Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Mi smo pa šopingirali. Je bilo treba tamalo opremit za jesen/zimo.
  Mi smo pa šopingirali. Je bilo treba tamalo opremit za jesen/zimo.   

!
  !  .
  .  .
  .  . Treba je malo jabolka začet obirat, pa okoli hiše pospravit..............Skratka jesensko čiščenje.
 . Treba je malo jabolka začet obirat, pa okoli hiše pospravit..............Skratka jesensko čiščenje.  . Zvečer ob 10, ob ponoči, 3.30, 4.30, ob 7, nato pa potem čez dan... Me prav zanima, on kar naprej brca
  . Zvečer ob 10, ob ponoči, 3.30, 4.30, ob 7, nato pa potem čez dan... Me prav zanima, on kar naprej brca večino stvari dobili in bomo kupovali le za lušt....
  večino stvari dobili in bomo kupovali le za lušt....  ...lepooooo
 ...lepooooo  . Meni pa se zdi, kot da poči mehurček. Tak, smešno, ampak ful prijetno
 . Meni pa se zdi, kot da poči mehurček. Tak, smešno, ampak ful prijetno  . Vedno bolj resničeno in prisotno postaja to malo bitje...
 . Vedno bolj resničeno in prisotno postaja to malo bitje... 
			 Uf...upam, da bolečina kmalu mine... Zdaj šele zastopim mojo babico kadar jambra, da jo boli križ. Sem se prej komaj spravila iz sedežne. Uf...
   Uf...upam, da bolečina kmalu mine... Zdaj šele zastopim mojo babico kadar jambra, da jo boli križ. Sem se prej komaj spravila iz sedežne. Uf...  ..tako da...
  ..tako da...  ..olajša res magnezij, jaz pijem po 3-4 tablete na dan, je tudi tako dober proti nestabilnosti-vrtoglavicah...
  ..olajša res magnezij, jaz pijem po 3-4 tablete na dan, je tudi tako dober proti nestabilnosti-vrtoglavicah...