6.2009 17:56:54
Rakica_80
XX.07. - Inana
XX.07. - S* XX.07. - Chi_Pita XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS ) 01.07. - Lambada ( 13. krog ) 07.07. - LUNA83 ( 7.krog )
NAVIJAČICE
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*BEBIII*
*Tiki55*
JANUAR...................................................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR.............................................................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...........................................................................28,81% SREČK NOSEČK APRIL...........................................................................22.73% SREČK NOSEČK MAJ........................................................................35,71% SREČK NOSEČK JUNIJ....................................................................26,0SREČK NOSEČK JULIJ.....................................................................SREČK NOSEČK
RE: II pričakujemo julija 2009 2.6.2009 17:58:24
miklarom
jaz bi bila vaša zvesta navijačica , že zdaj navijam
_____________________________ 1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
RE: II pričakujemo julija 2009 2.6.2009 21:10:07
Tanja_Jes
A tako....že v juliju ste?! Kaj pa jaz...ali naj bom borka ali navijačica?!
_____________________________ Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!
RE: II pričakujemo julija 2009 3.6.2009 9:07:38
Anonimen
Ne pričakujem je 7. julija - 14 krog. Anonimna
RE: II pričakujemo julija 2009 4.6.2009 13:58:17
Rakica_80
XX.07. - Inana
XX.07. - S* XX.07. - Chi_Pita XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS ) 01.07. - Lambada ( 13. krog )
07.07. - Aninimna ( 14. krog ) 07.07. - LUNA83 ( 7.krog )
NAVIJAČICE
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*BEBIII*
*Miklarom*
*Tiki55*
RE: II pričakujemo julija 2009 4.6.2009 14:20:08
Nončika
jaz pa bom veselo navijala in držala pesti za vse!!!!
_____________________________ 3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.
RE: II pričakujemo julija 2009 4.6.2009 18:56:27
sonček85
navijam
_____________________________ Sem to kar sem;) ALEKS 23.4.2009 <3 TIA 23.10.2012 <3
RE: II pričakujemo julija 2009 5.6.2009 9:05:17
pilotina
XX.07. - Inana
XX.07. - S* XX.07. - Chi_Pita XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS ) 01.07. - Lambada ( 13. krog )
07.07. - Aninimna ( 14. krog ) 07.07. - LUNA83 ( 7.krog )
NAVIJAČICE
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*BEBIII*
*Miklarom*
*Tiki55*
Nončika
sonček85
RE: II pričakujemo julija 2009 5.6.2009 9:45:58
milabe
evo, se prjavljam! se je ulilo zdejle ko iz škafa :( ne vem točno kdaj, pa rečmo kr 1.7., da je ne pričakujem
RE: II pričakujemo julija 2009 5.6.2009 10:48:37
milabe
p.s. 3. krog
RE: II pričakujemo julija 2009 9.6.2009 7:56:21
Anonimen
Hej punce! Kako ste kaj? Nekatere najbrž že pridno slončkate. Moj čas O pa predvidoma pride ko bova ravno na morju. Tak da upam, da bo morski zrak kaj koristil. 3 dni pred nepričakovano M se pa vrnem iz morja in bom skupaj z vami držala pesti, da bo julij ploden. Anonimna
RE: II pričakujemo julija 2009 9.6.2009 9:20:31
S*
XX.07. - Inana
XX.07. - Chi_Pita XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS ) 01.07. - Lambada ( 13. krog )
01.07. - milabe
07.07. - Aninimna ( 14. krog ) 07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) 13.07. - S* ( 11. krog )
JULIJK 2009 nas je: 6 Modrih : 0 Roza : 0
NAVIJAČICE
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*BEBIII*
*Miklarom*
*Tiki55*
Nončika
sonček85
Evo, pa sem uradno julijka! [/quote]
RE: II pričakujemo julija 2009 9.6.2009 22:50:41
sarar
oj! jaz se bom tudi h vam selila, ker sem bila na pregledu in je rekla po uz-ju da ni bilo O ta mesec. tako da upam, da julij pa REEEEEES bo naš mesec . naj ne bi prišla 18.7.
RE: II pričakujemo julija 2009 9.6.2009 22:52:15
sarar
aja, 5. krog
RE: II pričakujemo julija 2009 10.6.2009 13:37:09
Anonimen
Anonomna2: nočem jo videti 2.7.
RE: II pričakujemo julija 2009 10.6.2009 13:38:16
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Anonomna2: nočem jo videti 2.7. Anonimna2
RE: II pričakujemo julija 2009 10.6.2009 13:54:09
ursa30
mene tudi med navijačice
RE: II pričakujemo julija 2009 11.6.2009 9:40:37
pilotina
evo, pa še tuki se javljam 01.06. sem kao dobila M, ki je končala 04.06. ta teden sem spet začela krvaveti in ker mi ni bilo nič jasno sem naredila FS, ki mi je pokazal pozitivno ker nisem mogla verjeti, sem naredila še digitalni CB in je takoj izpisal, da sem noseča in pol še navaden CB, ki je izrisal plus krvavim kar precej, krče sem mela čez dan v križu in po nogah, to noč pa še v maternici in to iz izkušenj vem, da ni dobro v soboto imam pregled, kjer bom verjetno izvedela kaj več
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog... Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi? Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kako se znebiti dude?пеперутка16 Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?