|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
1.6.2009 16:33:57   
Reby
Miska - ja, a ni zakon? user posted image
Žižek - vidim, da sta tole super zrihtala z atom Rešem, 15.6. je pa en zeloooo lep datum user posted image
Gospodarica - super za malega pingija, naj vam tokrat uspe user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
1.6.2009 16:49:52   
gigi1
Hvala srčice user posted image

Žogica joj kolk mi je hudo, da tole preživljata user posted image . Tudi sama sem že šla na ET, pa ni bilo nič. Toplo priporočam Reša, pa vseeno počakaj, da ti na GK naredijo genetiko. Jaz sem jih prosila, pa mi niso hoteli - kao naključna kromosomska napaka.

Gospodarica user posted image  user posted image  user posted image . Tokrat sva pa čisto skupaj. Držim pestke.

Pujsa Pepa res si kjut user posted image

Podganca moja mogoče grem pa res po tvoji poti user posted image

_____________________________

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
1.6.2009 16:53:32   
lana08
Gigi super, močno držim pestiuser posted image .
 
Gospodarica tudi zate.


(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
1.6.2009 16:53:57   
womanpolice
Živjo, drage soborke...

Po dolgem času se vam spet javljam, čeprav se še ne počutim v redu. Vendar, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas, sem se odločila, da napišem nekaj vrstic. Kaj napisat? V meni se nabira veliko misli, mnenj, trenj, itd. ampak včasih jih niti ne upam napisat, saj vem, da obstajate soborke, ki ste "dale čez" marsikaj hujšega kot jaz. In tako se bojim, da bi ob branju mojega posta, v katerem bi izlila svoje občutek, si rekle po tihem "Halo? Kaj pa je to v primerjavi s tistim kar sem jaz pretrpela". Res je, punce... Niti ne predstavljam si ne občutka, ko KONČNO ugledaš tisti čarobni user posted image , potem pa se scenarij ne konča s srečnim koncem. Želim, da nobeni ne bi bilo treba tega scenarija živeti oz. podoživeti... In srčno upam, da bo temu res tako, saj to mora biti nekaj zelo groznega.

Ker smo borke in hkrati soborke, bom kljub temu napisala svoje občutke, počutje in misli, saj čutim, da moram to izliti iz sebe. In če kateri ni to za brati, lahko pač neha brati v naslednji vrstici, ki je pisana z drugo barvo črk...

V tretjem postopku sem bila tako pozitivnih misli. Prepričana sem bila (predvsem zaradi počutja in znakov), da nama je tokrat končno uspelo... Vendar spet je prišla tista teta user posted image , ki si je ne želimo videti.... Moram priznat, da me je tokrat tako zelo potrlo in potolklo kot še nikoli. Morda zato, ker sem bila tako prepričana v uspeh... Dnevi minevajo, počutje moje se nekoliko izboljšuje, vendar še nisem tista taprava "womanpolice". Prej si lahko vedno na mojem obrazu uzrl izraz nasmeha, sedaj pa je več trenutkov, ko le tega ni mogoče privabiti na obraz. Zaradi tega se počutim zamorjeno, saj sem prej bila vedno nasmejana; le redkokdaj resnega izraza... V službi, ko patruljiram, srečam veliko nosečk, veliko mladih mamic z vozički,... en lepši voziček od drugega, en bolj simpatičen trebušček od drugega,... Pa mi reče sodelavka ali včasih sodelavec "poglej ta trebušček, ta bo pa kmalu zunaj", vendar v trenutku, ko jo pogledam, tudi pogled obrnem drugam, saj me ta pogled preveč boli. Pa ne zato, ker ji ne bi privoščila, verjetno pa zato, ker ji zavidam in ker se hkrati sprašujem "zakaj pa jaz ne? Kdaj pa bo prišel moj oz. najin trenutek? Bo kdaj?" V takih trenutkih pa se vedno spomnim na našo borko PIKOVIT. In to mi daje novo voljo in upanje... V tem času je res pravi "baby boom" in tko lepo bi bilo to čutit v sebi in nato doživljati ta čudež življenja...

Ko gledam seznamček Mismisa, sem pozorna na borke, ki so v postopku ICSI, pa vidim, da nas "ni veliko"... Sprašujem se ali je večini na ICSI že uspelo? Vem, da je vsak par "knjiga z drugačno vsebino", pa vendar ti vlije neko upanje, če vidiš neki vzorec uspeha...

