Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Punce, eno vprašanje, preden pozabim... Meni je strašno neprijetno, ko mi hočejo ljudje nosit otroka. Najbrž sem čudna, ampak midva ga crkljava, ni pa to, da bi bil stalno po rokah. Prav tako mi je zoprno vsakemu razlagat, da ga je treba pravilno držat, ipd., v tem času ko je pa ogromno viroz in vsega, pa sem še bolj občutljiva. Ravno zaradi tega ga še nisem peljala v službo pokazat, ker me je že vnaprej groza, ker ga bodo hotele ženske vlačit po rokah. Po drugi strani pa ne vem ali se drugih ljudi navadi tudi, če so samo v istem prostoru. Kako ve gledate na to, koliko naj drugi mrcvarijo vaše ? Sej ni treba odgovarjat zdej, ampak tko, za debato. majana z vso pravico lahko rečeš, da si otročka komot v vozičku oz. stolčku ogledajo in se z njim pogovarjajo, po naročjih pa pač ne dovoliš. Jest sem zdej pri Binetu bolj skulirana, Hane pa tut nisem nobenemu v naročje dovolila, pa še januarska je bila, ko je razsajalo polno viroz. Clo tašči sem jo prvič dala, ko je bila stara 2 meseca, pa vsi so si mogli z razkužilom roke umivat, pa.... Pa meni ni bilo nič nerodno rečt, da ne dovolim. Otrok je moj pa fertik, jaz bom odločala kako in kaj