|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
8.10.2009 15:42:34   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1, katy, bambi14 , zofy
12.10.-
julieb(4)
13.10.-zimska
14.10.-vaney, Lily86

15.10. - JanaB, babajči, zvesta
16.10.-aja1, protina, rožca 26
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81, tajab
20.10.-Nattasha , smuki , jada82
21.10.- ninček1(4) , ne_ja, junehope
22.10.-cappy96
23.10.-t*e*j*k*a
26.
10.- rosa2
27.10.-dskubin
28.10.-ninček1
29.10-zofy

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11- bili83, niwci
, spelch
4.11.- kora33
5.11.-rožca26
9.11.- Zimska (3D)
19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.10.2009 21:06:34   
mucica2

ninček1 hvala za tortico user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
8.10.2009 21:59:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
9.10.2009 6:45:26   
kora33
jutro.....
spelch - no končno le še ena korošicauser posted image ; moj rok je zdaj prestavljen iz 6.2. na 12.2....glede na to, da je drugi otrok in tretja user posted image ...tvoja pa prva...mogoče rodiva skupaj...boš verjetno v SG-ju.....? kam pa hodiš na preglede?
mucica - vse naj naj naj
drugače pr meni nič novga....vse lepo po starem....pika brca....lepo
tekom dneva napišem kaj ...
lp

sreča je

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
9.10.2009 7:16:49   
plouse
Ojla, moje souser posted image ! SE vam javlam po dooolgem času. SEm vas skozi brala, pisat pa se nisem spravla!

Joj, kolkiko fantkov bo!!user posted image
Jst sem mela tudi v tem času morfologijo, vse je ok, za spol nisem vprašala, ker sva se z možem tako odločila. KO pa sem tam ležala je je bil user posted image  na ekranu zelo lepo viden, sem vseeno z zanimanjem gledala, če bo kaj videti med nogicami. Tko da sumim na user posted image .

SEm se pa v zadnjem mesecu zredila za 3 kg, ampak skupno od začetka 5 kg, tko da baje ni panike.

Jst imam naslednji pregled 28.10., 3D pa 14.11.2009.

Zaenkrat toliko, lepo bodte!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
9.10.2009 8:03:36   
valentinčica30
Jutro!

Mene pa dones glava boli ko norc. Moj zafrkava da je to od pomanjkanjauser posted image user posted image . Sicer pa nič novega. Veselimo s vikenda, čeprav je napovedano slabo vreme ampak mi se ne damo.
Pa še to jaz mam naslednji pregled 4/11.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
9.10.2009 8:30:13   
mucica2

Dobro jutro user posted image !

hvala kora33 za čestitike user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
9.10.2009 9:28:08   
gapii27

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?                                 
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11
user posted image katy                                                                               

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska     

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj                          

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                
user posted image punsha(28)               (1. , 0. )         gorenjska                         

5.2.  
user posted image ninu  (32)                    (2.  ,1. )         gorenjska                 
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                                                                                 

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB                                   

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch()                         ()   

?             user posted image
user posted image bipi(31)                         (3., 1)

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?                       
user posted image ne_ja

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska   

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM       

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB                              
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava            
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška 

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?                        

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                        
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (25)                  (? , ? )              CE                      

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 0)       Rogaška Slatina  user posted image user posted image       
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas                                

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(30)                        (1 , 0)            Pomurje            
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj                      

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart                   
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska          
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga                       

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje                  
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor                      

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale               

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                             

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 72

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3008
    9.10.2009 9:29:25   
    gapii27

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

8.10.- mucica2
    9.10.- ninček1, katy, bambi14 , zofy
    12.10.-
    julieb(4)
    13.10.-zimska
    14.10.-vaney, Lily86

15.10. - JanaB, babajči, zvesta,gapii27
    22.10.-cappy96
    23.10.-t*e*j*k*a
    26.
    10.- rosa2
    27.10.-dskubin
    28.10.-ninček1
    29.10-zofy

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    4.11.- kora33
    5.11.-rožca26,
    9.11.- Zimska (3D)
    19.11.-mucica2

*morfologija 

* 3D

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3009
    9.10.2009 9:31:10   
    punsha
    Pozdravljene,
    tako, pa sva nazaj iz dopusta, je pa prav pasalo telih nekaj dni razvajanja v toplicah. Sva bila kot kaka upokojenca user posted image , počitek, sprehodi, plavanje, počitek, v glavnem fletno. Vidim da ste vmes že kar nekaj tem predelale, res ste bile pridne klepetuljeuser posted image .
    ninček, še za seznam, pri nas pričakujemo fantkauser posted image .
    Ja se pa prav fletno redim. Sem pridelala 6 kg (jutri začnem s 25 tednom) in to kljub temu, da zelo malo pojem. Sedaj mi sploh ne paše, tako hitro sem sita...mi očitno pritiska na želodec al kaj, da sem sita po polovici žemlje za zajtrk, čez dan pa potem tudi malo, kot kakšen vrabec. No pa gre vseeno pol kg na teden gor. kar gledam potem v tehtnico kaj ji jeuser posted image
    valentinčica, mene tudi večkrat glava boli, pa takrat ne prime noben lekadol, kako pa je s user posted image pa ne vemuser posted image . me pa zanima, ali se še kateri dogaja, da jo po user posted image vse boli spodaj, oz pritiska na dol...tak čuden boleč, neprijeten občutek je. Ampak to začne vedno šele nekaj časa po tem.
    lep vikend vsem skupajuser posted image