Kako se počutim? V meni se krešejo mešani občutki... Pridejo pa trenutki, ko v sebi čutim tisto jezo, katere ne želim čutiti. Tisto jezo, ki kar kriči "Zakaj pa midva ne?" Nobena ženska oz. par ne bi smel biti na umetni oploditvi. Otrok bi MORAL biti nekaj samoumevnega... Mislim, da bom morala nehati razmišljati o tem, saj drugače se lahko človeku že meša od te jeze in nezadovoljstva.
Kako rada bi odklopila misli o tem, pa jih zelo težko. Ko si v postopku, zagotovo razmišljaš o tem. Ko nisi v postopku in vidiš tale "baby boom" tudi razmišljaš o tem... Vendar poskušam odmisliti. Če vidim nosečko ali mlado mamico se preventivno obrnem stran in misli poskušam usmeriti drugam. Če sem v službi, začnem razmišljati o primeru, naslednji nalogi ali kaj podobnega. Služba mi res pomaga nekoliko pozabiti. Čeprav je naporno, saj je veliko dela zadnje čase, mi pa kar ustreza, da je temu tako, saj nimaš časa razmišljati o drugih stvareh.

Kaj se je v tem času spremenilo? Po neuspehu sem izgubila ves moj optimizem. Prej sem jaz mojga bodrila "seveda nama bo enkrat uspelo". Sedaj je zgodba obratna... Moj mora mene bodrit s takšnimi besedami... Jaz se pa po tihem sprašujem "Mar nama bo res?" Tako rada bi pozabila na vse to... Ko bi me le kdo hipnotiziral... :-)

Z vitaminčki sva nekoliko prenehala in bova spet začela tri mesece pred postopkom. Sedaj imam druge dve skrbi, ki bdita nad menoj:
1. endometrium v levem jajčniku; moram se naročit pri dr. za operacijo
2. bris pri ginekologinji, saj mi je na izvidu lanskega brisa napisala opombo "čez eno leto obvezno kontrola" ; ker sem že dvakrat imela konizacijo, se resnično bojim, da spet ne bo v redu in bodo spet odrezali del mat. vratu. Koliko mi ga bo sploh še ostalo? In potem še nekaj časa ne smeš zanosti oz. iti v postopek...

V tem času se bolj s slednjim obremenjujem... Na naslednji postopek sploh nočem misliti, saj bi se spraševala "ali nama bodo tokrat tudi uspele blastociste, ki sva jih tako težko pričakala v tretjem postopku...." Hočem odmisliti zaenkrat to...

Kot sem pa vam že pred "premorom" povedala, greva v naslednji postopek v LJ, vendar imava 1. oktobra razgovor v MB. V peti postopek (v primeru ponovnega neuspeha) pa greva nazaj v LJ (saj je v MB čakalna doba med posameznimi postopki prav tako eno leto, kar pa je kar dolga doba.... se mi zdi, da se telo v takšnem času res čist sčisti od hormonov....)

Kaj vam še naj napišem? Se opravičujem, ampak v tem postu ne bom komentirala vaših dosedanjih postov, saj jih nisem spremljala lep čas in bi bilo nemogoče vse nadoknadit. Zasledila sem le slabo novico od Mismis in ji sporočam, da mi je zelo žal, da je morala to doživeti, ko pa je končno ugledala tako željeni plusek. MISMIS res ti iz srca želim, da vama naslednjič uspe, in da bo konec scenarija srečen kar duplo. Držim pesti.
Nekaj sem zasledila za SAPI, da nekaj ni bilo v redu, sedaj pa ne vem kako je zadeva... SAPI, upam, da je vse v redu....

Aja, pa GIGI1 sem zdajle zasledila post... držim pesti za vaju!!!!!!!!!!!! A si šla samoplačniško k Rešu?

In le še čestitke ob velikem številu majskih nosečk in dvema junijskima... tudi vam želim scenarij s srečnim koncem.

  •       user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image           
        Andreja 07 (PO)
       Sapi (LJ)
     Miklarom (MB)
     Kimsy (LJ) 
       a.jrad (PO)


  • ŽE JUNIJSKE!!  
  •    
  •    Punsha (LJ)    
  •    Lana08 (LJ) 


    Želim vam lep dan, čeprav je turobno vreme... Ne obljubim vam, da vas bom spremljala vsak dan, vendar se bom potrudila, da bom čim pogosteje spremljala novičke, pa upam, da bodo le te samo lepe.

    Srečno!

    Womanpolice

    p.s. TASSY Pred kratkim sm bla tam kjer delaš, pa je bila le od Marka M. žena in še ena starejša...

    (odgovor članu gigi1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 79
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:00:07   
    womanpolice
    V peti postopek (v primeru ponovnega neuspeha) pa greva nazaj v LJ (saj je v MB čakalna doba med posameznimi postopki prav tako eno leto, kar pa je kar dolga doba.... se mi zdi, da se telo v takšnem času res čist sčisti od hormonov....)

    POPRAVLJAM POST:

    v četrti postopek greva v LJ, v petega v MB, v šestega pa nazaj v LJ

    (odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 80
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:02:04   
    nokes
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

    Ojla pupike

    Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06.

