Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Živjo, mene pa zanima, koliko vas svoje oblačite v tetra&mako majčko, in koliko v bodyje? Oz. kdaj začeti uporabljati body-je? So tetra&mako majčke priporočljive le zato, ker se ne oblačijo čez glavo? (čeprav se danes tudi taki body-ji dobijo, da se zavezujejo pri straneh).
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 15:44:56
sonček33
Milsim, da je to čisto tvoja odločitev. Pri nas je bil od začetka v bodiju. Se dobijo bodiji, ki jih ni potrebno dajati čez galvo in so pripravni. Smo pa mako majčke nosili čez.
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 17:02:49
zmajaz
Naša 1. je rojena januarja in smo ji oblačili mako majčko spodaj + body na preklop čez, ali pa body spodaj + kaka majčka čez, dokler je bila toliko majhna, da je morala imeti dvojne dolge rokave. Ta 2. je rojen zdaj maja in mu tudi dam mako majčko spodaj + body čez, če je bolj hladno, tako kot recimo danes, ko je pa bolj vroče, pa samo body.
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 17:18:55
blemma
Jaz sem od vsega začetka uporabljala bodyje, ki so se zapenjali ob strani, kasneje, ko je bila stara okoli 3 mesece, pa navadne bodyje. Tudi jaz sem mnenja, da čimmanj trakcev
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 18:25:03
botrca
Od začetka mu oblačim samo bodije, nobene mako ali tetra majčke.
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 20:20:29
švicarka
Moj je rojen v feb. in mu že od začetka oblačim mako majčko odspodaj+body na preklop čez, ki je izredno praktičen (priporočam H&M). Zakaj še mako majčko? Ker se mi zdi, da je s samim body-jem, preveč odprt zgornji del prsi, mako majčka pa malo zapre ta del. No, sedaj so že kakšni dnevi, ko mako majčke nimava več, ker je zunaj toplo.
RE: tetra / mako majčka ali body? 15.5.2009 21:59:19
Najaa
Moja je bila že v P v intenzivni v bodyju. Gor pa seveda te majčke, ki so mi parale živce. Doma je tudi v bodyjih edino ene parkrat sem ji dala čez body še mako majčko, pa še to za spat.
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 6:35:47
kristinaj
meni osebno je bolj všeč bodi. ne da delam reklamo ampak od otroške konfekcije bonutti sem imela bodije, ki se ne vežejo ampak kar zaprejo z gumbki... otroka samo položiš na raztegnjen bodi, daš rokice noter in zapneš....sicer gre pa tako hitro mimo, da bo po 14 dneh že vse premajhno....
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 8:08:14
pokica_
Punce, kdaj ste pa začele uporabljati bodije z gumbki na vratu,...pač, da je treba oblečt preko glavice? Jaz imam nekaj bodijev na preklop ampak imam pa dosti dosti več unih, ko se oblečejo čez glavico z gumbki
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 10:05:36
bskrle
Zgleda, da sem prav drugačna, meni so mako majčke super. Bodiji so mi preveč odprti, po večkratnem pranju zbledijo, pa še na 90 st. jih ne moreš oprat.
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 10:06:24
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Punce, kdaj ste pa začele uporabljati bodije z gumbki na vratu,...pač, da je treba oblečt preko glavice? Jaz imam nekaj bodijev na preklop ampak imam pa dosti dosti več unih, ko se oblečejo čez glavico z gumbki
Oblačiš jih lahko že takoj - gre samo za to, da jih je bolj zoprno oblačit takemu malemu - se pa da.