Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

...ga že od četrtka ni...danes zvečer končno pride....komaj čakam....
 ...ga že od četrtka ni...danes zvečer končno pride....komaj čakam.... 

in je rekla da imam prav. Tako da imeli bomo
  in je rekla da imam prav. Tako da imeli bomo  
   .Upam, da se bom lahko zadržala, če pa je to vse tako zelo 'kjut'.
 .Upam, da se bom lahko zadržala, če pa je to vse tako zelo 'kjut'. 
			 , češ saj je še čas.... to je že res, ampak nekako bi pa že rada punčico po imenu klicala.
 , češ saj je še čas.... to je že res, ampak nekako bi pa že rada punčico po imenu klicala. 
			 ..me veseli, da ti je Izabela všeč
  ..me veseli, da ti je Izabela všeč ...Meni so blazno všeč italijanske in francoske igralke, Isabella Adjani, Isabella Roselini, Sophie M., ..po teh so punce dobile imena, seveda so mi tudi imena ful všeč...
  ...Meni so blazno všeč italijanske in francoske igralke, Isabella Adjani, Isabella Roselini, Sophie M., ..po teh so punce dobile imena, seveda so mi tudi imena ful všeč...  , stvar kompromisa,
  , stvar kompromisa,  

sem rabila zjutraj 20 minut, da sem sploh prilezla iz postelje... potem je bilo pa seveda spet potrebno turbo vklopit, ker sem zamujala
  sem rabila zjutraj 20 minut, da sem sploh prilezla iz postelje... potem je bilo pa seveda spet potrebno turbo vklopit, ker sem zamujala 

tako kmalu prišel... se mi zdi, da sem šele delala test
  tako kmalu prišel... se mi zdi, da sem šele delala test , pa postlco in jogi, ter avtosedež 9 kg + sva tudi od tete dobila... no, od večjih stvari nama bosta voziček kupili moja mami in babica, potem pa manjkajo še lupinica, previjalna miza in banjica od večjih stvari... lupinico bova kupila ta mesec (akcija v BC), ker drugače ne bova prišla skozi, kot da kupujeva po malem... pa saj bo...
 , pa postlco in jogi, ter avtosedež 9 kg + sva tudi od tete dobila... no, od večjih stvari nama bosta voziček kupili moja mami in babica, potem pa manjkajo še lupinica, previjalna miza in banjica od večjih stvari... lupinico bova kupila ta mesec (akcija v BC), ker drugače ne bova prišla skozi, kot da kupujeva po malem... pa saj bo...   

..drugače pa nekaj migam, itak mi mala žirafa ne da miru....
  ..drugače pa nekaj migam, itak mi mala žirafa ne da miru....