Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

....gugalnica je že v delu, Šime je naročil eno štango, k jo bo zabou med 2 drevesa v gmajni pa še ene 2 tarzanki lojtri iz vrvi za plezanje......drugač smo pa 200m od Save in če skoplješ 3 metre v zemljo si do kolen v vodi
.... men moj vsaj pr otrocih pomaga in je raje doma kot pa s kolegi kje......
Ko sem stopla dva koraka stran mi je odtekla voda in se je sestra drla: "Hitro na pojstlo, hitro, hitro- rodili bomo" Jaz pa nisem bla ziher če se bom sploh na nogah obdržala. Slišala sem da je ona tadruga mojega trikrat vprašala če mu zares ne bo slabo. Pa se je smejal in zatrjeval da ne. Pol se je vsedel ob moji glavi in me držal za roko- no, jaz sem njega stiskala. Oči sem mela zaprte ker sem se lažje in hitreje lahko skoncentrirala na dihanje, slišala pa sem kako hlipka
Vse je šlo tako hitro, da ni blo časa za kakšne pogovore. Nisem mogla verjet da joka- jaz pa nisem. Pa taka cmera kot sem. Očitno sem bla tolk šokirana. Ko je nardil nekaj posnetkov je prišel do mene: "Ne boš verjela kaj se je nardilo- sem pozabu baterije v avtu" Le kdo bi mu zameril. Ko so mu dali
je hodil sem in tja kot puran
kok lubana je Hana.