Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj babe kako ste? Mi smo končno v starih tirih, dragi je šel delat, je bil na bolniški do včer. Drgač pa pr nas nič novega, uživamo, pospravljamo,... Kristi še nč kej ne zna, ne prevali se, še kravc neče past , no, zato pa tok čveka da se je ne da ustavit Baba, ni kej oooo ti si pa bla med pogrešanimi:) sam da ste boljš zdej:) da ne bo kristi deža priklicala obvezno skos bit v kaki možki družbi k mi gremo konc tedna na morje in more bit skos lepo in toplo, da se bomo lahko tud mal namakal in da nas v šotoru ne bo zebl:) Težka bo, težka Oči bo zdej k dela mal manj doma, bo mela pa skoz dve babi za družbo, tko da... A si zihr da ne bi šli mal kasnej na morje? Drgač ti pa zavidam, jst bi šla tud na morčka Pa se bom mogla še načakat ja kasneje bomo tud šli sam morem it pr nas je tako ozračje, da se morem it mal zluftat s svojo družinico... dat vse 4 od sebe in skrbet samo za to da se imamo fino, da se bomo cartali, sprehajali in se imel kar se da lepo in sproščeno vsaj en vikend..... ati je tik pre operacijo in je nervoza v hiši na višku, z lubijem pa tud morma mal it da smo mal sami, da se spomnima kak je lepo kadar smo skupaj in da smo stran od računalnka in televizorja, da ugasnemo telefone..... uffff še bi lahko naštevala, kaj pričakujem od tega vikenda in kako se ga veselim, pač živimo v hiši pri mojih starših in s staro mamo in četud imamo svoje gospodinjstvo ni to isto kot da si nekje na svojem in tako nam poleti tako zapolnjeni vikendi so kot hladev vetrič v največji vročini.... lani nismo bli nikjer letos bomo pa poskusli bit mal več:) ja punce kaj čete vam pošljem florjana al benjamina na počitnice?
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.6.2009 12:16:49 >
|