Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Janci midva imava pediatra v sredo 15., imava pa Bartoničkovo (upam, da sem prov napisala ). Kdaj ga imata vidva in koga? Lino jaz sem brala, da je dobro, če otrok spi pri mami in potem je manj možnosti za to. Samo sem proti temu in našega Marcela vzamem k sebi v posteljo samo zjutraj, da se malo pocrkljava. Drugače pa spi v svoji posteljici in verjemi, da slišiš vse. No vsaj zaenkrat sem, HB. Je pa res, če ga sedaj ne boš navadila na svojo posteljo, bo do šole in še dlje spal pri tebi. Potem si pa predstavljaj, da pride še en otrok, ali pa dva Jaz o tem sindromu sploh ne razmišljam, več premišljuješ kaj vse gre lahko narobe, slabše je. Sem pa proti temu, da otrok spi v najini postelji. Ne vem, kakšno imate pa druge mnenje o tem, da otrok spi pri tebi ? Midva imava pediatra 16.7. in sicer imava Ješetovo, baje jo zelo hvalijo. Jaz sem tudi proti temu, da otrok spi v postelji skupaj s starši. Imava vodno posteljo in če se jaz premaknim na njej se tudi Tom premakne in to popolnoma nekontrolirano. Vedno je višje, kot midva, ker je veliko lažji kot midva in zaradi tega sem verjetno tudi malo bolj proti temu. Se pa občasno tudi crkljamo v postelji, vendar takrat sva midva vedno budna. Kar se smrti v zibki tiče, sem tudi jaz slišala, da je manj možnosti, če je otrok skupaj s starši. Midva sva ravno zaradi tega kupila Angel Care, ki je super in midva spiva zelo dobro. Tira kdaj pa imaš namen it v Tržič? Midva bova tudi zagotovo šla po te kapljice in če bova šla kmalu, lahko še tebi prinesem kapljice.
|