babajči
|
Živjo, jaz s pregleda...smo samo srčka poslušali... ampak je fino slišat tisti zvok... naslednji pregled, morfologijo, imam 15.10. Glede Chiccota S3 so se nam zgodili 2 negativni stvari: škripa-ne kolesa, ampak ogrodje (moj pravi, da lahko to popravi, ker se mu zdi, da se je malo razrahljal) in na športnem sedežu so se stranice pri glavi uvile navznoter... in jih nikakor ne moremo nazaj popravit. Jaz sem malo razočarana nad njim, ker ni bil glih poceni...no, vozički niso več, kar so bili in na splošno se mi zdi, da gre trend v to smer, da izdelujejo stvari, ki so uporabne za 1 max 2 otroka, potem moraš pa drugo kupit. Tudi previjalno mizico smo kupili od Brevija (ki tudi ni bila glih poceni. jaz sem hotela od lip poljčane vzet, vendar takrat v prejšnjem stanovanju ni bilo prostora za tako veliko previjalko), pa vam povem, da imam tak mlahav občutek...nič masivno, kr neki. no, vseeno mislim in upam, da bom lahko še ponucala za našega prihajajočega člana... pa še sobica: za hčerko sem dobila dekliško sobico (pohištvo) od moje sestrične. sobica je stara 15 let, pa verjamete ali ne, izgled in občutek sta 100X boljša, kot pri marsikateri novi sobici (v trgovini). Cotik še nič ne kupujemo... pri hčerki sem kupila ful cotik 62 in 56, na koncu sem potrebovala 46,50 (al neki takega), ker je bila tak drobižek... kljub vsemu bom morala nekaj še dokupit...hči se je rodila poleti, tamalček pa se bo pozimi... pozdravček
|