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3010
    9.10.2009 9:42:06   
    rožca26
    Dobro jutro!

mucica2- malo pozno, ampak vseeno ...

user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 3011
    9.10.2009 9:44:49   
    zvesta
    ninček, pri nas lahko zabeležiš, da bo spol presenečenje.... nimava namena vprašat kaj bo :)

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3012
    9.10.2009 11:04:06   
    Lara73
    mucica2: user posted image

tudi mene je včeraj bolela glava, tako da sem zvečer vzela 2 lekadola in šla spat. zdaj je ok.

danes me je ta mlajši sinko (11,5 let) spet po dolgem času sfriziral. on že par let govori, da bo frizer. pa mislim, da bi mu kar odgovarjalo. se zelo potrudi, ne cuka, pazi da ti lase ne piha na obraz,... pa naj bo frizer, če tako želi. o pa zmasira me tudi ful dobro. samo na trebuh se ne morem uležt več.... ampak noge mi pa vseeno lahko, pa rame.

danes zjutraj sem spet bruhala. kaj me že spet meče? mogoče pa moj izbor zajtrka user posted image  ni ustrezal!?

popoldan grem do ene kolegice, ki mi je pripravila opremo za bebico user posted image . Potem pa samo še vozek, pa kakšna kremca, pamperske in imam več ali manj vse.

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3013
    9.10.2009 12:19:09   
    mucica2
    Hvala vsem za čestitike user posted image

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3014
    9.10.2009 13:06:20   
    ninček1
    Dan babike!

Se javljam iz morfologije. Vse štima.user posted image user posted image user posted image .Težki smo 485g, z glavo obrnjeni navzdol, na srčku vidni vsi štirje prekati,...
    Mucica vse naj naj in upam, da sem dobro speklauser posted image user posted image user posted image .
    Zdaj pa grem urejat seznam...
    Vsem čestitke za uspešne preglede in držim pesti za tiste, ki vas še čakajouser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3015
    9.10.2009 13:12:54   
    ninček1
    user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
    user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?                                 
    user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             
    user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
    user posted image marjetica11
    user posted image katy                                                                               

1.2.
    user posted image punsha(28)               (1
    . , 0
    . )         gorenjska     

2.2.
    user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                

3.2.
    user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
    user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                
    user posted image punsha(28)               (1. , 0. )         gorenjska        user posted image                 

5.2.  
    user posted image ninu  (32)                    (2.  ,1. )         gorenjska                 
    user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
    user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                                                                                 

6.2.                           
    user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
    user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB                                   

7.2.         
    user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
    user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
    user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
    user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
    user posted image spelch                         (1,0)            koroška   
    user posted image
    user posted image bipi(31)                         (3., 1)

9.2 
    user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
    user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
    user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
    user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?                       
    user posted image ne_ja

10.2.             
    user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
    user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
    user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
    user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
    user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM       

12.2.
    user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
    user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava            
    user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
    user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
    user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                        
    user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
    user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
    user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
    user posted image mucica2 (26user posted image )                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
    user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
    user posted image katy_                               (2 , ? )
    user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas                                

18.2.
    user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
    user posted image Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
    user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
    user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
    user posted image julieb(30)                        (1 , 0)            Pomurje            
    user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj                      

20.2.
    user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
    user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
    user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska          
    user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  

21.2.
    user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga                       

23.2.
    user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje                  
    user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
    user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor                      

24.2.
    user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
    user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
    user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale               

26.2.
    user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
    user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                             

27.2. 
    user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
    user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
    user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
    user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
    user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
    user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
    user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
    user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 72

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 9.10.2009 13:18:19 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3016
    9.10.2009 13:17:47   
    ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

9.10.- katy, bambi14 , zofy
    12.10.-
    julieb(4)
    13.10.-zimska
    14.10.-vaney, Lily86

15.10. - JanaB, babajči, zvesta, gapii27
    22.10.-cappy96
    23.10.-t*e*j*k*a
    26.
    10.- rosa2
    27.10.-dskubin
    28.10.-ninček1, plouse
    29.10-zofy

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    4.11.- kora33, valentinčica 30
    5.11.-rožca26
    9.11.- Zimska
    14.11.-plouse
    19.11.-mucica2

