Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. V ambulanti sem pa še sama pokasirala en virus. Sem imela 4 dni post, ker sem imela tako hudo drisko
in vročino. Ko se je ta nehala, sem začela pa še kašljat.
. Trebuh pa tudi meni otrdeva. Samo dokler je MV OK, ni panike.
.
urgentno me je poslal k travmatologu na poškodbenega, češ da je treba te ogromne podplutbe prerezati, ker se kri ne absorbira in zastaja, kar lahko povzroči vnetja in zaplete...
raje sestopit dol, pa še eno melišče je kar prekinilo pot. Na zemljevidu pa kao vozna pot
. Sem bila ful jezna. Sicer mi kolesarjenje noro paše, grem pa čisto po penzionistično, samo zato da ohranjam kondicijo, ker sem izven nosečnosti seveda, navajena dolgih prog cca 70 - 90 km na dan. Imam to srečo, da je majhen bušček (PPD imam šele 28.2), pa me nič ne ovira, pa glede nato da sem se tudi pri 1. nosečnosti imela majhen bušček pa je bil vse več kot v redu, tako da zdaj vsaj nisem več tako v strahu in res uživam v dobrem počutju. Sicer sem med mnogimi tudi jaz ostala letos brez službe, mi je vsaj prizanešeno s stresom v pisarni, ki po mojem mnogim sproti sesuva imunski sistem. Samo mi ni pa fajn brati kako delodajalci izkoriščajo tole recesijo za odpuščanje nosečk, no ja pač zato, ker se ponavadi izteče pogodba za določen čas, samo še nisem doživela da bi kakšni podaljšali pogodbo, ko zvejo da je nosečka. Raje ne razmišljam o tem ker me čisto razbesni, pa še v pokojninski regformi porodniška ne šteje več za delovno dobo. Toliko o ukrepih za boljšo rodnost.
da se vse hitr pozdravimo.
.
morfologijo.
.....
. mogoče se pa danes kaj spravim, tamle po ravnini na polju, ki je fino asfaltirano. Sem bila pa včeraj na bazenu, pa nisem mogla verjeti, kako sem bila zadihana. Pa saj v vodi pa človek res ni zadihan, če plava normalno počasi
Ajda bo dobila bratca
sklestla 32kg dol, bom sedaj tudi te...