Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ku ku.
(tako močne glavobole). Moj problem je, da sem resda vstala ob 6.00 in sem ob 9.05 taaaaaako zaspana, da mi veke kar dol padajo. Saj bi šlo, ko ne bi imela čez 20 min zobarja. Se kar bojim, da ji bom na stolu zaspala. Joj, pa še pripeljat se morm do tja.
. Za sedaj je še dobro +1kg, a me skrbi za naprej, če bom toooooliko jedla. 
?
zabili, jaz pa sem še vedno taaak zaspana. oči mi kar vleče skupaj.
... trije kilogrami plusa v 17. tednu
pravi
sem že, kaj šele bo... joj, pa tista tehtnica pri g... tudi jaz sem razmišljala, kak bo pozimi... hlače, pulover, pa še kakšni škornji
Kdo bi si mislil... Sem pa zato tako zaspana, da sem okrog osmih zjutraj , ko sem pozajtrkovala (čokolino seveda), spet nazaj zaspala do zdaj.
.
že 8,71 cm velika... napolnila sem že dobrih 15 t in končno se je utrujenost umirila. pri prvi
.
Ojla punce!
. Pri meni kaže 87 cm malo pod popkom - tam kjer je največji. bo zanimivo potem primerjat koliko je zrasel
. škoda, ker ga nisem izmerila takoj na začetku, ko se še ni poznalo.
. Pa sej bom kmal nehala
. Sem se hotla še mal važit in skomine delat
. So lušne, ko so tako mini, ane?
, so ble 12 eur, pa so se mi zdele fajn in na nogico so super,...