Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:58:48
BarbaraGS
sunny to so take razlike v teh dinarckih ob rojstvu...mi smo dobili samo 200, nekje ne dobis nic, v Izoli , Bledu... pa vem da 500. Bi se prepisala samo zaradi tega hehe :)
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 11:59:23
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: mlea
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A sm povedla da so mi na firmi odobrili solidarno pomoč in dobim dinčke, k sm bla tolko časa na bolovanju? Sm prov vesela da bo neki, in sicer 30% povprečne plače v podjetju...
Ja, si se pohvalila. Baje ti je informacije prenesel oče, če se ne motim????
Ja, malo sm sklerozna... Ne, tata mi je sam pošto prnesu, k sm še kar doma prjavljena in dobivam vso pošto tja. Sam sm misnla, da domiv 30% povprečja moje plače, zdej sm pa še 1x prebrala in dobim od povprečja plače v podjetju, kar bo kar neki dinčkov več...
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:00:06
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
sunny to so take razlike v teh dinarckih ob rojstvu...mi smo dobili samo 200, nekje ne dobis nic, v Izoli , Bledu... pa vem da 500. Bi se prepisala samo zaradi tega hehe :)
Mi v Lj tudi nič ne dobimo, baje nam zato financirajo vrtec. SEVEDA, ČE GA DOBIŠ. BANDA POKVARJENA, . A sem dovolj nazorna....
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:01:33
Pupka
Barbara jaz sem ti kar malo fouš za spanje. Moj bejbi je zdaj ninal, tak da ko ga bom nahranila čez par minut sigurno ne bo šel nazaj spat, da bi lahko tudi jaz. Mogoče pa.
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:02:05
Pupka
Mi v Lj tudi nič ne dobimo, baje nam zato financirajo vrtec. SEVEDA, ČE GA DOBIŠ. BANDA POKVARJENA, . A sem dovolj nazorna....
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:04:23
sunny24
pupka, pr nas je pa 6 mesecev od rojstva. In ne boš verjela, obrazec izpolnjen že kar neki cajta... OK, zmenjene za kafe! Pa tudi zdej julija ko boš tudi me moreš obvezno poklicat da se dobimo in rečemo kako v živo!!!!
mlea, sem popolnoma razumela tvoj post! Aja, pa una pupa k gor na desni strani dela reklamo za škodo je nadležna...
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:07:05
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka
Barbara jaz sem ti kar malo fouš za spanje. Moj bejbi je zdaj ninal, tak da ko ga bom nahranila čez par minut sigurno ne bo šel nazaj spat, da bi lahko tudi jaz. Mogoče pa.
Evo- alarm
barbara je napisala da nisi nič spali,da je 3x ponči jedel.....no jaz ji tega nisem folš
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:07:59
Čebel@
no pri nas ti ga nič ne financirajo,pa itak ga ne dobiš
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 28.5.2009 12:10:34
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka
Dovolj
naša občina pa da za 1 otroka 300 eur, za vsakega naslednega 20 % več.