Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz vsak dan pravim,da bom šla mal zakinkat ko bo zaspala..pa mi ne znese,imam preveč drugega dela,pol pa sitnarim ponoči ko ne spi.
Mami je tudi zame hotela,da naj bom Tina pa je oči zmagal.A misliš da mu ne bi bilo všeč če bi te videl,kaj imaš sam eno joško pa eno nogo- aja pa brez zob pa brez las bi mogla bit ,pol bi se mu mogoče uprlo..
Mi dobimo 260€. Je šel lih moj danes urejat te zadeve. Pa znižat plačilo za vrtec. Hvala bogu, ker ga plačamo preveč.
Tavečja je pa zbolela in sem bila do mal prej sama z njima. Ko sem dojila (skor non stop) bi šla ona lulat, pa čez 5 minut kakat, pa pol bi pila sok, pa mleko... Ko sem dala zarjo v posteljo, bi pa risanko gledala. In potem je sedela ko pribita na kavču...ugante do kdaj...dokler nisem spet dojila! Za crknt.
Zdaj je pa moj pršu domov in je šel z njo spat, tamala je pa tudi zaspala. Mir v bajti!!! Aleluja!
PapuaNG čestitke!
Lahko bi en piknik organizirale.
A tele koroške kapljice so samo za tiste krče, ko se derejo brez prestanka al tudi za napenjanje. Moja sam renči in gruli, dere se ne nič. Tudi tavečja se nikoli ni.
KatMatbravo zate in za Tijo11 jaz sem še vedno v enem kosu:(( danes je bil ctg raven...naslednjič torek ali sreda 10 dni čez rok:((( kako so cimre..oz. ti si vzela nadstandardno sobo?torej če je vse o.k. greš v torek že domov?
držimo in stiskamo pesti zate da bo čim prej... boš zaključila saezono majčic, pol se pa res preselimo k z-majčkom
Oba s fantom (86%) Vztrajala bom pri svoji izbiri, ker je najboljša (3%) Fant/mož vztraja pri svoji izbiri in ne popusti (3%) Vseeno mi je, odločitev prepustim fantu/možu (6%) Fantu/možu je vseeno, tako da se še odločam (2%) Mama/prijateljica/sestra/.... (1%)
Število vseh glasov: 187
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!