Tejčika29
|
Oj, da se ma hitro javim. V službi čas hitro mineva, popoldnevi so sploh prekratki, sicer pa je vse ok zalaufalo, se ne smem pritoževati. Samo še prehrano za mene in mojga moramo urediti in bo vse tipi topi, ker kuhat se mi ne da vsak dan, ker bomo raje z Alino kot v kuhinji 1 uro. Babici pa tako skuha babica ine zelo pridno je, ker je seveda njami. Smo pa spet prehlajeni, tokrat kašlja tako da me je kar groza, iz nosa se ji ne cedi, vročine ni, le ponoči jo matra, ker se ji kašlja. Bundice imam dve - eno iz Zare in eno iz Kika - ful lepo, pajaca bomo še verjetno kupili, ker planiramo smučanje - lušta se mi open season kje v Avstriji za ca. 3 dni so zdaj ugodne variante za rezervirat, ko bo šla Alina zraven, na enodnevna smučanja pa seveda ne bo hodila, ker nima smisla, mi se gremo nasmučat. Pa seveda bomo doma na snegu, na sankah... noreli. VSEM KI STE ŽE PRAZNOVALI ALI BOSTE V KRATKEM UPIHNILI PRVO SVEČKO - VSE NAJBOLJŠE!!! Jaz se že malo pripravljam, upam da bo vreme za piknik, pa torto naročit, darilo zbrat, iščem tudi Hello kitty rojstnodnevne klobučke za otroke - jih je katera videla, včasih jih je mel Mercator, zdaj pa jih nimajo????
|