Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
za lepši dan.
. me je mami sedajle spraševala kaj je bilo, ji povem, pa pravi, da je njo tudi celo nosečnost grabil krč v nogo, če se je samo malo pretegnila. Meni pa tole pretegovanje tako paše.

.
.Ponoči sem dobila sms od kolegice, da je rodila in so vsi okej-kako fajn ko lahko napišeš taki sms
.
..
pa sem mu enkrat že zagrozila, da ga bom prijavila za mobing. morda bi pa res morala to naredit... kaj mislite? eno je debata, ki prinese rešitev, drugo je pa žaljenje in zmerjanje, ko človeku dokažeš, da se moti...
pa zanimivo, ker po kosilu ne jem nič drugega kot samo še sadje ali pa kakšno solato. no, če je
zadovoljen, potem že tak mora bit
zares upam, da ti bo kmalu bolje in da boš z optimizmom šla v prihodnost.
!
za naprej.
le namestil tako, da paše tudi meni. Po mesecu in pol, od kar me je bolelo, je bil že čas.
vsem mamicam in tem, ki še bomo.
, pa tečna sem tako, da se kr skrivam pred drugimi...edino sreča je, da sem na bolniški. punce a ve tudi ponoči hodite na wc...js grem najmanj trikrat, pa ne vem če je to normalno za to obdobje, prvič namreč ni bilo tako. No tako nakratko, sedaj sem doma in bom z veseljem čvekala z vami v tem veselem pričakovanju.
sem sicer vidla v davnem 8.tednu ( zdaj sem pa v 12.). No, sej ne bom črnogledo mislila, bomo vidli v ponedeljek na NS, upam da bo b.p.