    Lupčke in objemčke prav vsem user posted image



    jooooj kako lepa novica žižetuser posted image user posted image user posted image , trepetamo in stiskamo pesti in tačke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to si pa mal podtalno izvedla, kajne user posted image



    _____________________________

    nokes

    (odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 81
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:14:48   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

    Ojla pupike

    Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06.

    Lupčke in objemčke prav vsem user posted image
    super srce!!!!!!!!! Kolk sem happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

    _____________________________

    Horny Teddy

    (odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 82
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:21:30   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis
    tebi pa z veseljem prepustim tvojega Matt-a user posted image .

    mmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image
    aaaaaaaaaaaaaaaaa ne, ne tak pa to ne gre....user posted image

    _____________________________

    Horny Teddy

    (odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 83
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:24:24   
    lana70
    gigi1, še tukaj za srečo user posted image user posted image user posted image  in držim pesti!

    WP, vsaka stvar potrebuje svoj čas.......in edino čas je tisti, ki ti bo odgovoril na vsa tvoja vprašanja. Pusti času čas. Verjemi.

    (odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 84
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:24:35   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

    IZVIRNO SPOROČILO: mismis
    tebi pa z veseljem prepustim tvojega Matt-a user posted image .

    mmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image
    aaaaaaaaaaaaaaaaa ne, ne tak pa to ne gre....user posted image


    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

    user posted image

    (odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 85
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:29:44   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

    V peti postopek (v primeru ponovnega neuspeha) pa greva nazaj v LJ (saj je v MB čakalna doba med posameznimi postopki prav tako eno leto, kar pa je kar dolga doba.... se mi zdi, da se telo v takšnem času res čist sčisti od hormonov....)

    POPRAVLJAM POST:

    v četrti postopek greva v LJ, v petega v MB, v šestega pa nazaj v LJ



    Da bi bila čimprej polna samih pozitivnih misli.
    In že zdaj držim pesti za uspeh v jesenskem postopku.

    (odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 86
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:37:10   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73

    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

    IZVIRNO SPOROČILO: mismis
    tebi pa z veseljem prepustim tvojega Matt-a user posted image .

    mmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image
    aaaaaaaaaaaaaaaaa ne, ne tak pa to ne gre....user posted image


    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

    user posted image  

    evo prava rr prijateljica.......user posted image .......ti si meni ZAKONNNNNNNN

    _____________________________

    Horny Teddy

    (odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 87
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:41:38   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
    evo prava rr prijateljica.......user posted image .......ti si meni ZAKONNNNNNNN


    user posted image user posted image To so samo poceni finte... ko pa vem na kaj padaš...

    En velik user posted image zate

    (odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 88
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:45:47   
    zarja1
    WP draga.....al daš veliko hudega skoz, al ti že en neuspeli poskus vzbudi take občutke...je vseeno. Tisto kar čutiš, enostavno čutiš in tu ti nihče ne more očitati da si "občutljiva" ali zganjaš nek "halo". Jaz ga vedno in kadarkoli mi je. Kaj me briga kaj si ves svet misli. To je moje zlomljeno srce.
    Mislim, da večina žensk gre skoz to, tako ali drugače. Ene to zadržijo zase, druge delijo težke trenutke.
    Mene še dans "zmoti", ko mi ktera cela vesela prileti na vrata....mi smo probali, pa smo noseči. Ne, da ne bi privoščla, ampak je nek neprijetni občutek.
    Sem se nehala spraševat zakaj midva ne...me ne zanima, itak ne bom dobila odgovora, ki bi mi bil všeč. Pač probavava, trenirava, hodima v postopke, upava....In na tej poti spoznavava, da sva si vse. Ko si sam v taki situaciji z nekom, ki te spodbuja, prenaša tvojo sitnost (ki jo je pri meni v izobilju in za izvoz)...potem vidiš, da morda sva morala skoz to. To naju je zbližalo še bolj kot pa sva mislila je možno. In če bo rezultat tega še otrok.....POPOLNO!!!!!!!! In bo. Iz take lepe ljubezni se mora rodit čudež.

    _____________________________

    Horny Teddy

    (odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 89
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:48:20   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73

    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
    evo prava rr prijateljica.......user posted image .......ti si meni ZAKONNNNNNNN


    user posted image user posted image To so samo poceni finte... ko pa vem na kaj padaš...

