Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zdej hoces,prej k sve ble pa 10 km stran od porodnisnice pa ne...in sem mirno zaspala...no ja...se mi pa celo noc ni niti enkrat premaknila...vsaj da bi jest vedla ne...pa tud zdele se ne..upam da samo pancka...
Sm kar malo potolažena, k je maja povedala, da te ne pustijo prav dolgo čez rok.Jst sm dons 39 tednov napolnila. Zdej mam že tak občutek, k da je tole da sem noseča moje naravno stanje, k da ne bom nikol več brez trebuha. Še mož mi je reku, da mu bom čist čudna brez.
2 dni nazaj ni nič premikal cel dan, ob pol sedmih zvečer na CTGju je 3x brcnil, včerej sm bla pa pr frizerju, je pa mel žur v trebuhu. Pa pol zvečer se je tok premiku,da me je že vse bolelo. Tko da, brez panike. Pa mogoče dej roko na bušija pa mal pobožej, jst sm pol pomirjena, k se vsaj mal premakne, tko rahlo čutim.
, hvala za pohvale in pokici tudi. Je lepo k.tja napisala da so kot vesoljčki-na zmajčkih. Ful lušni vsi. A budnico ste imeli ponoči. saj potem bodo pa zobki