Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
, čeprav je bilo to včasih kar v navadi. Bi blo bolje če bi že moral, da je po kakem dedku ali babici
z 1
.
tistim, ki imate preglede.
za lažje prebujanje.
, kako veselo raste in se premika, pa bo vse ok.
. Naj bo vse tako kot mora biti
. Se odpravljam ven na en sprehod, bom šla malo po gozdu, tam ni tako vroče.
. Joooj, komaj čakam da ga čutim. Zaenkrat ga kar poslušam z AS, se fino sliši kako se premika ves čas
no, saj bo.
in res, da vidim kako se dviguje matrnica.Najprej sem ga začutila tik nad sramno kostjo, zdaj pa je že višje.
Ampak bo treba preživet. Danes popoldan bom mogoče kuhala filane paprike. Njami, njami
. Res gre noro hitro. No, jaz sem pa v 16em.
. Grem zdaj kar malo v ležeči položaj, morda celo TV nažgem, da se malo zamotim.
videla na ekrančku-celo želodček). Spet sem dobila Canasten. Ja po
je malo neprijeten občutek in sem kar povedala pa mi je dala kremco. Še k osebni zdarvnici me je napotila po napotnico za pregled ščitnice. Pravi, da se ji zdi nekoliko velika in ko sem rekla, da imam pritisk OK, je pa velikokrat pulz srca visok, je bila še bolj prepričana, da naj grem na pregled za ščitnico.