    En velik user posted image zate

    a takuser posted image .....jaz naivčina pa mislila, da ti to iskreno....user posted image

    _____________________________

    Horny Teddy

    (odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 90
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 17:57:00   
    miklarom
    žogica13 - user posted image user posted image saj nimam besed, sicer pa imam jaz že slabe izkušnje v LJ, zato te čist razumem, jaz sem sedaj rajši v MB ker je tam v vseh pogledih boljše

    BarbyG- user posted image user posted image tudi tebi, a vseeno ne obupajta, mislim nate in držim pesti za vaju

    GIGI -  draga moja kaj jaz to vidim, aaaaaaaaa da že greješ dveuser posted image user posted image , čestitam in močno držim vse pestke da tako tudi ostane

    Gospodarica - čestitke tudi tebi za gretje user posted image , in naj vstane v tebi

    Reby - joj kak smo lepi v novi preoblekici, se mi prav dopadešuser posted image

    zarja - lubčeka

    mišk73 - kako 3v1, vse lepo te tvoj lepo carta in pedenauser posted image

    mismis- prvi dan službe za tabo, lepo da si ga preživela, zdaj pa si naberi energije in hitro naprej v nove boje navijam zate da bo to čimpraj

    kimsy - deca pridnauser posted image

    _____________________________

    1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

    (odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 91
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 19:00:16   
    HANYBANY
    Zdravo dekleta! Tud jst se pripravljam na IVF - ICSI pa morem rect da sem vas veliko brala in dobila veliko koristnih informacij, res ste prave borke, hkrati pa se cestitke vsem ki vam je ze uspelo zagledat user posted image .
    Jaz sicer se cakam na posto, upam pa da bo kej kmal. user posted image

    (odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 92
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 19:13:46   
    pikovit
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

    Ojla pupike

    Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06.

    Lupčke in objemčke prav vsem user posted image
    super srce!!!!!!!!! Kolk sem happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image


    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Juhuuuuu,držim pesti user posted image user posted image user posted image

    (odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 93
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 19:17:12   
    pikovit
    Da se še jaz pofočkam na novi temi.Kaj dosti ne bom nakladalauser posted image .Vem pa,da obstajajo punce(med njimi tudi jaz),ki enostavno ne najdejo več moči,izhoda,obupavajo pa še kaj.No sem našla za vse nas nekaj

    http://www.maniacworld.com/are-you-going-to-finish-strong.html

    (odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 94
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 19:18:15   
    sonček33
    Pikovit ti da obupuješ? Nikoli! Ti si borka in pol!

    _____________________________

    ...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



    (odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 95
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 19:21:22   
    zarja1
    Pikovitka skoz jokam, ko gledam tega tipa.....user posted image user posted image user posted image

    _____________________________

    Horny Teddy

    (odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 96
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 19:23:09   
    pikovit
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

    Pikovit ti da obupuješ? Nikoli! Ti si borka in pol!


    O ja Sonček pridejo dnevi,ko se ne najdem več,potem pa spet sonček posije in je bolje.Zdaj se spet nekje v daljavi nekaj sveti user posted image

    (odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 97
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 19:23:47   
    pikovit
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

    Pikovitka skoz jokam, ko gledam tega tipa.....user posted image user posted image user posted image


    Zakaj ne nehat?ZATO!!!!!!!

    (odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 98
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 19:33:35   
    Pija76
    No menda bom napisala tale post, že pol ure se matram user posted image .

    So mi povedal, da je Josh tle gor user posted image , pa sem mogla pridet prečekirat user posted image . Fejst, fejst, thx a lot!

    Mismis padla hm ne vem katera špika dipherlina, tam ene 12 pomoje in 3 špika Puregona. UZ v petek!

    Žogica žal mi je da se tole dogaja, želim vama da vama pri Rešu uspe.

    BarbiG a ti pa tud tako smolo? Mah, so res mal smešni na GKLJ.

    Hanybany dobrodošla in srečno!

    Pikovit ti si res faca!

    Miska73 tud party se bo še začel po tvojem trebuhu.

    Gigi lepo grej svoja lepa zarodka, pa da jih začnemo cartat čez 9 mesecev! Navijam za vas3. Pa ne se gužvat dons preveč po postelji!

    Pujsa pepa kolk si fejstna. Kdaj greš v Rim? A z mano boš tud uspela na kavo??

    Hedi dobro pesemco si našla! sem se nasmejala.

    Sonček, Veliki Škrat, Zvezdica, Zarja, WP, miklamon, loremi...pa seveda vse ostale en pozdravček.

    (odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 99
       RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
    1.6.2009 19:35:33   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

    Ojla pupike

    Evo, da se čisto na kratko oglasim in sporočim, da grejem 2 lepa zarodka. Test pade 15.06.

    Lupčke in objemčke prav vsem user posted image
    super srce!!!!!!!!! Kolk sem happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image


    Uuuu, pod tole se pa moram podpisat! Bravo gigikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

    zarjica, miška, mlinčka, škrat, mismis, sonček,pikovitk,...same fejst dečve, toplo vam objemčkam
    moja dva sta alegična na rr, čim se usedem, vklopita alarm...upam, da bo noč mirnejša od včerajšnje...in vas lepo pozdravljam!user posted image

    _____________________________

    Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

    (odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
    V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




    Plenice.
    пеперутка16

    Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?