Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Punce, meni se meša, ko naš je kruh. V vsaki obliki (skorja, meča), ga tlači usta in potem preveč odgrizne/odtrga in ...ojoj ... že dvakrat se mi je davil ... tako da me kar mine mu karkoli dajat. A imate tudi ve take probleme?
ja. jaz ji ga dajem take koščke, da lahko poje. edino, kadar sem posebej dobre volje, ji dam skorjico...dokler je ne odgrizne preveč in potem ji brskam po ustih
Punce, meni se meša, ko naš je kruh. V vsaki obliki (skorja, meča), ga tlači usta in potem preveč odgrizne/odtrga in ...ojoj ... že dvakrat se mi je davil ... tako da me kar mine mu karkoli dajat. A imate tudi ve take probleme?
ja. jaz ji ga dajem take koščke, da lahko poje. edino, kadar sem posebej dobre volje, ji dam skorjico...dokler je ne odgrizne preveč in potem ji brskam po ustih
Najprej je naša mala gospodična brez problema zaspala, če sem jo odložila in šla ven iz sobe.... Potem se je enkrat spomnila, da bi pa ona mene v sobi rada imela.... potem samo to, ni bilo več dost, se jo je bilo treba vsako toliko dotaknit.... pol se je začela jezit, če se je nisem stalno dotikala..... zdej bi hotela, da še malo šuškam zraven vsega tega....
Opaža, da ob njenem stoku, nekaj naredim.... Tku da zdej jo kr malo pusti, da kriči,......
jst tud to delam
trkam............naša pa lepo je žemljico ali kruh.......