Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Valentinčica, hvala za info. Se mi je zdelo, da v Nm ni 3D. Sem se ravnokar naročila kar k Pušenjaku na kontrolo rasti in zraven mi je v prvo gratis naredil 3D (cca en mesec nazaj ga je tudi moji prijateljici) in upam, da ga bo tudi tokrat (preklopi na 3D za nekaj minutk in posneme na CD). Imam ga pa 1.12. A te smem vprašat, če mogoče veš koliko stane ta pregled pri Pušenjaku? V katerem tednu pa boš takrat? K tud neki razmišljam, da bi šla k njemu. A mogoče veš če dela tud kakšen dan popoldan? Na katero številko si pa klicala? Jaz sem šla k Pušenjaku v 1. nosečnosti na kontrolo rasti. Plačala sem 60 evrov, cel pregled pa ni bil vreden 10 evrov! Naročena sem bila ob pol 8ih zvečer, s tem da sva prišla z možem še malo prej tja (za vsak slučaj), polna čakalnica nosečnic, so kot po tekočem traku hodile not - ven. Mi smo prišli na vrsto po 9 uri zvečer. Sestra je v naprej pokasirala denar, sam pregled ni bil pa nč posebnega, čist navaden UZ s tem da je vse skupaj trajalo kake 3 minute. Gospod Pušenjak je uspel izmomljati celih pet nerazumljivih povedi, sprintal nama je mere otroka in to je bilo to. Nobenega pogovora, nobene slike, ma kaki 3D. Jaz sem bila zelo razočarana nad njim. Nekatere imate o njemu zelo dobro mnenje, ker visi na Monovem forumu, moje mnenje pa je, da si s tem samo dviga priljubljenost in pridobiva naivne nosečnice ki grejo(mo) na UZ k "D PUŠENJAKU!!" Brezveze, naj se rajš bolj posveti svojim rednim pacientkam v Leonišču, ne pa da tam čakaš ko budalo po 3 ure za pregled v 8.mesecu nosečnosti, ko ti niti srčka od otroka ne poslušajo... Če že želite delati ta UZ v 32. tednu vam predlagam, da ga opravi vaš ginekolog, ki vas spremlja že ves čas in rajši njemu plačajte 50 evrov pa se vam bo res posvetil maksimalno, kot pa temu oderuhu, ki samo kasira... Tako je bilo pri tebi? Jaz sem bila pri njemu leta 2006 in sem bila zihr 20 minut v ordinnaciji. Zdaj pa ne vem. Za tak pregled, kot ga je naredil tebi je pa res tudi par evrov škoda.