Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Brskam po netu informacije za Montignacovo dieto in nikjer ne najdem receptov. Ali mogoče katera ve kje na netu se nahajajo recepti za Montignacovo dieto?? Janci, ne se tak menit! Prvič to ni dieta in drugič sami recepti brez osnov ti ne bodo dali rezultatov!! Da ne boste potem razočarane. Je treba najprej vedet zakaj se gre - za to priporočam knjigo "Jem, torej hujšam". Ko veš osnove - nekaj takega, kote sem napisala v prejšnjem postu, lahko kuhaš in pripravljaš hrano sama brez receptov! Jao Lino, nisi slaba mati!! Sej vse delamo napake! Samo ene smo pač bolj močne, kar se tiče vztrajanja druge pa ste malo bolj mile. Ja, sej tudi meni gre na živce, ker imam privzgojeno fizično kazen!! Sta mojadva tudi dobila kako po riti...zdej sem se pa kr orng zamisla, ko so tale zakon sprožli! Ja, bi bilo tole čist ok, sam jaz mislim, da naj potem kake tečaje samoobvladovanja in podobno organizirajo za take, kot sem, naprimer jaz, ki se ful trudim it preko tega privzgojenega načina vzgoje. Sej mi že kr ratuje...sam včasih pa še podležem... Je pa tak, da so mene mlatli in s kuhalnico in s pasom pa šibo...ja, no, sej ne kr naprej, ampak ko je blo kej narobe je padalo namesto pogovora... Nikol ne bomo dost pametni, da bi vse naredli ok. Tak da nič sebe obtožvat. Že to, da se zavedamo kaj delamo narobe je ogromno, če se trudiš to popravit je pa zame že velika zmaga!! E zdej pa morem it - spet gasilci...upam, da ne fašemo spet kakega pokala, da bi šle naprej...ker enostavno ne zmorem več...se morem spočit!!! Lepo se imejte v tem deževnem dnevu...