*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3017
    9.10.2009 14:46:31   
    vaney
    zimska, na tržnici v Karlovcu imajo kar nekaj stvari, tudi za otroke. Dobila sem lepo bombažno trenirko (celo) za 80 kun in 6 parov nogavic za 30 kun. Meni se ne zdi dost, izgleda pa kvalitetno, bomo videli, kako se bo obneslo. Imajo pa raznnih trenirk in kompletov hlač+majic za fante in punce ogromno, vse okrog 100kun. Saj bi kaj več kupila, pa sem kun vzela sabo samo za vzorec, da ne bi preveč zapravilauser posted image
    V Kamanju me pa že zelo dolgo ni bilo (1x spomladi). Nosečniških kavbojk takrat niso imeli. So pa postali precej dragi, kavbojke so večinoma nad 30,40€. No, saj to je normalna cena, samo tam so bili včasih prav znani po dobrih in cenovno ugodnih kavbojkah.
    V Zagreb pa jaz ne hodim kupovat, ker je Zagreb zame labirint brez izhodauser posted image

valentinčica, moj možek tudi vedno, ko me kaj boli, pravi, da je to od pomanjkanja user posted image user posted image  zdaj pa itak že razmišlja o tem, da bi postal menihuser posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3018
    9.10.2009 15:08:55   
    valentinčica30
    Mene od možeka kolegi zafrkavajo, da mu bodo do rojstva najine user posted image , zrihtali kako animatorko, ker jaz pač ne smem, on pa lahko. Se oba sam smejiva.
    Čeprav ene tipčke kar zlomi, ko se morajo ob user posted image postit, sam jaz mislim da je čist ok tako, sej si nismo same buškov napravile, sicer pa ma moj izkušnje z postom že od naše najmlajše user posted image user posted image .

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 3019
    9.10.2009 19:47:19   
    vaney
    aja, valentinčica, a ti imaš prav zdr. prepovedano? Men se pa samo ne dauser posted image user posted image user posted image  (bognedaj, da moj zdaj to prebere)

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 3020
    9.10.2009 20:02:12   
    spelch
    kora33 lepo pozdravljena...je kr drugače, ko vidiš da nisi sam, haha..iz kirega konca koroške pa si? ja v SG bom rodila...na preglede pa hodim v Dravograd, pa ti....

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 3021
    10.10.2009 8:44:56   
    kora33
    jutro,
    vaney - joj kk je fajn prebrat, da se še keri ne da user posted image ...js sem že mislila, da nisem normalna....en čas sva sicer imela predpisan post s strani G. - zarad vnetja - ...ampak meni enostavno ni...pa naj še tolk pišejo, kolk si user posted image želijo...jaz si ne...in upam, da sem še vseeno normalna...ha ha ha
    spelch - ja lepo je, ko vidiš, da nisi sam...jaz živim skoraj čisto na začetku naše prelepe mežiške doline....user posted image , moja G pa je dr. Juvanova v SBSG
    Lara - ti maš že vse...svaka čast...jst še začela nisem...nimamo nič več od prej...pa še zdaj bomo no kak mesec še počakali...prej, da bomo začeli pripravljat...sem malo vraževerna....mogoče....
    pa ostale...mate že kaj pripravljeno za user posted image ...jaz samo gledam in izbiram stvari, ki jih bo treba kupit...večino bom itak dobila....voziček je na moji mami....pa vzela bom e-paket - dobim posteljico, vložek, posteljnino, trip trap stolček, potovalno posteljo...pa še nekaj malenkosti...se mi za 270 evrčkov zdi ful....
    aja...pa naša občina da baje 217...ob rojstvu...a sem že povedala....jih bomo tud pridno zapravili...ha ha ha....
    lep vikend

sreča je

(odgovor članu spelch)
    Neposredna povezava do sporočila: 3022
    10.10.2009 9:29:58   
    valentinčica30
    Glede otroške opreme mam sama že trip trap, ki je ostal pri tašči od prej, posteljico, jogi in postelnino, potovalno posteljico, v vrcu, ki sem mu podarila del oblačil pa so mi vzgojiteljice zbrale nekaj pajackov , majčk in bodijev, sama pa imam tut kombinizonček za zimo, ki je od mlajše ostal na enem od medvedov.
    Ta vikend naj bi dobila ležalnik in še paket cunjic, ki mi jih bo posodila kolegica, ki jih nima kam spravit, pa lupinico...
    Skratka za prvo silo vseuser posted image user posted image . Še nikoli nisem imela stvari tako hitro, zmeraj sva kupila samo najnujnejše nato pa ko smo prišli domov smo se vrgli na šoping. Tut zdej bomo kupili vozek šele po rostvu.

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3023
    10.10.2009 9:42:14   
    ninček1
    Hehe!

Prav fajn vas je brat, ker sem potem jaz tudi čisto normalna gledeuser posted image user posted image user posted image .Mislim, da je to res zadnje o čemer razmišljamuser posted image user posted image .Je pa problem, ker mu vsakič preberem kaj piše v koledarju za tisti teden in sem 22 teden, kjer piše o tem kako narašča spolno poželenje raje kar preskočlauser posted image user posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 3024
    10.10.2009 9:51:03   
    valentinčica30
    Punce to je tak ve ki lahko user posted image  se vam ne da, jaz ki ne morem user posted image pa bi. Kaj je ta svet zmešanuser posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3025
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
    Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?