Lori13
|
MiniMiška pozdravljena, jaz se že zelo dolgo nisem javljala na forumu, pa sem se danes odločila, da vam povem mojo njnovejšo izkušno s temi testi. Kupila sem first sign duo, in je pokaza , je res da je rahla ampaj sta pa dve črtici, takšni, da jih s prostim očesom lepo vidiš. Sem pa danes zjutraj naredila CB test pa je bila črtica komaj vidna. Tako, da počakaj par dni in če nebo , probaj znova s testi. Z mojim dragim sva ful vesela, da je le uspelo, sedaj samo upam, da se bo obdržalo in da bo vse vredu, ker rahlo krvavim. Upam, da je to le vgnezditvena krvavitev in da ni kaj narobe. Vam poročam, kako bo, ker imama 30.07. pregled pri g. in upam, da mi potrdi te dve črtici, ki so se včeraj tako lepo pokazale. A pa še to, test sem delala zvečer in so res lepo vidne črtice, danes zjutraj pa sem ga ponovila pa se ne vidi tako lepo, tako, da je možno tudi da nisi ujela pravi trenutek v dnevu. Si pred tem mogoče preveč pila pa še test ni zaznal dovolj prisotnega hormona. Lepo pozdravljam vse, ki upate in vse ki ste že , pa držite pesti, da mi uspe, saj sva se trudila kar dobrih devet mesecev. ČAO
|