Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:15:36
barika
Uf, bolj kot krofi in hrošči ni ne gre v glavo, kako je lahko cela družina noseča in se vsi dojijo in rastejo in so bolni in lačni in bruhajo .... (mi smo noseči, mi se dojimo in te zadeve )
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:17:49
barika
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Uf, bolj kot krofi in hrošči ni ne gre v glavo, kako je lahko cela družina noseča in se vsi dojijo in rastejo in so bolni in lačni in bruhajo .... (mi smo noseči, mi se dojimo in te zadeve )
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:18:29
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: puncica
men je bedno in ne vem kaj je narobe s poimenovanjem po mesecu, mogoče to da simpl junijčki ni unikatno. Sploh pa na takih temah sploh ne sodelujem več, ker se mi zdi vse skupaj eno tekmovanje v nabijanju postov in temu katera ima večjega genija.
S tem se pa strinjam in mene je tudi minilo kaj dosti pisati, ker ko berem določene poste imam občutek da imajo doma male Einsteine.
ja in če tvoj otrok pri 5 mescih ne zna zrecitirat zdravljice in računate integrale je to že u nulo čudno.
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 12:19:18
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
men je bedno in ne vem kaj je narobe s poimenovanjem po mesecu, mogoče to da simpl junijčki ni unikatno. Sploh pa na takih temah sploh ne sodelujem več, ker se mi zdi vse skupaj eno tekmovanje v nabijanju postov in temu katera ima večjega genija.
S tem se pa strinjam in mene je tudi minilo kaj dosti pisati, ker ko berem določene poste imam občutek da imajo doma male Einsteine.
ja in če tvoj otrok pri 5 mescih ne zna zrecitirat zdravljice in računate integrale je to že u nulo čudno.